Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Larr píše:
@Kirbisek obecně řečeno ano,
v reálu to někdy bývá složitější
- zástavní právo apod.
Omlouvám se za OT, ale tohle mě zajímá: máš s tím nějakou špatnou zkušenost?
Ano, banka má v katastru zapsáno zástavní právo smluvní, aby byla prioritně splacena její poptávka, ale nikdy jsem u prodeje nemovitosti, s tímto omezením vlastnického práva, ze strany dané banky problém nezaznamenala.
Větší lítačka byla kolem prodeje nemovitosti s exekucemi
(dělala jsem v realitách)
Jednou jsem zabloudila do Hrušova a vybavuji si, že tam snad bylo dost drsný cikánský gheto. Polorozbořený baráky, ochcaný, no hnus…
No, já nevím, tyto byly mám já osobně zafixované jako byly pro naše krásné snědé spoluobčany, kteří na ně dostávají sociální příspěvky - normální člověk tam skoro nebydlí, nájmy jsou totiž neskutečně předražné…ale možná, že to je někde i jinak…v Ostravě - Vítkovicích znám jeden takový dům a kolem už jeho obyvatelé rozkradli, co se dá
.
@kiloka píše:holky, dost jste mě odradily… Já jsem chtěla městský byt, ale na ten se čeká dost dlouho, a do pronájmu už nechci
Mám vybrané 2 byty, jsou to dobré lokality, ale zvyšování každý rok? To je hnus
njn, ale to je u RPG normální - budeš to mít ve smlouvě. Zvedá se buď každý rok, nebo u lepších bytů co půl roku. U nás teď např v nabídce byty 2+1 od 4500 do 9 tis. samotný nájem. služby jsou cca 2500-5000 tis. Ale např domky maj na pronájem taky za 4500 a to je 3+1. Jenže tam si člověk musí topit sám, tzn nakoupit dřevo, uhlí atd. ![]()
@Larr píše:
Ale můžeš,
ale musíš mít chuť se stěhovat.
nejdřív čti a pak komentuj. toto se týká zdejšího kraje, sehnat normální byt, za normální prachy, který není od RPG, je celkem problém ![]()
@martina.se zdejšího kraje - kterého?
my teď bydlíme normálně a to v Ostravě
takže o čem mluvíš
.
@Larr píše:
takže o čem mluvíš.
Tak buď ráda, že máš to štěstí, né?
Já teda z vašeho kraje nepocházím, takže nevím, jak to tam je..
@Larr píše:
@Silwinka87 dyť jsem
a taky vím, že když člověk hledá, najde.
Tak asi jo no..Je to jako se vším..
@Larr píše:
takže o čem mluvíš.
ms kraj. Psalas zakladatelce i o Frýku. Máš pocit, že tu jsou RPG byty lepší? né, je to sam humus, co v ově - buď byty v ghetu, nebo nejvyšší věžáky v celém Místku. Tam jsou RPG nájmy super, kolem 3-4 tis, ale taky dluhy, které člověk musí doplatit a ty začínají na 50ti tis
u tohoto spolku si fakt moc nevybereš, jestli je to Ova, Havířov, Karviná nebo F-M. Normální lidi se odtama houfně stěhují a zase tam nepřizpůsobiví. A to, že stát posílá soc. dávky rovnou Bakalovi - ted ty za bydlení - a nedává je „nájemníkům“? To není žádné tajemství. Bakala si na to vyjednal vyjímku - ofiko tedy RPG, že mají nárok žádat posílání příspěvků a doplatků na bydlení přímo na jejich účty
Jsou lokality, kde to ani jinak nezaplatíš ![]()
A mmchdm, dřív mělo RPG jasnou podmínku - doloži smlouvu o zaměstnání, nebo doložit, že člověk bere hmotnou, veškeré doplatky na bydlení. A smlouva byla koncipovaná tak, že si prachy za bydlení strhávali oni přímo z doloženého zaměstnání, nebo přímo z úřadu. Tohle bylo před 4mi lety, kdy jsem sháněla byt a RPG bylo jedním z uvažovaných. Naštěstí jsem sehnala jinak. ![]()
Hned za radnicí přes most