Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zakladatelko, tebe bych chtěla mít za sousedku
"Mám vchod do bytu přes balkon, tak mi určitě patří! Ve smlouvě sice o tom nic není a klíče nemám, ale co, zamknout to můžu! "
To je fakt gól.
Šířka od zdi k zábradlí je 90cm a když je tam susak s prádlem tak je tam 40cm úzká ulicka. Když jsou tam takhle 3 susaky za sebou úplně rozložené, tak se vazne spatne prochazi. Zvlášť když jdu s nákupem. No kdybych mela nahodou při požáru kolem běžet, tak by se dost špatně protahovalo. Nejlepší je když jsou přímo zatarasené dveře na chodbu… ![]()
@CarolS píše:
Zakladatelko, tebe bych chtěla mít za sousedku"Mám vchod do bytu přes balkon, tak mi určitě patří! Ve smlouvě sice o tom nic není a klíče nemám, ale co, zamknout to můžu! "
To je fakt gól.
Já ale neřekla, ze ho i tak zamknu.
Optám se majitelky a pokud je bran opravdu jako spolecne prostory, tak je jasný ze ho zamykat nebudu! ![]()
Ja bych zas nechtela mit za sousedy hovadka, co mi nastrkaji susaky ke dverim do bytu, ale u nas by si to nikdo nedovolil, uplne chapu ten opruz!
@Lentilka04 píše: Šířka od zdi k zábradlí je 90cm a když je tam susak s prádlem tak je tam 40cm úzká ulicka. Když jsou tam takhle 3 susaky za sebou úplně rozložené, tak se vazne spatne prochazi. Zvlášť když jdu s nákupem. No kdybych mela nahodou při požáru kolem běžet, tak by se dost špatně protahovalo. Nejlepší je když jsou přímo zatarasené dveře na chodbu…
Proč si nedomluvite, že susaky date přes zábradlí?
Tak jak je to na fotce je úplně jasné, že je to přístup k bytu. Vůbec nechápu, jak si tam kdokoliv cokoliv dává. Tam ani nikdo nemá co dělat. Vstup do bytu je tam jen jeden a okna jsou z bytu zakladatelky (předpokládám). TO by si soused mohl dát sušák před barák toho druhého, potože mu tam líp schne prádlo.