Buzzy beruška injekce

26747
29.7.24 09:41

Buzzy beruška injekce

Ahoj, koupila jsem tu rusicku bolesti, moc nevím, co jak s tim. Podle popisu od nemocnic skvělá pomůcka, ale zkušenosti reálné nemám žádné. Nepoužíváte někdo? Chci teď vzít na očkování syna a koupila jsem hlavně kvůli operaci s kanylou. Kdo vůbec nezná- takový strojek, co si dáte nad místo vpichu a mozek to oblbne, že necítí bolest :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Velryba černá
29.7.24 10:12

@Bubla Bůčková máme ji doma a celkem často používáme. Co přesně tě zajímá?

• Citovat
  • Upravit
26747
29.7.24 11:35
@Velryba černá píše: Více

Jeee, super. Očkování je do ramene, z obrázku chápu, že to můžu jen držet v ruce, i bez toho chladícího polštářku? Ale v jakých místech? Zdravotnikum to neprekazelo? Viděla jsem to i u zubaře přiložené na tváři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
29.7.24 11:42

@Bubla Bůčková určitě někde nad místem vpichu, očkování se většinou provádí jakoby do horní části paže, takže prostor nad zbývá, případně lehce směrem k lopatce. Ta chladící křidélka jakoby znásobují efekt onoho odvedení pozornosti od samotného ďobance, ale musí být zamražená, jinak jsou k ničemu. Při odběrech nebo zavádění té flexily doporučuji zafixovat extra turniketem. Pokud se jde do žíly, vibruje i ona samotná, pak hodně záleží, jestli už má zdravotník zkušenosti. My používáme i při píchnutí do prstu. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26747
29.7.24 12:11

Tak to se zeptám dopředu raději, jestli nebude vadit. No používáme ještě emlu. Ty křídla jsem myslela, jestli nejsou na takové plisky…tak zkusíme no, ten utahovaci pásek jsem také koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
29.7.24 12:12

A u toho crp to držíš berusku kde? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
29.7.24 12:33

@Bubla Bůčková to si ji dítě drží v dlani a jen vystrčí jeden prst. :D Respektive mu ji do dlaně upevním.

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
29.7.24 12:43
  • Citovat
  • Upravit
Velryba černá
29.7.24 12:44

@Bubla Bůčková jinak dětem celkem obvykle zavádějí flexilu až na sále, kdy už jsou minimálně premedikované.

• Citovat
  • Upravit
26747
29.7.24 12:51
@Velryba černá píše: Více

Popravdě mi jde spíše o stav po operaci. Musí ji mít cca 2 hodiny v hrbetu ruky a to je nepříjemné, tak jsem myslela aspoň občas ulevit tou beruskou. Ježíš to s tou dlani mě vůbec nenapadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
29.7.24 12:55

@Bubla Bůčková tak to nevím, syn si již zavedených flexil nikdy nevšímal, nevadily mu, normálně si tak hrál a všechno. Já ji dávám i se zamraženými křídly například na včelí bodnutí, nebo když je větší reakce po komárovi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty