Bydlení v bytě od RPG

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
kiloka
28.12.13 16:15

@Lenule213 ;) v obou bytech je to samé, akorát v jednom jsou gavamaty… Stoho moc nadšená nejsem.
A ty se Vám zvyšuje každý rok nájem?

• Citovat
  • Upravit
kiloka
28.12.13 16:17
@Silwinka87 píše:
mě to přijde jako šílená pálka, ale nevím, jak se u vás ty ceny za byty pohybují..
:roll: tolik určitě ne…
  • Citovat
  • Upravit
Silwinka87
28.12.13 16:20
@kiloka píše: :roll: tolik určitě ne…

třeba to u vás tolik nebude :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.13 16:21

@kiloka Na každý byt, který je uvolněný ( a že je jich teď hodně), se dává zvlášť nabídka, složí se ale myslím 1500 za každý byt (pokud vám ho nedají, peníze vrací), každý si může dát, kolik chce nabídek, často zasedá rada a ta rozhodne, komu byt dají. Bytů je fakt hodně.
http://mra.cz/
Tady jsou podmínky.

• Citovat
  • Upravit
74
28.12.13 16:22
@kiloka píše:
@Kaczenkax 8o 10 000 Kč za 2+1? To je mazec…
Takže Vám ročně zvyšují nájem o 1 000 Kč? :think:

Tak tak, to je taky hlavní důvod, proč se lidé z RPG bytů stěhují do městských, případně svých vlastních. Není se čemu divit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.12.13 16:23
@Kaczenkax píše:
Tak tak, to je taky hlavní důvod, proč se lidé z RPG bytů stěhují do městských, případně svých vlastních. Není se čemu divit…

To je hodně drsný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kiloka
28.12.13 16:28
@Anonymní píše:
@kiloka Na každý byt, který je uvolněný ( a že je jich teď hodně), se dává zvlášť nabídka, složí se ale myslím 1500 za každý byt (pokud vám ho nedají, peníze vrací), každý si může dát, kolik chce nabídek, často zasedá rada a ta rozhodne, komu byt dají. Bytů je fakt hodně.
http://mra.cz/
Tady jsou podmínky.

ale to nejsou byty RPG, že?

• Citovat
  • Upravit
Larr
28.12.13 16:28

@kiloka jsem z Ostravy, tuším, že jsme sousedky :).
Byty RPG jsou dost často v cigánských lokalitách
nebo jsou cigáni přímo v jejich domech
tyhle dvě věci, jsou pro nás nepřijatelné.

• Citovat
  • Upravit
74
28.12.13 16:29
@Burj Chalifa píše:
To je hodně drsný.

Jj, a ještě drsnější je, že v době, kdy jsme se do tohoto bytu stěhovali (8/9let zpátky), byl o tyto byty takový zájem, že jsme museli přistopit k dluhu, který na tom bytě byl za předchozího nájemníka - dluh činil 140tis. (!!) s tím, že se byty budou jednou nájemníkům odprodávat a zaplacení se zohlední..a prdlačky :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
28.12.13 16:30

@kiloka jak je to s tim zvedanim nevim. Drive tam pritel bydlel sam.Vim, ze mu to 1× rocne zvedli, ale nevim o kolik. Spolu bydlime od dubna a to nam jeste nic nezvedali.Jen kdyz jsme prihlasovali miminko, tak nam to zvedli o 500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.12.13 16:31
@Kaczenkax píše:
Jj, a ještě drsnější je, že v době, kdy jsme se do tohoto bytu stěhovali (8/9let zpátky), byl o tyto byty takový zájem, že jsme museli přistopit k dluhu, který na tom bytě byl za předchozího nájemníka - dluh činil 140tis. (!!) s tím, že se byty budou jednou nájemníkům odprodávat a zaplacení se zohlední..a prdlačky :pocitac:

Není ta věc odkupů nějak v řešení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
28.12.13 16:31
@Kaczenkax píše:
Ahoj, já v RPG bytě bydlím. Máme 2+1, cca 56m2 a platíme necelých 10tis. se vším všudy (včetně inkasa). Co půl roku nám ale nájem zvyšují cca o 500Kč, což je šílené a hlavně netušíme, kam až to poroste. Momentálně jsme v očekávání, takže v průběhu následujících let chceme řešit nové bydlení - jít do většího. Jsem z Havířova a tady je opravdu hromada volných RPG bytů, lidé si raději berou hypotéky a jdou do vlastního. K podepsání smlouvy myslím potřebuješ potvrzení výše příjmu ze mzdovky, jinak nic zvláštního.
Šílený :roll:.
Tohle bych z platu neplatila. Nebo jste na socce?
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.13 16:32

@kiloka ne, města.

• Citovat
  • Upravit
Larr
28.12.13 16:32
@martina.se píše:
njn, tady si moc vybírat nemůžeš, protože on vlastní celé čtvrti :zed:

Ale můžeš,
ale musíš mít chuť se stěhovat.

• Citovat
  • Upravit
kiloka
28.12.13 16:34
@Larr píše:
@kiloka jsem z Ostravy, tuším, že jsme sousedky :).
Byty RPG jsou dost často v cigánských lokalitách
nebo jsou cigáni přímo v jejich domech
tyhle dvě věci, jsou pro nás nepřijatelné.
:think: jak to myslíš sousedky?
Jinak já mám vybrané 2 byty které nejsou v cik. lokalitě. Mezi cikány bych nešla :roll:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max