Bydlení v bytě od RPG

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
kiloka
28.12.13 17:37
@Larr píše:
Záleží v které části,
tam máš zase poblíž Hrušov a Muglinov :zed:.

Hned za radnicí přes most ;)

• Citovat
  • Upravit
Larr
28.12.13 17:41

@kiloka v tom věžáku?
z výšky je krásný pohled na řeku.

• Citovat
  • Upravit
kiloka
28.12.13 17:46
@Larr píše:
@kiloka v tom věžáku?
z výšky je krásný pohled na řeku.

ano ve věžáku :pankac:

• Citovat
  • Upravit
5635
28.12.13 17:46
@Larr píše:
@Kirbisek obecně řečeno ano,
v reálu to někdy bývá složitější
  • zástavní právo apod.

Omlouvám se za OT, ale tohle mě zajímá: máš s tím nějakou špatnou zkušenost?
Ano, banka má v katastru zapsáno zástavní právo smluvní, aby byla prioritně splacena její poptávka, ale nikdy jsem u prodeje nemovitosti, s tímto omezením vlastnického práva, ze strany dané banky problém nezaznamenala. :nevim: Větší lítačka byla kolem prodeje nemovitosti s exekucemi :roll: (dělala jsem v realitách)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
28.12.13 17:52

@Kirbisek osobně ne.

• Citovat
  • Upravit
36504
28.12.13 17:54

Jednou jsem zabloudila do Hrušova a vybavuji si, že tam snad bylo dost drsný cikánský gheto. Polorozbořený baráky, ochcaný, no hnus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
28.12.13 18:35

No, já nevím, tyto byly mám já osobně zafixované jako byly pro naše krásné snědé spoluobčany, kteří na ně dostávají sociální příspěvky - normální člověk tam skoro nebydlí, nájmy jsou totiž neskutečně předražné…ale možná, že to je někde i jinak…v Ostravě - Vítkovicích znám jeden takový dům a kolem už jeho obyvatelé rozkradli, co se dá :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.12.13 19:27
@kiloka píše: :think: holky, dost jste mě odradily… Já jsem chtěla městský byt, ale na ten se čeká dost dlouho, a do pronájmu už nechci :zed:
Mám vybrané 2 byty, jsou to dobré lokality, ale zvyšování každý rok? To je hnus 8o

njn, ale to je u RPG normální - budeš to mít ve smlouvě. Zvedá se buď každý rok, nebo u lepších bytů co půl roku. U nás teď např v nabídce byty 2+1 od 4500 do 9 tis. samotný nájem. služby jsou cca 2500-5000 tis. Ale např domky maj na pronájem taky za 4500 a to je 3+1. Jenže tam si člověk musí topit sám, tzn nakoupit dřevo, uhlí atd. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.12.13 19:31
@Larr píše:
Ale můžeš,
ale musíš mít chuť se stěhovat.

nejdřív čti a pak komentuj. toto se týká zdejšího kraje, sehnat normální byt, za normální prachy, který není od RPG, je celkem problém :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
28.12.13 19:34

@martina.se zdejšího kraje - kterého?
my teď bydlíme normálně a to v Ostravě
takže o čem mluvíš :roll:.

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
28.12.13 19:37
@Larr píše:
takže o čem mluvíš :roll:.

Tak buď ráda, že máš to štěstí, né?
Já teda z vašeho kraje nepocházím, takže nevím, jak to tam je..

• Citovat
  • Upravit
Larr
28.12.13 19:38

@Silwinka87 dyť jsem
a taky vím, že když člověk hledá, najde.

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
28.12.13 19:39
@Larr píše:
@Silwinka87 dyť jsem
a taky vím, že když člověk hledá, najde.

Tak asi jo no..Je to jako se vším..

• Citovat
  • Upravit
72725
28.12.13 19:42
@Larr píše:
takže o čem mluvíš :roll:.

ms kraj. Psalas zakladatelce i o Frýku. Máš pocit, že tu jsou RPG byty lepší? né, je to sam humus, co v ově - buď byty v ghetu, nebo nejvyšší věžáky v celém Místku. Tam jsou RPG nájmy super, kolem 3-4 tis, ale taky dluhy, které člověk musí doplatit a ty začínají na 50ti tis :zed: u tohoto spolku si fakt moc nevybereš, jestli je to Ova, Havířov, Karviná nebo F-M. Normální lidi se odtama houfně stěhují a zase tam nepřizpůsobiví. A to, že stát posílá soc. dávky rovnou Bakalovi - ted ty za bydlení - a nedává je „nájemníkům“? To není žádné tajemství. Bakala si na to vyjednal vyjímku - ofiko tedy RPG, že mají nárok žádat posílání příspěvků a doplatků na bydlení přímo na jejich účty :nevim: Jsou lokality, kde to ani jinak nezaplatíš :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.12.13 19:53

A mmchdm, dřív mělo RPG jasnou podmínku - doloži smlouvu o zaměstnání, nebo doložit, že člověk bere hmotnou, veškeré doplatky na bydlení. A smlouva byla koncipovaná tak, že si prachy za bydlení strhávali oni přímo z doloženého zaměstnání, nebo přímo z úřadu. Tohle bylo před 4mi lety, kdy jsem sháněla byt a RPG bylo jedním z uvažovaných. Naštěstí jsem sehnala jinak. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí