Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@rozmary píše:
@Angua Tak já tohle docela chápu, měli jsme tu nějakou dobu švagra(bez dětí)a rodinná pohoda totálně překopaná, jednu dobu by člověk ani nevěřil, že je tu jen na návštěvě co si všechno dovolil.
No já věřím, že jo, ale tady jde o extrémní situaci a mně prostě přijde správné pomoct sourozenci i za cenu ztráty vlastního pohodlí. Neříkám, když jsou jiné možnosti, to zas jako u nás nemusí bydlet kdekdo za každou cenu, ale nepřijde mi normální nechat jít svoje synovce a neteře do děcáku a sourozence nechat na ulici.
No ono taky záleží jak na tom sestra je, jestli má nějaké dluhy atd…Prachy nemá a taky by zakladatelku mohl navštívit exekutor, tohle není žádná sranda.
@rozmary píše:
No ono taky záleží jak na tom sestra je, jestli má nějaké dluhy atd…Prachy nemá a taky by zakladatelku mohl navštívit exekutor, tohle není žádná sranda.
jo jakože ve smyslu za dobrotu na žebrotu…a tady by to bylo doslova!!!
No, kdo ví, co je setřička zač…že se zakladatelka ani neozve ![]()
@rozmary píše:
Tak to už je zas co by kdyby… Nikde se nepíše, že by měla dluhy, takže to beru tak, že nemá. Pokud by je měla a hrozila exekuce, je to zase jiná situace.
@Vermion píše:
jo jakože ve smyslu za dobrotu na žebrotu…a tady by to bylo doslova!!!
No, kdo ví, co je setřička zač…že se zakladatelka ani neozve
jsme moc negativní, tak zakladatelka nepíše. nenabídly jsme byt ani sbírku
Já to píšu právě z mého pohledu tak jak to bylo se švárou. A ano, nakonec jsme byli největší svině, když jsme ho já nevím možná po půl roce vyhostili z našeho bytu, protože nás denně bombardovali telefonáty od policajtů. A to bylo venku - 10.Bylo to krutý, ale komu není pomoci ![]()
@rozmary píše:
to je přeci blbost, poskytnu někomu ubytování na dva tři měsíce, tak mi nepřijde exekutor. můj muž je hodně opatrný, kamarád má několik exekucí a bydlel tu tři měsíce.
Tak at si je na ulici, když jí azylák, women for women atd nejsou dost dobré. To je sestřička celkem drsná, že si chce ve své situaci ještě vybírat…Bože
![]()
Příspěvek upraven 29.11.13 v 11:30
@Timinka píše:
ahááá, tak to asi jo ![]()
@Timinka píše:
Kamča nabídla tři pokoje ![]()
Ale jinak teda musím napsat, že jsem nedávno hledala nadaci Zrnka (BC) a překvapila mě nová tvář a hlavně při pročítání zrnek se mi moc líbilo, že pomáhají i ženským v nouzi (náhlá stráta partnera, práce, bydlení) mají na to prostě peníze. Moc by se mi líbilo, kdyby něco takového bylo i taky na emiminu, třeba pro stálé uživatelky a popř. prověřené maminy
@Angua Ale co když měla třeba muže tyrana, neodešla přece od něj kvůli tomu, že jí naboural auto. ono taky mít třeba své vlastní děti, do toho sestru s dítětem a druhým na cestě, denně za dveřmi opilýho agresora, co mu je všechno jedno a co? Bát se o život svůj i dětí, poštvat na sebe sousedy, oplétačky s policií, dluhy? Já nevím, možná bych volila opravdu nějaký azylový dům na jiném místě a hledat si byt někde jinde, těžko říct…
@Timinka píše:
Ale jinak teda musím napsat, že jsem nedávno hledala nadaci Zrnka (BC) a překvapila mě nová tvář a hlavně při pročítání zrnek se mi moc líbilo, že pomáhají i ženským v nouzi (náhlá stráta partnera, práce, bydlení) mají na to prostě peníze. Moc by se mi líbilo, kdyby něco takového bylo i taky na emiminu, třeba pro stálé uživatelky a popř. prověřené maminy
to je pěkný ![]()
@andice píše:
@Angua Ale co když měla třeba muže tyrana, neodešla přece od něj kvůli tomu, že jí naboural auto. ono taky mít třeba své vlastní děti, do toho sestru s dítětem a druhým na cestě, denně za dveřmi opilýho agresora, co mu je všechno jedno a co? Bát se o život svůj i dětí, poštvat na sebe sousedy, oplétačky s policií, dluhy? Já nevím, možná bych volila opravdu nějaký azylový dům na jiném místě a hledat si byt někde jinde, těžko říct…
Bože, ženy, ženy… Takové konspirační teorie z jednoho odstavce
Ty jsi jasnovidec nebo tak do něčeho takového fušuješ?
Jak víš, kdo od koho odešel, že vůbec někdo od někoho odešel…? Jak víš, že si děti neuhnala někde na diskotéce, že není vdova? Všimla sis, že by musel opilý agresor musel denně dojíždět z Brna do Znojma? To je 70 km!
Já se těm chlapům nedivím, vždycky tu žasnu, jaký dokážou matky z minima informací (sestra je sama s dětma a nemá kde bydlet) vykonstruovat případ. Minimálně na tři celovečerní filmy ![]()
Padlo tu několik možností, které má, já jsem si je dovolila sesumírovat. Až (pokud) zakladatelka dodá nějaké doplňující informace, tak můžeme některou z nich samozřejmě vyloučit jako nesmysl, ale do té doby je to tak akorát slepičinec.
Jinak může na městě požádat o sociální byt, má je každý město… kamarádka 2 děti taky odešla od muže - hrál bedny a chlastal, velice krátce bydlela u maminky, ale nešlo to protože nevlastní otec s tím měl problém a atd. požádala si na ěmstě o sociální byt jako matka v nouzi se 2 dětma ho dostala docela rychle cca 2 měsíce ( tohle je malé okrejní město) má 1 velkou místnost, kuchyňský kout, koupelnu, záchad a předsíň. Musím, říct velice hezké místo, může tam bydlet neomezeně je to městský byt.