Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lenule213 píše:
@kiloka jak je to s tim zvedanim nevim. Drive tam pritel bydlel sam.Vim, ze mu to 1× rocne zvedli, ale nevim o kolik. Spolu bydlime od dubna a to nam jeste nic nezvedali.Jen kdyz jsme prihlasovali miminko, tak nam to zvedli o 500,–
děkuji ![]()
@Burj Chalifa píše:
Není ta věc odkupů nějak v řešení?
Teď když je PKD v krizi, tak se začíná diskutovat, ale už tomu nevěříme. Naposledy tvrdili, že se bude odprodávat pár domů, ale v nevýhodnějších lokalitách. My jsme přímo v centru města, kde je o byty největší zájem, takže se nás to nejspíš nedotkne…
@kiloka píše:holky, dost jste mě odradily… Já jsem chtěla městský byt, ale na ten se čeká dost dlouho, a do pronájmu už nechci
Mám vybrané 2 byty, jsou to dobré lokality, ale zvyšování každý rok? To je hnus
Městské byty jsou teď hodně na výběrové řízení,
tzn. kdo dá víc.
Ale i v městském bytě jsi v pronájmu.
@Larr píše:
Městské byty jsou teď hodně na výběrové řízení,
tzn. kdo dá víc.
Ale i v městském bytě jsi v pronájmu.
Ale v Ostravě to funguje tak, že do obálky napíšeš částku a do měsíce se dozvíš výsledek. Což mi vadí ![]()
Pokud platíš tak je byt „tvůj“
, a můžeš tam být jak dlouho chceš ![]()
@kiloka píše:
Chci byt buď v Ostravě, buď Zábřeh nebo Poruba
Jaké to jsou podmínky?
Problém je v tom, že dřív nebo později
se v RPG domech cigáni objeví, protože
bílý lidi se stěhují pryč.
@kiloka my jsme v baraku taky cikany nemeli.Pres leto se jich prestehovalo hafo a z baraku je pomalu dum hruzy
jeste ze bydlime az v 11. patre a mame tam klid.
@Larr píše: Šílený.
Tohle bych z platu neplatila. Nebo jste na socce?
Nejsme, já i partner máme práci. Nechápu, jak to s nájmem dávají důchodci nebo soc. slabší občané, ale každopádně je jich v RPG bytech dost..
@Burj Chalifa píše:
Není ta věc odkupů nějak v řešení?
Jo už pár let
a ještě pár let bude
.
@kiloka Tak právě v Havířově se částka nepíše, podle čeho tam rozhodují, nevím, ale pro všechny jsou stejné nájmy a podmínky (Šumbark má výjimku, ale zase celý, ne podle bytů).
@Larr píše:
Problém je v tom, že dřív nebo později
se v RPG domech cigáni objeví, protože
bílý lidi se stěhují pryč.
To ses dozvěděla jak?