Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Silwinka87 píše:
To je fakt děs..Spíš jde o to, co je to za lokality, jestli je to jen trochu slušné okolí atd. A taky tady někdo psal o neustálém zvyšování nájmů, jestli se vůbec něco takového vyplatí..
záleží kde.. já se chci podívat na dům, taky je od bakaly. Tu u nás má fakt celé čtvrti. Zadej si RPG byty, nebo se podívej na volné byty a domy k nájmu v ms kraji. Půlka bude RPG
to je prostě fakt big boss impérium
jinak to zvyšování ano. Prostě předem víš, o kolik se Ti to bude zvedat. Standart je 500 v lepších bytech, 300 v těch nuznejších. Někde je to ročně, někde půlročně.. taky proto tam má dost těch „nepřizpůsobivých“. On je totiž jednou z mála vyjímek, kdy úřad posílá prachy za nájmy přímo jemu, nikoliv těm nájemcům. Proto má i v reklamách, že je možnost TP. Když jsem sháněla před 3mi lety bydlení, tak jsem obcházela byty, stačilo se podívat na zvonky a hned bylo jasné, kdo tam bydlí. A nejsmutnější je, že hodně těch bytů je fakt pěkných, nově zrekonstruovaných.. ale kdo „normální“ by tam bydlel, že ![]()
Ale zase neříkám, že tam nebydlí i normální lidi. Rozhodně ano. Ale těch ghett má prostě dost. Ostatně jedno takové RPG gheto mám od pár ulic ![]()
@martina.se píše:
Ale zase neříkám, že tam nebydlí i normální lidi. Rozhodně ano. Ale těch ghett má prostě dost. Ostatně jedno takové RPG gheto mám od pár ulic
No právě, ale spousta lidí s nimi bydlet nechce, je to nefér..Dělají bordel, všechny byty zničí, místo toho, aby tam bydleli mladé rodiny s dětma.. ![]()
holky, dost jste mě odradily… Já jsem chtěla městský byt, ale na ten se čeká dost dlouho, a do pronájmu už nechci ![]()
Mám vybrané 2 byty, jsou to dobré lokality, ale zvyšování každý rok? To je hnus ![]()
@Kaczenkax
10 000 Kč za 2+1? To je mazec…
Takže Vám ročně zvyšují nájem o 1 000 Kč? ![]()
@kiloka píše:holky, dost jste mě odradily… Já jsem chtěla městský byt, ale na ten se čeká dost dlouho, a do pronájmu už nechci
Mám vybrané 2 byty, jsou to dobré lokality, ale zvyšování každý rok? To je hnus
No jo no..Ale jestli jsou to slušné lokality, tak bych nad tím asi uvažovala..
To zvyšování je fakt hnus, ale nenaděláš nic, bydlet potřebuješ..
@kiloka píše:¨
@Kaczenkax10 000 Kč za 2+1? To je mazec…
Takže Vám ročně zvyšují nájem o 1 000 Kč?
@Silwinka87 píše:
No jo no..Ale jestli jsou to slušné lokality, tak bych nad tím asi uvažovala..To zvyšování je fakt hnus, ale nenaděláš nic, bydlet potřebuješ..
Právě… V pondělí se tam půjdu poptat a uvidím co mi řeknou ![]()
@Silwinka87 píše: ¨
Mě to teda moc výhodné bydlení nepřijde, když si vezmu, že platíme za tří pokojový byt 11.000 a to nájem a hypotéku..
platit za 2+1 tolik peněz je opravdu hnus ![]()
@kiloka píše:
platit za 2+1 tolik peněz je opravdu hnus
mě to přijde jako šílená pálka, ale nevím, jak se u vás ty ceny za byty pohybují..
@kiloka A co je to za město? Třeba v Havířově jsou nové podmínky a je větší šance dostat byt relativně brzo.
@Kaczenkax my v Orlove platime za 3+1 to stejne co vy. @kiloka my mame byt i s kuch. linkou, novou elektrinou, podlahami a topeni ustredni. Zalezi jaky byt si vyberete.
@Kaczenkax my v Orlove platime za 3+1 to stejne co vy. @kiloka my mame byt i s kuch. linkou, novou elektrinou, podlahami a topeni ustredni. Zalezi jaky byt si vyberete.
@Anonymní píše:
@kiloka A co je to za město? Třeba v Havířově jsou nové podmínky a je větší šance dostat byt relativně brzo.
Chci byt buď v Ostravě, buď Zábřeh nebo Poruba ![]()
Jaké to jsou podmínky?
To je fakt děs..
Spíš jde o to, co je to za lokality, jestli je to jen trochu slušné okolí atd. A taky tady někdo psal o neustálém zvyšování nájmů, jestli se vůbec něco takového vyplatí..