Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@kiloka píše:
Ale v Ostravě to funguje tak, že do obálky napíšeš částku a do měsíce se dozvíš výsledek. Což mi vadíPokud platíš tak je byt „tvůj“
, a můžeš tam být jak dlouho chceš
Který?
Pokud platím v obecním bytě, furt je obce,
pokud splácím hypotéku, není můj do té doby než splatím,
a pokud jsem v RPG a platím, také není byt můj
.
@Kaczenkax píše:
Nejsme, já i partner máme práci. Nechápu, jak to s nájmem dávají důchodci nebo soc. slabší občané, ale každopádně je jich v RPG bytech dost..
Tak socky jsou jasný a důchodci?
Asi chodí na socku taky.
@Larr píše:
Který?
Pokud platím v obecním bytě, furt je obce,
pokud splácím hypotéku, není můj do té doby než splatím,
a pokud jsem v RPG a platím, také není byt můj.
pokud platíš každý byt je svým způsobem „tvůj“ ![]()
@Larr píše:
Tak socky jsou jasný a důchodci?
Asi chodí na socku taky.
@Lenule213 píše:
@kiloka my jsme v baraku taky cikany nemeli.Pres leto se jich prestehovalo hafo a z baraku je pomalu dum hruzyjeste ze bydlime az v 11. patre a mame tam klid.
Už bych tam nebyla
a s malým dítětem už vůbec ne
.
@kiloka píše:to tak máš všude. I v městských bytech jsou
Jde o to zda jsou slušní nebo ne
Pár let jsme s nimi bydleli,
takže za mě, žádní nejsou slušní.
@kiloka píše:to tak máš všude. I v městských bytech jsou
Jde o to zda jsou slušní nebo ne
Právě, že ne
třeba v Hrabůvce vznikají cihláky s městskými byty
a cigány tam nepouští a o takových lokalitách slyším stále častěji.
@Larr píše:
Pár let jsme s nimi bydleli,
takže za mě, žádní nejsou slušní.
Ahoj, nechci se Vám tady nějak motat, ale v Ostravě pro lokalitu Zábřeh to funguje obálkovou metodou, vybereš si byt a kdo dá více za m2,tak mu připadne byt. S tím, že pokud platíš řádně nájem, smlouva se ti prodlužuje a tuším, že po roce dávají nabídku k odkoupení bytu, když chceš, tak koupíš, když ne tak bydlíš dále na prodlužovaní smlouvy. A druhá varianta rychlejší, opět přes město, že si vybereš byt s dluhem a opět nabídneš do obálky jakou výši dluhu jsi ochotná zaplatit(u této varianty máš nejnižší možnou cenu za m2).
@kiloka píše:
- pokud platíš každý byt je svým způsobem „tvůj“
Nesouhlasím,
ale akceptuji tvůj názor.
@Larr píše:
Právě, že ne
třeba v Hrabůvce vznikají cihláky s městskými byty
a cigány tam nepouští a o takových lokalitách slyším stále častěji.
@Ejmule píše:
Ahoj, nechci se Vám tady nějak motat, ale v Ostravě pro lokalitu Zábřeh to funguje obálkovou metodou, vybereš si byt a kdo dá více za m2,tak mu připadne byt. S tím, že pokud platíš řádně nájem, smlouva se ti prodlužuje a tuším, že po roce dávají nabídku k odkoupení bytu, když chceš, tak koupíš, když ne tak bydlíš dále na prodlužovaní smlouvy. A druhá varianta rychlejší, opět přes město, že si vybereš byt s dluhem a opět nabídneš do obálky jakou výši dluhu jsi ochotná zaplatit(u této varianty máš nejnižší možnou cenu za m2).
Ano takhle to funguje u městských bytů na O-Jih. Ale na výsledek čekáš měsíc ![]()
kde bydlíte?