Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@kiloka píše:
Nyní chtějí potvrzení o příjmu
takže to bude asi taky platit
jako teď fakt nevím. Ex mého přítele si od nich právě pořídila „fajné“ bydlení. No neskutečné. Nechápu a nikdy nepochopím, proč si vzala tak drahé bydlení, navíc v „super“ lokalitě
a to měla vlastní družstevní byt ![]()
@martina.se píše:
takže to bude asi taky platitjako teď fakt nevím. Ex mého přítele si od nich právě pořídila „fajné“ bydlení. No neskutečné. Nechápu a nikdy nepochopím, proč si vzala tak drahé bydlení, navíc v „super“ lokalitě
a to měla vlastní družstevní byt
Některé lidi nepochopím ![]()
@martina.se ja mam dve kamaradky, ktere mely byty ve vlastnictvi a prodaly je a sly bydlet do RPG.Pry, aby se zbavily dluhu.Pro me totalni hloupost ![]()
@Lenule213 píše:
@martina.se ja mam dve kamaradky, ktere mely byty ve vlastnictvi a prodaly je a sly bydlet do RPG.Pry, aby se zbavily dluhu.Pro me totalni hloupost
pro mě to samé. Měla byt v hodnotě téměř 800 tis, super lokalita, vše dostupné.. no chlap řádil jak tajfun, když to zjistil - bo jí byt nechal kvůli dětem a takhle to dopadlo
prostě neskutečný.. a to prostředí, to by jeden
, ty domky taky pěknej hnus, do školy dojíždění atd. ![]()
Nechápu, že se někdo vzdá vlastního bydlení a jde do nájmu
V důchodu budou brečet, že nemají ani na nájem a to mohli mít vlastní
Zas tak super mi ty ceny tedy RPG nepřijdou - SPÍŠ NAOPAK ![]()
V každé obci jsou cigánská gheta
To by podle vás musela být Ostrava jen o cigánech. V Porubě je to třeba Dělnická, ale ostatní je v klidu. Regulované nájemné je jen u nájemníků, kteří již několik let bydlí v bytě rpg. Noví nájemníci už to tak nemají, čili nějaké zvyšování o 500 fakt nehrozí. Já bydlím v rpg bytě rok a nyní zvýšili nájem o 60kč na zálohách. Jinak za 2plus1 53m2 platím za 3 lidi 7500 bez el a plynu. Bydlení máme dle mého asi na nejlepším místě v Porubě. Velkou výhodou bydlení je možnost TP a dlouhodobý pronájem. Co je velkou nevýhodou je to, že jsou to s…ě. Podmínky: doložení příjmu, kauce, ad. poplatek
Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Chci se odstěhovat z nájmu RPG a pořídit něco vlastního. S bývalým manželem jsme do nájemního bytu něco málo vrazili ze svých vlastních prostředků (podlahy, kuchyň, malování). Proto by mě zajímalo, zda nemá některá z vás zkušenost s vrácením bytu společnosti RPG. Je mi jasné, že náklady vynaložené do úpravy bytu mi nevrátí, rekonstrukce byla vlastníkem schválená, tak problém by s tím mít neměli. Spíše by mě zajímalo, zda není možnost kontaktovat případné zájemce o byt RPG a domluvit se na předání. Chtěla bych zkustit se domluvit se zájemcem na možném částečném proplacení prací (přece jen za zkoušku nic nedám a nechce se mi vracet byt jen tak). Děkuji za jakékoli postřehy.
Můžete se pokusit, ale moc nadějí bych do toho nevkládala. Bytů RPG je přebytek, kdo může, utíká od nich pryč a uvolněné byty (alespoň v naší lokalitě) RPG často pronajímá sociálním případům, těm přemrštěné nájmy proplatí stát, že.
Já jenom vím, že babička musela všechno vracet do původního stavu. A její sousedi museli sundat i plovoučku, kterou si dali do celého bytu
![]()
@blecha72 No právě, už mě to přestává bavit. Jsem dlouholetý nájemník (cca 6 let) a každý rok se to zvedá. Už jsem opravdu na částce za kterou bych utáhla byt na hypotéku. Tak to balím. Krom toho mě i děsí skladba sousedů /jak píšeš, zanedlouho to budou samí nepřizpůsobiví
)
Jen bych se chtěla pokusit aspoň trochu vykompenzovat to zůtulnění současného bytu a případěn z toho financovat nový /můj/ byt ![]()
@baracudas a ještě teda, že teta musela zazdít i výklenek, co si udělali z obýváku do kuchyně a dát tam zpátky původní dveře, které tam byly a to babička musela taky. Já to nechápu, měla je 15 let ve sklepě, byly hnusné už kdysi a loni když se stěhovala, tak je tam prostě chtěli vrátit. Mohla si vzít kuchyň, protože byla nová a proto, že tím nahradila tu plechovou původní, která už neodpovídala tabulkám.
@Teruna000 Ale baracudas píše, že na vše mají povolení. Taky vím o lidech, co sháněli 30 let staré dveře, aby mohli odevzdat původní, stěny na bílo, kámoška raději zaplatila nějaké prachy, aby to nemusela dělat. Nejlepší je, že pak RPG naskočí a ty čerstvě namalované stěny rozvrtá, mění elektřinu, odpady… Komedie.
@blecha72 já nevím, jak to chodí, jenom se dělím o zkušenosti.
vím, že se strašně nadřeli.
je to postavené na hlavu
Nyní chtějí potvrzení o příjmu