Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím,
s přítelem se koukáme po rodinném domě a nejlepší nabídky jsou v Ostravě v Radvanicích… Slyšela jsem, že se tam kumuluje nejhorší ovzduší v Ostravě vůbec kvůli Arcelormittalu, tak by mě zajímalo, jestli je to ještě dnes pravda a jak se tam žije. ![]()
Děkuji moc za všechny odpovědi! ![]()
Mittal zavřou do roka a do dne. Směle do toho. Navíc je to v podstatě vesnice, ale za pět minut jsi v centru.
@zoidberg Díky za odpověď. To je Tvůj předpoklad nebo se to nějak ví? ![]()
@BlurryFace píše:
@zoidberg Díky za odpověď. To je Tvůj předpoklad nebo se to nějak ví?
Urcite jen predpoklad, nicmene verejne se vi, ze ta firma je tezce ztratova a utapi se v obrovskych dluzich.
@BlurryFace píše:
@zoidberg Díky za odpověď. To je Tvůj předpoklad nebo se to nějak ví?
Bydlím v té oblasti a mám tam zaměstnaných spoustu sousedů a přátel. Samozřejmě není nic jistého, ale prostě všichni říkají, jak to jde od desíti k pěti. Tak jako tak to ovzduší není nijak hrozné, když to srovnám třeba se Slezským vojvodstvím, tak Radvanice jsou jako horské lázně.
Já bych Radvanice nebrala, byť vím, že tam jsou ty ceny pozemků hodně nízké.. Ale pokud mají kolegové pravdu, tak to do budoucna nemusí být marné
Spíš bych si položila otázku, kdy se mittalu dařilo. Vzduch v radvanicich je opravdu špatný a vždy horší v porovnání s jinou částí Ostravy. Vysoká nemocnost dětí na dýchací cesty… Nešla bych tam ani za nic…
@BlurryFace píše:
Zdravím,
s přítelem se koukáme po rodinném domě a nejlepší nabídky jsou v Ostravě v Radvanicích… Slyšela jsem, že se tam kumuluje nejhorší ovzduší v Ostravě vůbec kvůli Arcelormittalu, tak by mě zajímalo, jestli je to ještě dnes pravda a jak se tam žije.
Děkuji moc za všechny odpovědi!
Proto tam jsou nejlevnější domy.. Ani zadara, až uvidíš barvu vzduchu od arcelormitalu, pochopíš.. Lidem chcipaji stromy na zahradách atd.. Vol jinou lokalitu..
Nešla bych tam. Jednak je tam hodně špatné ovzduší a taky je to oblast, kde bydlí sociálně slabší spoluobčané.