Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Myslím, že nájemníci RPG mají nějaké vlastní stránky. Zkus googlit.
@kiloka Podle toho, co jsem slyšela, to moc dobrý nápad není. Taky proto je jich tolik volných. Kdo může, utíká pryč. K získání bytu nevím, co je třeba, ale pokud vím, snaží se lovit co nejvíce, protože jsou baráky, kde jsou obsazené třeba 2 byty z osmi.
Já ani nevím co to je
to bude asi nějaká valba co je jen v určitých krajích ![]()
@Missy_X píše:
Já ani nevím co to je![]()
![]()
to bude asi nějaká valba co je jen v určitých krajích
Taky vůbec nevím co to je.. ![]()
@Missy_X To jsou byty, které daroval stát Bakalovi za hubičku. A on na nich te%d rejžuje.
@kiloka podivej se na rpgbyty.cz my jsme prechazeli z bytu do bytu tak nevim co vsechno je treba pokud byt rpg nemas.Ale chteji kauci a administrativni poplatek. A ja osobne bych do bytu RPG dobrovolne nesla.
@kiloka nájem Ti nikdo neřekne, to je různé dle lokalit a pod. A bacha, hodně rpg bytů bydlí „nepřizpůsobiví“. Ono záleží, kde to máš. Ale např v Havířově jsou takhle celé RPG bloky, kde bílého člověka nepotkáš. U nás mají celé domy, finské domky atd. Jinak co se RPG týče, zdražují pravidelně, každý rok o stejnou částku, dávají TP, byty jsou nevybavené, na požádání Ti dají kuch. linku. Záleží na tom, co od toho očekáváš
Jinak kauce jsou směšné, chtějí ještě admin. poplatek a tuším že voda je v nájmu, bokem se platí el. en a dost často bývá topení na tuhá paliva ![]()
Ahoj, já v RPG bytě bydlím. Máme 2+1, cca 56m2 a platíme necelých 10tis. se vším všudy (včetně inkasa). Co půl roku nám ale nájem zvyšují cca o 500Kč, což je šílené a hlavně netušíme, kam až to poroste. Momentálně jsme v očekávání, takže v průběhu následujících let chceme řešit nové bydlení - jít do většího. Jsem z Havířova a tady je opravdu hromada volných RPG bytů, lidé si raději berou hypotéky a jdou do vlastního. K podepsání smlouvy myslím potřebuješ potvrzení výše příjmu ze mzdovky, jinak nic zvláštního.
@Silwinka87 @Silwinka87
njn, tohle je „in“ jen v MS kraji. Jde o domy, byty, baráky, finské domky atd.. samože vše bakalovo ![]()
@martina.se píše:
@Silwinka87 @Silwinka87njn, tohle je „in“ jen v MS kraji. Jde o domy, byty, baráky, finské domky atd.. samože vše bakalovo
Tak to bych brala jen v případě velké nouze..
@Silwinka87 píše:Tak to bych brala jen v případě velké nouze..
njn, tady si moc vybírat nemůžeš, protože on vlastní celé čtvrti ![]()
@martina.se píše:
@Silwinka87 @Silwinka87njn, tohle je „in“ jen v MS kraji. Jde o domy, byty, baráky, finské domky atd.. samože vše bakalovo
Kdo by nechtěl bydlet u milionáře?
Ahoj
, je tady někdo do bydlí v bytě od RPG? Potřebuji poradit:
Všem moc děkuji za odpověď