Bydlení v bytě od RPG

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silwinka87
28.12.13 15:56
@martina.se píše:
njn, tady si moc vybírat nemůžeš, protože on vlastní celé čtvrti :zed:

To je fakt děs.. :roll: Spíš jde o to, co je to za lokality, jestli je to jen trochu slušné okolí atd. A taky tady někdo psal o neustálém zvyšování nájmů, jestli se vůbec něco takového vyplatí..

• Citovat
  • Upravit
72725
28.12.13 16:00
@Silwinka87 píše:
To je fakt děs.. :roll: Spíš jde o to, co je to za lokality, jestli je to jen trochu slušné okolí atd. A taky tady někdo psal o neustálém zvyšování nájmů, jestli se vůbec něco takového vyplatí..

záleží kde.. já se chci podívat na dům, taky je od bakaly. Tu u nás má fakt celé čtvrti. Zadej si RPG byty, nebo se podívej na volné byty a domy k nájmu v ms kraji. Půlka bude RPG :think: to je prostě fakt big boss impérium :nevim: jinak to zvyšování ano. Prostě předem víš, o kolik se Ti to bude zvedat. Standart je 500 v lepších bytech, 300 v těch nuznejších. Někde je to ročně, někde půlročně.. taky proto tam má dost těch „nepřizpůsobivých“. On je totiž jednou z mála vyjímek, kdy úřad posílá prachy za nájmy přímo jemu, nikoliv těm nájemcům. Proto má i v reklamách, že je možnost TP. Když jsem sháněla před 3mi lety bydlení, tak jsem obcházela byty, stačilo se podívat na zvonky a hned bylo jasné, kdo tam bydlí. A nejsmutnější je, že hodně těch bytů je fakt pěkných, nově zrekonstruovaných.. ale kdo „normální“ by tam bydlel, že :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.12.13 16:01

Ale zase neříkám, že tam nebydlí i normální lidi. Rozhodně ano. Ale těch ghett má prostě dost. Ostatně jedno takové RPG gheto mám od pár ulic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
28.12.13 16:03
@martina.se píše:
Ale zase neříkám, že tam nebydlí i normální lidi. Rozhodně ano. Ale těch ghett má prostě dost. Ostatně jedno takové RPG gheto mám od pár ulic :zed:

No právě, ale spousta lidí s nimi bydlet nechce, je to nefér..Dělají bordel, všechny byty zničí, místo toho, aby tam bydleli mladé rodiny s dětma.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
kiloka
28.12.13 16:03

:think: holky, dost jste mě odradily… Já jsem chtěla městský byt, ale na ten se čeká dost dlouho, a do pronájmu už nechci :zed:
Mám vybrané 2 byty, jsou to dobré lokality, ale zvyšování každý rok? To je hnus 8o

• Citovat
  • Upravit
kiloka
28.12.13 16:05

@Kaczenkax 8o 10 000 Kč za 2+1? To je mazec…
Takže Vám ročně zvyšují nájem o 1 000 Kč? :think:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
28.12.13 16:05
@kiloka píše: :think: holky, dost jste mě odradily… Já jsem chtěla městský byt, ale na ten se čeká dost dlouho, a do pronájmu už nechci :zed:
Mám vybrané 2 byty, jsou to dobré lokality, ale zvyšování každý rok? To je hnus 8o

No jo no..Ale jestli jsou to slušné lokality, tak bych nad tím asi uvažovala.. :nevim: To zvyšování je fakt hnus, ale nenaděláš nic, bydlet potřebuješ..

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
28.12.13 16:07
@kiloka píše:
@Kaczenkax 8o 10 000 Kč za 2+1? To je mazec…
Takže Vám ročně zvyšují nájem o 1 000 Kč? :think:
¨
Mě to teda moc výhodné bydlení nepřijde, když si vezmu, že platíme za tří pokojový byt 11.000 a to nájem a hypotéku..
  • Citovat
  • Upravit
kiloka
28.12.13 16:08
@Silwinka87 píše:
No jo no..Ale jestli jsou to slušné lokality, tak bych nad tím asi uvažovala.. :nevim: To zvyšování je fakt hnus, ale nenaděláš nic, bydlet potřebuješ..

Právě… V pondělí se tam půjdu poptat a uvidím co mi řeknou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
kiloka
28.12.13 16:10
@Silwinka87 píše: ¨
Mě to teda moc výhodné bydlení nepřijde, když si vezmu, že platíme za tří pokojový byt 11.000 a to nájem a hypotéku..

platit za 2+1 tolik peněz je opravdu hnus :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
28.12.13 16:11
@kiloka píše:
platit za 2+1 tolik peněz je opravdu hnus :pocitac:

mě to přijde jako šílená pálka, ale nevím, jak se u vás ty ceny za byty pohybují..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.13 16:11

@kiloka A co je to za město? Třeba v Havířově jsou nové podmínky a je větší šance dostat byt relativně brzo.

• Citovat
  • Upravit
11560
28.12.13 16:12

@Kaczenkax my v Orlove platime za 3+1 to stejne co vy. @kiloka my mame byt i s kuch. linkou, novou elektrinou, podlahami a topeni ustredni. Zalezi jaky byt si vyberete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
28.12.13 16:12

@Kaczenkax my v Orlove platime za 3+1 to stejne co vy. @kiloka my mame byt i s kuch. linkou, novou elektrinou, podlahami a topeni ustredni. Zalezi jaky byt si vyberete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kiloka
28.12.13 16:13
@Anonymní píše:
@kiloka A co je to za město? Třeba v Havířově jsou nové podmínky a je větší šance dostat byt relativně brzo.

Chci byt buď v Ostravě, buď Zábřeh nebo Poruba ;)
Jaké to jsou podmínky?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí