Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den,
ráda bych se zeptala na zkušenosti s bydlením v této lokalitě, přítel pracuje v Čakovicích a tak se chystáme na stěhování se tam, zatím pouze do podnájmu, později něco svého.
Máme dvě děti 2,5 roku a 12 měsíců, zajímalo by mne, jaké je bydlení v této časti pro rodinu s dětmi? Myslím tím co lékaři, mš, aktivity s dětmi, hřiště, kam na procházky, nákupy vím, že tam je Globus. Asi by nás zajímalo i přilehlé okolí jako např. TŘeboradice.
Také zjišťujeme nabídky pronájmů, nejlépe by jsme nějaký domeček ![]()
Předem velmi děkuji za podělení se o vlastní zkušenosti, nebo třeba jen informace o lokalitě
![]()
Ahoj, já tam bydlela dva roky a za mě super. Bydleli jsme na sídlišti u zámeckého parku, což jsou novostavby a moc povedeně udělané. Paráda na procházky, protože jsi hned u parku. Na sídlišti dvě hřiště pro děti. Navíc tam byla většina lidí s malými dětmi takže děti si hned měly s kým hrát a maminky s kým vyrazit na procházku. Tak úžasnou atmosféru bydlení jsem nikde jinde nazažila. K lékaři jsem chodila přímo v Čakovicích k Mudr. Kovaříkovi a byla jsem moc spokojená. Školky tam jsou, ale samozřejmě jak je hodně dětí, tak je problém jako jinde se tam ve třech letech dostat. Nakupování nebyl problém, navíc to máš kousek do Letňan. Je tam fajn MC Cirkus a agažuje se tam hodně mamin právě od Zámeckého parku, takže s dětma se tam určitě nebudeš nudit. Škoda, že nechcete kupovat byt, my ho tam totiž zrovna prodáváme 4kk.
Děkuji moc za info ![]()
Bohužel kupovat budeme ještě v horizontu pár let, momentálně pouze do pronájmu ![]()
Co tam sháníme, tak i ten pronájem v Čak neni jednoduchý, tak jak bychom rádi moc nabídek neni.
Pochazim z Cakovic a souhlasim s prispevkem Zazenitem. Deti tam ted chodi do školy a ta ma dobrou povest.
@Irisska píše:
Děkuji moc za info
Bohužel kupovat budeme ještě v horizontu pár let, momentálně pouze do pronájmu
Co tam sháníme, tak i ten pronájem v Čak neni jednoduchý, tak jak bychom rádi moc nabídek neni.
Kamarad stavi a bude se z Cakovic stehovat pryc, bydli v novostavbe u zameckeho parku, ale nevim jak moc na pronajem spechate.
@Hanka1 jé vážně?.)
No asi spíš nějak v létě, v zimě se moc stěhovat nechceme ![]()
@Hanka1 děkuju, to by jsi byla hodná ![]()
pravidelně sleduji nabídky, ale málo kdy nás to zaujme a taky v této lokalitě těch nabídek tolik neni
Přítel říkal, že tam jsou dokonce farmářské trhy, to bych uvítala.
Jsem ráda, že dr je dobrý. nevíte jestli ještě přijímá nové dětičky?
V Čakovicích bydlím přes dva roky a myslím že má své plusy i mínusy.. je to poměrně zelená lokalita, příjemné procházky, celkem hezké prostředí a dostatek dětských center a aktivit pro děti. Na druhou stranu je to i místo plné ubytoven zejména pro pracující např. v Globusu.. takže po setmění je to hodně různých existencí.. třeba běhat po setmění jsem se tu bála.. ale přes den je to celkem ok.
Dr. Kovaříka moc maminek nedoporučuje ale velmi dobré ohlasy jsou na Radvanskou z Letňan..
Jéé, děkuji, že i po delší době ses ozvala ![]()
Je fakt, že jsem si ubytoven všimla a i muž dělá v areálu, kde jsou snad hned dvě.
Nevíš proč dr. Kovaříka nedoporučují maminky?
@Irisska Tak já k dr Kovaříkovi chodila a mě přišel jako hodně velký odborník, prý přednáší i někde na mezinárodních seminářích, na děti byl vždycky milý, jediný proč ho možná nedoporučují, že na mě jako mámu byl celkem drsný, když jsem třeba řekla, že jsem něco četla na internetu, tak to zpochybňoval, nebo když jsem přišla s klíštětem, tak mi trochu vynadal, že na to snad nepotřebuju doktora. Ale co léčby týče, tak jsem mu 100% důvěřovala a jeho sestřička umí píchat injekci jako žádná jiná, moje dítě ani nevědělo, že jí dostalo.
No nám se v čak. moc líbí, ale je fakt, že ty ubytovny to trochu kazí.