Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máte doma někdo vířivku Mspa Alpine B-090LITE? Jaké s ní máte zkušenosti? Chtěla bych ji koupit rodičům na zahradu, přes zimu by si ji kdyžtak dávali do bytu, zkoušel někdo? Je vůbec možné vzhledem k hmotnosti jí mít v paneláku?
A to by ji měli v obýváku?
Já nevím, ale je to nafukovací a kdyby toruplo, tak to pěkně vyplaví ![]()
@anickadomnik Pokud by jí měli napuštěnou v létě na zahradě a v zimě vypuštěnou schovanou v bytě proč ne. Ale napouštět něco takového v bytě bych si netroufla ![]()
@anickadomnik Měla bych prostě strach, že to rupne
A taky napuštěná bude vážit docela dost ![]()
@Kikuška90 @Ve-ru chápu ale právě mě překvapilo že to nabízí jako zážitek že vám domů na víkend přivezou vířívku tak se ptám jestli s tím nemá někdo zkušenost
Napustena vazi 670 kilo bez lidí. To bys asi musela konzultovat s nejakym odbornikem. Dokazu si predstavit, ze to muze byt v domě, kde to není v patře, ale do paneláku bych si to dát netroufla.
@anickadomnik píše:
@Kikuška90 @Ve-ru chápu ale právě mě překvapilo že to nabízí jako zážitek že vám domů na víkend přivezou vířívku tak se ptám jestli s tím nemá někdo zkušenost
Však domů nemusí znamenat do bytu, ne? Ale třeba do rodinného domu. Když se zamyslím nad tím, co všechno se může stát, tak bych to do bytu prostě nepořizovala.
Popravde mit ji rozlozenou a napustenou treba v panelakove loznici, docela vazne bych se obavala, ze sousedum pod nama zacne praskat strop
To zatizeni je ohromne na male plose a kdyby bylo dlouhodobe… nehlede na to, jak to napoustet a vypoustet, abych nemela v byte potopu. Dat mi to nekdo na zahradu, jsem nadsena, dat mi to do naseho panelakoveho bytu, poslu ho do haje
I slozene to zabere hodne mista, ale tak budiz, treba maji sklep, kazdopadne takovyhle darek (minimalne kvuli cene) bych s nimi asi konzultovala.
Mimochodem s povdekem kvituji virivku s mekkym i po v, spravne uz jsem ji nevidela napsanou ani nepamatuju, az me to zarazilo ![]()
Jinak to nepisu z pohledu majitele takove virivky, ale z pohledu jednak majitele panelakoveho bytu a druhak cloveka, co se sice rozhodne nepovazuje za statika, ale par zkousek z tehle discipliny za sebou ma a jsem si jista, ze s takovymhle zatizenim jsme pro obytne mistnosti bytovych domu urcite nepocitali ![]()
Děkuji všem sama vidím že je to asi blbost
@ugluk samozřejmě jsme to konzultovali byl to nápad mamky že by si ji přála a právě i ji napadlo jestli by šla používat i přes zimu v bytě
@Lolllo vidíš váhu lidí mě započítat nenapadlo
![]()
@ugluk on někdo píše vířivku jako výřivku? to jsem ještě nezaregistrovala
@anickadomnik tak pokud by ji rodice ocenili, na tu zahradu do toho urcite jdi ![]()
A to si pis, kolik lidi napise vyrivka, obzvlast emimino je ne to docela expert, zkus zadat do vyhledavace a nelekni se ![]()
No ted jsem to zkusila a vyjelo mi 181 vyrivek na 342 virivek, ale to uz jsem zcela OT, sorry ![]()