Bydlení Herink u Pruhonic

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1263
14.6.14 18:05

bydlení Herink u Pruhonic

Ahoj, plánujeme koupi domku v Herinku u Pruhonic. Čekáme první mimco. Stěhovat se budeme někdy na jaře 2015 z Phy. Do domku chci hlavně já, ale mám trochu obavy z toho, že tam nebudu mít kam chodit s Kocarem aniž bych musela popojet autem někam. Nemáte někdo zkušenost?
Případně nějaká maminka co už v Herinku bydlí?
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
779
14.6.14 18:21

@Erkata smím se zeptat, to se jedná ty dřevěný bungalov?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
14.6.14 18:57

Dřevěný není. Je to cihla. Ale dřevo ma na podbiti. Bungalov to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
4.1.18 14:11

@Erkata ahoj :) mohu se zeptat jak se v herinku bydlí? Stavíme tam a stěhovat se budeme někdy na jaře. Na procházky s kočárkem a odrazedlem chodím moc rada, tak snad tam ta možnost bude také. Mam z toho trochu strach, nikdy jsem nebydlela takto mimo zázemí :)) ale na domek se hrozne těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
4.1.18 14:33

@Tichošlápek ahoj. My nakonec odstoupili od smlouvy, vyskytly se velké problémy. To je na dyl :). Nakonec jsme koupili pozemek v Cestlicich a postavili dům, který jsme si sami naprojektovali. No a už bydlíme :D. a jsem ráda, protože tady je všechno, obchody, školka, do které není problem se dostat. V Herinku bych byla asi nešťastná.
Přeji mnoho štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
4.1.18 14:37

@Erkata a jéje :) tak nevadí, snad tam nějakou maminku taky poznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
24.4.18 09:05

Ahoj holky,

taky budeme mít baráček v Herinku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
24.4.18 12:28

@lol my uz bydlíme :) od víkendu, tak zatím se rozkoukavame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
24.4.18 17:37

Mám nedaleko chatu. Herink je díra, i když zvelebovaná. Výhodou je blízkost Prahy a příroda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.18 18:10

My hledáme též bydlení v okolí Prahy, na Herink jsme se jeli podívat. Nakonec jsme si to rozmysleli, protože se nám nelíbil, je tam rušná doprava, sklady a tak. Co se nám líbilo je jediný - vzdálenost do Prahy. Ale pro nás je důležité okolí, aby se nám tam líbilo, kromě dostupnosti.

Bydlíš tam nakonec? Docela by mě zajímalo, jak ti to dopadlo a co na to říkáš zpětně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
24.4.18 18:10

@Tichošlápek my jsme včera podepsali rezervačku, takže za rok, my bydlíme v centru a budem to mít na víkendy. A jak to tam jde zatím?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
24.4.18 18:14

@lol prima :) ráno nás budí koroptve a na zmrzlinu chodíme polem :lol: hodně se tu kolem staví, tak jsem zvědavá na sousedy. Ale zatím se mi tu líbí moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
24.4.18 18:28

@Tichošlápek jo já myslím, že to tam bude moc fajn, samozřejmostí je auto, ale Průhonice jsou super a vše kolem ;) my budeme na sluneční stráni 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
24.4.18 18:43

@lol tam jsme také 8) zatím jsem vse porizovala v cestlicich, teď navíc v herinku bude od září soukromá a a od dalsiho roku pak i státní školka :dance: tak pohoda. Ale dvě auta v rodině jsou nutnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
24.4.18 19:10

@Tichošlápek tak to budem sousedky :mrgreen: jj, to je super, že se to tak rozsiruje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí