Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ať si najde chlap bydlení a vás nechá doma.
https://reality.idnes.cz/…74068049689/
@kajjina píše: Více
Hm, tak já nevím no. Chlap by měl dát přednost svému dítěti před sebou. Že nemá rád ani svoje dítě, je na pováženou.
Nemůžeš jít k rodičům?
Garsonku za 16 seženeš, ale jak se vám tam bude žít ve čtyřech, to teda nevím, to 12 lete dítě potřebuje klid na školu.
@Zeoli Ted žijeme v 1+1 a je nás tu 6. Moje maminka žije v Krkonoších odkud pocházím. Ma sice dům, ale přítele, který je svým způsobem ležák (nemocný) a potřebuje klid. A nedal by děti, potřebuje klid. Moje děti mají režim a v 20:30 spí a je klid. Přes den jsem jen s malým, oba jsou ve škole a všichni jsou krásně sehraný. Mam štěstí, jací jsou
jen mam smůlu v životě. Ale deti jsou pro me všechno.
jde jen o start nez by jsme šli fo většího. Půl roku odkládám z mateřské, abych měla na odstěhování.
@smile_xxx Tatinek dětí mě podváděl, když starší dceři byly dva roky. Od té doby jsem byla sama. Má rodinu a žije ve Varech.
No jak myslíš, na mě jde z těch 1+1 bytů docela depresivní nálada při představě, že tam žijete, ale když jsi zvyklá i při šesti lidech.. ono taky jde o ty metry. Garsonka o 100 m2 je něco jiného než o 40m2.
Tak hodně štěstí. Musíš sama vědět, co finančně zvládneš. Já bych zvážila tu maminku.
@Zeoli budu slušná, protože je to moje mamka. Ale stačí Vám věta: Mrzí mě, že to máš těžké, ale nepomůžu ti.
Podívej se tam na 2kk byty. Až tak velký rozdíl v penězích oproti garsonce není.
@smile_xxx píše: Více
Maminka se ale přece nezačne starat o ně, od toho je zakladatelka, naopak může matce s přítelem hodně pomoct.
Jo aha. Tak to máš fakt blbý. Jsem předpokládala, že vztahy jsou dobré.
Ahojky maminky. Už nevím na koho se obrátit.
Prosim pomoc … K.
Prosím hledám bydlení/spolubydlení v Brně. Kdekoliv. Spokojíme se i s místností. Děti mi chodí na Vejrostovu ZŠ. Mám 3 sviště. 12-11-2 roky. Rozešli jsme se s partnerem a hledám s dětmi nové útočiště popřípadě domov. Nepište sreality bezreality prosím. Nereálné najmy typu 20tis a výš jsou nechutnost. Mám našetřeno i na kauci a poplatky. Ale nikdo mi nechce dát byt jakmile řeknu, že mám děti. Jako bych měla tyfus