Bydlení a balkón

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobliha51
25.7.15 14:18

Tak jak je to na fotce je úplně jasné, že je to přístup k bytu. Vůbec nechápu, jak si tam kdokoliv cokoliv dává. Tam ani nikdo nemá co dělat. Vstup do bytu je tam jen jeden a okna jsou z bytu zakladatelky (předpokládám). TO by si soused mohl dát sušák před barák toho druhého, potože mu tam líp schne prádlo.

• Citovat
  • Upravit
CarolS
25.7.15 15:50

Zakladatelko, tebe bych chtěla mít za sousedku :lol: "Mám vchod do bytu přes balkon, tak mi určitě patří! Ve smlouvě sice o tom nic není a klíče nemám, ale co, zamknout to můžu! " :D To je fakt gól.

• Citovat
  • Upravit
Lentilka04
25.7.15 15:52

Šířka od zdi k zábradlí je 90cm a když je tam susak s prádlem tak je tam 40cm úzká ulicka. Když jsou tam takhle 3 susaky za sebou úplně rozložené, tak se vazne spatne prochazi. Zvlášť když jdu s nákupem. No kdybych mela nahodou při požáru kolem běžet, tak by se dost špatně protahovalo. Nejlepší je když jsou přímo zatarasené dveře na chodbu… :(

• Citovat
  • Upravit
Lentilka04
25.7.15 15:55
@CarolS píše:
Zakladatelko, tebe bych chtěla mít za sousedku :lol: "Mám vchod do bytu přes balkon, tak mi určitě patří! Ve smlouvě sice o tom nic není a klíče nemám, ale co, zamknout to můžu! " :D To je fakt gól.

Já ale neřekla, ze ho i tak zamknu. :roll: Optám se majitelky a pokud je bran opravdu jako spolecne prostory, tak je jasný ze ho zamykat nebudu! :lol:

• Citovat
  • Upravit
2562
25.7.15 16:05

Ja bych zas nechtela mit za sousedy hovadka, co mi nastrkaji susaky ke dverim do bytu, ale u nas by si to nikdo nedovolil, uplne chapu ten opruz!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.7.15 20:22
@Lentilka04 píše: Šířka od zdi k zábradlí je 90cm a když je tam susak s prádlem tak je tam 40cm úzká ulicka. Když jsou tam takhle 3 susaky za sebou úplně rozložené, tak se vazne spatne prochazi. Zvlášť když jdu s nákupem. No kdybych mela nahodou při požáru kolem běžet, tak by se dost špatně protahovalo. Nejlepší je když jsou přímo zatarasené dveře na chodbu… :(

Proč si nedomluvite, že susaky date přes zábradlí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí