Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lenule213 píše:
@Larr my jsme se nedavno pristehovali a padli vsechny penize na dozarizeni bytu, takze ted muzu velet kolik chcia stejne by nas zase cekal byt RPG, protoze pritel jako zamestnanec OKD ma slevu na najmu.
Vaše rozhodnutí.
@kiloka píše:právě proto se mi to tam líbilo. Bydlely jsme přímo u komenského sadu
Poblíž Bohumínské?
holky sice nejsem znalec ohl. těchto bytů ale od Nového roku jde údajně v platnost zákon o vzájemné dohodě na výši nájemného. Deregulace již skončila, takže pronajímatel může dát návrh na zvýšení, ale nájemce jej může odmítnout. Pronajímatel má možnost dát toto k soudu, pokud se obě strany nedohodnou, ale obecně se již proslýchá, že vesměs vyhraje pronájemce, stát již nechce ceny pronájmů zvedat a doplácet je ( takže to každopůletní zvyšování by mělo teoreticky odpanout ) ![]()
Příspěvek upraven 28.12.13 v 17:30
@berry4 píše:holky sice nejsem znalec ohl. těchto bytů ale od Nového roku jde údajně v platnost zákon o vzájemné dohodě na výši nájemného. Deregulace již skončila, takže pronajímatel může dát návrh na zvýšení, ale nájemce jej může odmítnout. Pronajímatel má možnost dát toto k soudu, pokud se obě strany nedohodnou, ale obecně se již proslýchá, že vesměs vyhraje pronájemce, stát již nechce ceny pronájmů zvedat a doplácet je
A náklady řízení platí ten, co prohrál.
@Burj Chalifa no tak to jistě
Ono také záleží na tom, jaké je v místě bydliště obvyklé nájemné. Pokud je do 5 000 za dejme tomu dvoupokoják, tak by prohrál pronajímatel.
My také čekáme, jak se zachová paní majitelka ( máem již nájem na stopě),pokud by chtěla zase zvyšovat, tak se žádné kladné reakce nedočká ![]()
@kiloka píše:tam je právě jeden stěch bytů co se mi líbí
Byt RPG?
udej adresu, sem nebo do SZ.
@Lenule213 píše:
@kiloka za skolkou, ve vezaku.Znas to tu?
ano chodila jsem do Orlové do školy a mám tam hodně kamarádek. Takže ano znám ![]()
@Larr píše:
Byt RPG?
udej adresu, sem nebo do SZ.
máš jí tam. Je to věžák ![]()
@kiloka píše:
Záleží v které části,
tam máš zase poblíž Hrušov a Muglinov
.