Bydlení v bytě od RPG

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
kiloka
28.12.13 15:28

Bydlení v bytě od RPG

Ahoj :mavam:, je tady někdo do bydlí v bytě od RPG? Potřebuji poradit:

1. je to dobrý nápad jít do tohoto bytu? Jsem trochu na vážkách, zda je to dobrý nápad či nikoliv
  2. kolik platíte za 2+1 cca 55 m2?
  3. co je potřeba k získání bytu? Co všechno prověřují?

Všem moc děkuji za odpověď :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36504
28.12.13 15:36

Myslím, že nájemníci RPG mají nějaké vlastní stránky. Zkus googlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64908
28.12.13 15:36

@kiloka Podle toho, co jsem slyšela, to moc dobrý nápad není. Taky proto je jich tolik volných. Kdo může, utíká pryč. K získání bytu nevím, co je třeba, ale pokud vím, snaží se lovit co nejvíce, protože jsou baráky, kde jsou obsazené třeba 2 byty z osmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
28.12.13 15:42

Já ani nevím co to je :lol: :lol: :lol: to bude asi nějaká valba co je jen v určitých krajích :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
28.12.13 15:43
@Missy_X píše:
Já ani nevím co to je :lol: :lol: :lol: to bude asi nějaká valba co je jen v určitých krajích :nevim:

Taky vůbec nevím co to je.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
64908
28.12.13 15:44

@Missy_X To jsou byty, které daroval stát Bakalovi za hubičku. A on na nich te%d rejžuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
28.12.13 15:45

@vokishka
Ajo, ajo tak to bude Ostrava a okolí, ne? :lol:

• Citovat
  • Upravit
11560
28.12.13 15:46

@kiloka podivej se na rpgbyty.cz my jsme prechazeli z bytu do bytu tak nevim co vsechno je treba pokud byt rpg nemas.Ale chteji kauci a administrativni poplatek. A ja osobne bych do bytu RPG dobrovolne nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64908
28.12.13 15:47

@Missy_X Ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.12.13 15:50

@kiloka nájem Ti nikdo neřekne, to je různé dle lokalit a pod. A bacha, hodně rpg bytů bydlí „nepřizpůsobiví“. Ono záleží, kde to máš. Ale např v Havířově jsou takhle celé RPG bloky, kde bílého člověka nepotkáš. U nás mají celé domy, finské domky atd. Jinak co se RPG týče, zdražují pravidelně, každý rok o stejnou částku, dávají TP, byty jsou nevybavené, na požádání Ti dají kuch. linku. Záleží na tom, co od toho očekáváš :nevim: Jinak kauce jsou směšné, chtějí ještě admin. poplatek a tuším že voda je v nájmu, bokem se platí el. en a dost často bývá topení na tuhá paliva :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
28.12.13 15:51

Ahoj, já v RPG bytě bydlím. Máme 2+1, cca 56m2 a platíme necelých 10tis. se vším všudy (včetně inkasa). Co půl roku nám ale nájem zvyšují cca o 500Kč, což je šílené a hlavně netušíme, kam až to poroste. Momentálně jsme v očekávání, takže v průběhu následujících let chceme řešit nové bydlení - jít do většího. Jsem z Havířova a tady je opravdu hromada volných RPG bytů, lidé si raději berou hypotéky a jdou do vlastního. K podepsání smlouvy myslím potřebuješ potvrzení výše příjmu ze mzdovky, jinak nic zvláštního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.12.13 15:51

@Silwinka87 @Silwinka87 :mrgreen: njn, tohle je „in“ jen v MS kraji. Jde o domy, byty, baráky, finské domky atd.. samože vše bakalovo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
28.12.13 15:54
@martina.se píše:
@Silwinka87 @Silwinka87 :mrgreen: njn, tohle je „in“ jen v MS kraji. Jde o domy, byty, baráky, finské domky atd.. samože vše bakalovo ;)

:roll: Tak to bych brala jen v případě velké nouze..

• Citovat
  • Upravit
72725
28.12.13 15:54
@Silwinka87 píše: :roll: Tak to bych brala jen v případě velké nouze..

njn, tady si moc vybírat nemůžeš, protože on vlastní celé čtvrti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.12.13 15:55
@martina.se píše:
@Silwinka87 @Silwinka87 :mrgreen: njn, tohle je „in“ jen v MS kraji. Jde o domy, byty, baráky, finské domky atd.. samože vše bakalovo ;)

Kdo by nechtěl bydlet u milionáře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1