Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
mám dotaz, malá si oblíbila ovocné pytlíkové čaje Megafit. Píší na obale, že muže jen jeden hrníček denně, dělám jí ho do velkého hrníčku (300ml) nechám ho louhovat cca 2 min. Myslíte, že je může pít denně? Díky
Příspěvek upraven 06.01.11 v 21:54
Též ho kupuji a vařím mu to skoro každý den.Z jednoho pytlíku udělám půl litru a nechávám louhovat zhruba 5 minut.Malému je 17 měsíců,pije to už nějakou dobu a vše je v pohodě.
Tak to máme stejně staré děti ![]()
Malá mi pul litru nevypije ani náhodou ![]()
Tak ten můj prďola vypije i skoro litr.Je to takový malý násoska ![]()
Tak já taky kupuju. I bylinkovej i na klidnej spánek a pijeme deně. Občas střídám s Lerosem nebo Teekane pro děti a úplně v pohodě
Taky z něj udělám tak 300 ml.
A koukala jsem i na krabičky těch ostatních co jsem jmenovala a taky tam píšou jeden denně ![]()
Já taky kupuju všechny možný od Megafitu,malá toho vypije tak dva velký hrnky denně a poho..občas střídám se Sunárkem ![]()
Koukala jsem a na všech dětských pytlíkových čajích píšou, že jen jeden sáček denně. Netuším proč to tak je. Nicméně taky to náš pije denně a i víc než je uvedeno. A dobrý. Dělám z jednoho sáčku půl litru.
Ahoj, kupuju je, vaříme denně a čajíky jen prostřídáváme, aby neměl malej pořád stejnou chuť.
Já bych řekla,že když se ztoho sáčku udělá třeba půl litru čaje tak to tak nevadí,protože to není tak silný,je to slabý odvárek
Víc by vadilo kdyby vypily silnýho čaje podle návodu ![]()