Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,chtěla jsme vás poprosit jestli někdo bydlí na Nové Harfě v tom novém komplexu jestli by mi mohl napsat jak se tam bydlí.Mám tam vyhlídnutý pronájem bytu mezonetu 4kk s dvěma předzahrádkama ale je to takové okolo panelákové a neumím si představit jaké je to tam se soukromím a třeba s hlukem.Kam se tam dá chodit na procházky s kočárkem a další postřehy.
Děkuju moc všem
Helča
Ahoj Helenko, já tam nebydlím, ale kamarádka tam bydlela - se soukromím, pokud budeš mít předzahrádku, tak určitě záleží na poloze, ale sama si asi domyslíš, že tam bydlí opravdu hodně sousedů
, kamarádka dělala na směny a měla trabl se spaním, protože kolem jak to bylo nové, tak všichni v bytech furt vrtali, mlátili kladivem atd. Nakupování - obchoďák, Harfa hned kousek, hluk - ta hlavní je dost rušná a hlavně prašná, to vadí mně, takže kam ten byt je směřovaný? Jinak u Rokytky je ve Vysočanech super děstké hřiště i na procházky s pejskem, dál se dá dojít až k prosecké bobové dráze, tam je taky lesopark, je to hezké místo moc. Takže zeleň je tímhle směrem ok, na druhou stranu je to takové industriálnější, ale hodně se to tam zabydluje, staví se nové byty, vypadá to tam líp a líp, jo a jsou tam blízko koleje tratě směr Kolín, Pardubice, Olomouc atd, takže hodně frekventovaná trať.
Ahoj, tak ja tam taky byla koukat na byt a muzu ti napsat svuj dojem.. Prijezd po hlavni silnici, kolem dokola jen benzinka nebo stare tovarni haly. V komplexu je Albert velky asi jako vecerka u vietnamcu. Obyvatele jsou asi z poloviny cizinci, je tam rusneji. Zastrcena cyklostezka, malilinkatej prosturek jakoze detske hriste. Za sousedku bys mela Terezu Kostkovou
V blizkosti je Galerie Fenix nebo Harfa nebo Park Podvini, ovsem skolky preplnene ![]()
Ale kazdej ma nejakej nazor, za mne teda ne-e.
Ahoj, my jsme tam bydleli asi rok v pronájmu. Záleží co od toho čekáš, jak už někdo psal. Pokud ti jde pouze o byt, kde budeš přespávat a vařit si jídlo, když přijdeš z práce, pak to myslím naprosto splňuje vše. V blízkosti obchody, supermarkety, noční tramvaj, vlak, autobus, nákupní centra, dobrá dostupnost do centra Prahy. Pokud máš ale děti a chceš klidné místečko s milými českými sousedy, pak to asi nebude úplně to pravé ![]()
Děkuju moc holky.Mám malou holčičku a hledám právě něco kde bych mohla bydlet s ní a měla bych zahrádku.Podle fotek to vypadá krásně ale jak píšete spíš pro někoho kdo hodně pracuje a neni doma.Budu pátrat dál
spíš jsme člověk spjatý s přírodou než se paneláky ![]()
tak to doporucuju najit neco u nas na britske ctvrti - stodulky, je to taky od finepu.. je tu klid, hriste ve vnitrobloku, central park za rohem, ikea a tesco 3minuty pesky. ![]()
Jo ty Stodulky uz by mohli bej lepsi.. a jak je to tam s cizincema a skolkama?
Si myslím, že v Praze to bude všeobecně docela vzrůšo se školkama a boj o každé místo.
xreni píše:
tak to doporucuju najit neco u nas na britske ctvrti - stodulky, je to taky od finepu.. je tu klid, hriste ve vnitrobloku, central park za rohem, ikea a tesco 3minuty pesky.
Zkusím kouknout
zaujala mě také Uhřiněves,tam je přírody dost ale prý je to tam tragické se školkou ![]()
LeaZbrna píše:
Jo ty Stodulky uz by mohli bej lepsi.. a jak je to tam s cizincema a skolkama?
skolky jeste nevim, mame mesic
ale tady by se mela dat nejaka najit, co jsem slysela. cizinci tu jsou, ale zatim jsem nemela problem. je tu dost rusu. zase zadny tmavsi spoluobcane
jen ted tu teda stavi novou etapu, tak jsou slyset bagry, ale neni to nic hroznyho. kousek je to do ladronky, hvezky i na sarku, na karlstejn, takze do prirody kousek. bydleli jsme i na hurce a tam je taky super
Saroya píše:
a co takhle zkusit nějakou oblast se starou zástavbou?
To moc nechci.Hlavně mi jde o to aby měl byt zahradu - klidně menší ale tu chci.Už žiju v bytě se zahradkou 6let a zvykla jsme si.Ale mám malý byt a ted dcerku.Skončila jsme s ní sama a chceme se sestěhovat s mojí mámou,protože platit dva byty začíná být fin neúnosné přesto,že chodím do práce.Tak 21tis.měsíčně jen za bydlení už nezvládáme.
Na té Harfě to vyšlo na 19tis.měs. a bylo to 4kk ale fakt hluk a rušno.Pořád koukám,snad se časem něco vyloupne
třeba domeček se zahrádkou.
Hele ale kdyz se kouknes i na ty zastavby, tak kolikrat jsou i v poslednich patrech hned pod strechou, udelany nove, byty s terasama..
LeaZbrna píše:
Hele ale kdyz se kouknes i na ty zastavby, tak kolikrat jsou i v poslednich patrech hned pod strechou, udelany nove, byty s terasama..
to by bylo taky super
myslíš že přez realitku a nebo zajet a podívat?kolikrát to maj lidi třeba na terase nebo balkoně že pronajmou
Zkus tady.. http://www.sreality.cz/…onajem/byty/
a uz si jen muzes zadat svy pozadavky.. ![]()
Videla jsem hodne takovych domu prave ve Vrsovicich nebo Vysocanech..