Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, plánujeme koupi domku v Herinku u Pruhonic. Čekáme první mimco. Stěhovat se budeme někdy na jaře 2015 z Phy. Do domku chci hlavně já, ale mám trochu obavy z toho, že tam nebudu mít kam chodit s Kocarem aniž bych musela popojet autem někam. Nemáte někdo zkušenost?
Případně nějaká maminka co už v Herinku bydlí?
![]()
Dřevěný není. Je to cihla. Ale dřevo ma na podbiti. Bungalov to je.
@Erkata ahoj
mohu se zeptat jak se v herinku bydlí? Stavíme tam a stěhovat se budeme někdy na jaře. Na procházky s kočárkem a odrazedlem chodím moc rada, tak snad tam ta možnost bude také. Mam z toho trochu strach, nikdy jsem nebydlela takto mimo zázemí
ale na domek se hrozne těším
@Tichošlápek ahoj. My nakonec odstoupili od smlouvy, vyskytly se velké problémy. To je na dyl
. Nakonec jsme koupili pozemek v Cestlicich a postavili dům, který jsme si sami naprojektovali. No a už bydlíme
. a jsem ráda, protože tady je všechno, obchody, školka, do které není problem se dostat. V Herinku bych byla asi nešťastná.
Přeji mnoho štěstí.
@Erkata a jéje
tak nevadí, snad tam nějakou maminku taky poznám
Mám nedaleko chatu. Herink je díra, i když zvelebovaná. Výhodou je blízkost Prahy a příroda.
My hledáme též bydlení v okolí Prahy, na Herink jsme se jeli podívat. Nakonec jsme si to rozmysleli, protože se nám nelíbil, je tam rušná doprava, sklady a tak. Co se nám líbilo je jediný - vzdálenost do Prahy. Ale pro nás je důležité okolí, aby se nám tam líbilo, kromě dostupnosti.
Bydlíš tam nakonec? Docela by mě zajímalo, jak ti to dopadlo a co na to říkáš zpětně
@Tichošlápek my jsme včera podepsali rezervačku, takže za rok, my bydlíme v centru a budem to mít na víkendy. A jak to tam jde zatím?? ![]()
@lol prima
ráno nás budí koroptve a na zmrzlinu chodíme polem
hodně se tu kolem staví, tak jsem zvědavá na sousedy. Ale zatím se mi tu líbí moc
@Tichošlápek jo já myslím, že to tam bude moc fajn, samozřejmostí je auto, ale Průhonice jsou super a vše kolem
my budeme na sluneční stráni 2
@lol tam jsme také
zatím jsem vse porizovala v cestlicich, teď navíc v herinku bude od září soukromá a a od dalsiho roku pak i státní školka
tak pohoda. Ale dvě auta v rodině jsou nutnost
@Tichošlápek tak to budem sousedky
jj, to je super, že se to tak rozsiruje ![]()