Loupání kůže na prstech

270
7.1.11 11:39

Loupání kůže na prstech

ahoj chtěla bych se zptat,mému skoro tříleťákovi se začla loupat kůže na prstech.Evidentně ho to nebolí,nechá si to namazat.Ale vůbec se to nehojí.Nejí mi ryby a tak mě napadlo jestli to třeba není tím že mu chybí vitaminy z ryb.Nevíte co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3337
7.1.11 11:44

Synovi, když se to loupalo, tak jsme mazali dětským olejem. 2× denně a bylo po problému. Pokožka už nebyla vysušená. Jestli to taky není třeba mýdlem :think: Syn taky rybám moc nedá, ale loupalo se mu to jen loni začátkem mrazů, takže si myslím, že to bylo tím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
7.1.11 11:48

třeba olejíček Aviril?Vidíš to mě nenapadlo,díky :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
7.1.11 11:51

Klidně, my se s tím mažeme všichni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.1.11 12:43

Resila jsem to pred dvema tydny
ZDE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
7.1.11 14:30

a nebo je dobrý infadolan, ten to dobře promastí a docela rychle to zmizí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.23 21:20

Loupání kůže - spálová angína?

Ahoj, mám takový dotaz. Náš tříleťák měl minulý týden spálovou angínu. Sedmiletá dcera se jevila v pořádku, měla jen slabou rýmu. Byla jsem u doktorky pro jistotu s oběma, ta koukla do krku i dceři a prý nic, v pohodě, je zdravá (syn měl rudé nateklé mandle a dostal antibiotika). Teď - cca týden od návštěvy doktorky se dceři začala trochu loupat kůže na dvou prstech. Všimla jsem si toho dneska, ale řekla mi, že se jí prý trošku loupe už od středy, Nic jí není, jen má trochu rýmu (už asi 3 týdny).
Mám s ní v pondělí zajít k doktorce? Je to velký průšvih - myslím tím to, že se nemoc zřejmě nepodchytila včas??? Teplotu ani bolest v krku nemá ani neměla.
 Díky.

• Citovat
  • Upravit
31074
17.3.23 22:35

Prusvih vylozene ne :hug:. Je otazka, zda by ji ted Dr. vubec udelala streptest, pokud se i minule jen koukla do krku, zkusit to muzes. Ale asi bych sla k Dr. jen s viditelnymi projevy (horecka, schvacenost, exantem). Ja druhe kolo spaly nakonec minule vylezela, bylo to za Covidu a dle Dr. jsem po telefonickem osetreni mela diagnostikovany Covid :zed: :mrgreen: (s prvnim kolem jsem sla na ORL, podruhe jsem tam uz nechtela otravovat a ma Dr. osobne neordinovala, jen zdrave :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí