Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Silwinka87 píše:
mě to přijde jako šílená pálka, ale nevím, jak se u vás ty ceny za byty pohybují..
@kiloka Na každý byt, který je uvolněný ( a že je jich teď hodně), se dává zvlášť nabídka, složí se ale myslím 1500 za každý byt (pokud vám ho nedají, peníze vrací), každý si může dát, kolik chce nabídek, často zasedá rada a ta rozhodne, komu byt dají. Bytů je fakt hodně.
http://mra.cz/
Tady jsou podmínky.
@kiloka píše:
@Kaczenkax10 000 Kč za 2+1? To je mazec…
Takže Vám ročně zvyšují nájem o 1 000 Kč?
Tak tak, to je taky hlavní důvod, proč se lidé z RPG bytů stěhují do městských, případně svých vlastních. Není se čemu divit…
@Kaczenkax píše:
Tak tak, to je taky hlavní důvod, proč se lidé z RPG bytů stěhují do městských, případně svých vlastních. Není se čemu divit…
To je hodně drsný.
@Anonymní píše:
@kiloka Na každý byt, který je uvolněný ( a že je jich teď hodně), se dává zvlášť nabídka, složí se ale myslím 1500 za každý byt (pokud vám ho nedají, peníze vrací), každý si může dát, kolik chce nabídek, často zasedá rada a ta rozhodne, komu byt dají. Bytů je fakt hodně.
http://mra.cz/
Tady jsou podmínky.
ale to nejsou byty RPG, že?
@kiloka jsem z Ostravy, tuším, že jsme sousedky
.
Byty RPG jsou dost často v cigánských lokalitách
nebo jsou cigáni přímo v jejich domech
tyhle dvě věci, jsou pro nás nepřijatelné.
@Burj Chalifa píše:
To je hodně drsný.
Jj, a ještě drsnější je, že v době, kdy jsme se do tohoto bytu stěhovali (8/9let zpátky), byl o tyto byty takový zájem, že jsme museli přistopit k dluhu, který na tom bytě byl za předchozího nájemníka - dluh činil 140tis. (!!) s tím, že se byty budou jednou nájemníkům odprodávat a zaplacení se zohlední..a prdlačky ![]()
@kiloka jak je to s tim zvedanim nevim. Drive tam pritel bydlel sam.Vim, ze mu to 1× rocne zvedli, ale nevim o kolik. Spolu bydlime od dubna a to nam jeste nic nezvedali.Jen kdyz jsme prihlasovali miminko, tak nam to zvedli o 500,–
@Kaczenkax píše:
Jj, a ještě drsnější je, že v době, kdy jsme se do tohoto bytu stěhovali (8/9let zpátky), byl o tyto byty takový zájem, že jsme museli přistopit k dluhu, který na tom bytě byl za předchozího nájemníka - dluh činil 140tis. (!!) s tím, že se byty budou jednou nájemníkům odprodávat a zaplacení se zohlední..a prdlačky
Není ta věc odkupů nějak v řešení?
@Kaczenkax píše:Šílený
Ahoj, já v RPG bytě bydlím. Máme 2+1, cca 56m2 a platíme necelých 10tis. se vším všudy (včetně inkasa). Co půl roku nám ale nájem zvyšují cca o 500Kč, což je šílené a hlavně netušíme, kam až to poroste. Momentálně jsme v očekávání, takže v průběhu následujících let chceme řešit nové bydlení - jít do většího. Jsem z Havířova a tady je opravdu hromada volných RPG bytů, lidé si raději berou hypotéky a jdou do vlastního. K podepsání smlouvy myslím potřebuješ potvrzení výše příjmu ze mzdovky, jinak nic zvláštního.
@martina.se píše:
njn, tady si moc vybírat nemůžeš, protože on vlastní celé čtvrti
Ale můžeš,
ale musíš mít chuť se stěhovat.
@Larr píše:
@kiloka jsem z Ostravy, tuším, že jsme sousedky.
Byty RPG jsou dost často v cigánských lokalitách
nebo jsou cigáni přímo v jejich domech
tyhle dvě věci, jsou pro nás nepřijatelné.
@Lenule213
v obou bytech je to samé, akorát v jednom jsou gavamaty… Stoho moc nadšená nejsem.
A ty se Vám zvyšuje každý rok nájem?