Bydlení Ostrava Radvanice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20
30.6.20 12:32

Bydlení Ostrava Radvanice

Zdravím,
s přítelem se koukáme po rodinném domě a nejlepší nabídky jsou v Ostravě v Radvanicích… Slyšela jsem, že se tam kumuluje nejhorší ovzduší v Ostravě vůbec kvůli Arcelormittalu, tak by mě zajímalo, jestli je to ještě dnes pravda a jak se tam žije. :?
Děkuji moc za všechny odpovědi! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17306
30.6.20 12:44

Mittal zavřou do roka a do dne. Směle do toho. Navíc je to v podstatě vesnice, ale za pět minut jsi v centru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
30.6.20 12:46

@zoidberg Díky za odpověď. To je Tvůj předpoklad nebo se to nějak ví? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
30.6.20 13:04
@BlurryFace píše:
@zoidberg Díky za odpověď. To je Tvůj předpoklad nebo se to nějak ví? 8o

Urcite jen predpoklad, nicmene verejne se vi, ze ta firma je tezce ztratova a utapi se v obrovskych dluzich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
30.6.20 13:09
@BlurryFace píše:
@zoidberg Díky za odpověď. To je Tvůj předpoklad nebo se to nějak ví? 8o

Bydlím v té oblasti a mám tam zaměstnaných spoustu sousedů a přátel. Samozřejmě není nic jistého, ale prostě všichni říkají, jak to jde od desíti k pěti. Tak jako tak to ovzduší není nijak hrozné, když to srovnám třeba se Slezským vojvodstvím, tak Radvanice jsou jako horské lázně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
30.6.20 13:12

Já bych Radvanice nebrala, byť vím, že tam jsou ty ceny pozemků hodně nízké.. Ale pokud mají kolegové pravdu, tak to do budoucna nemusí být marné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.20 14:20

Spíš bych si položila otázku, kdy se mittalu dařilo. Vzduch v radvanicich je opravdu špatný a vždy horší v porovnání s jinou částí Ostravy. Vysoká nemocnost dětí na dýchací cesty… Nešla bych tam ani za nic…

• Citovat
  • Upravit
72725
30.6.20 17:51
@BlurryFace píše:
Zdravím,
s přítelem se koukáme po rodinném domě a nejlepší nabídky jsou v Ostravě v Radvanicích… Slyšela jsem, že se tam kumuluje nejhorší ovzduší v Ostravě vůbec kvůli Arcelormittalu, tak by mě zajímalo, jestli je to ještě dnes pravda a jak se tam žije. :?
Děkuji moc za všechny odpovědi! :srdce:

Proto tam jsou nejlevnější domy.. Ani zadara, až uvidíš barvu vzduchu od arcelormitalu, pochopíš.. Lidem chcipaji stromy na zahradách atd.. Vol jinou lokalitu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.20 14:47

Nešla bych tam. Jednak je tam hodně špatné ovzduší a taky je to oblast, kde bydlí sociálně slabší spoluobčané.

• Citovat
  • Upravit
20
14.7.20 16:40

Díky za názory, už jsme se rozhodli, že do toho nepůjdeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí