Bydlení pro holku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5173
29.11.13 11:15

Jinak může na městě požádat o sociální byt, má je každý město… kamarádka 2 děti taky odešla od muže - hrál bedny a chlastal, velice krátce bydlela u maminky, ale nešlo to protože nevlastní otec s tím měl problém a atd. požádala si na ěmstě o sociální byt jako matka v nouzi se 2 dětma ho dostala docela rychle cca 2 měsíce ( tohle je malé okrejní město) má 1 velkou místnost, kuchyňský kout, koupelnu, záchad a předsíň. Musím, říct velice hezké místo, může tam bydlet neomezeně je to městský byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
29.11.13 11:16

@K-Black To je možný, ale kde vezme jistotu, že za tři měsíce odejde, co když nic nesežene? Tak jí vyhodí? Jsou to samozřejmě jen spekulace, nic konkrétního nevíme.

• Citovat
  • Upravit
rozmary
29.11.13 11:19

@tetma Tak to má štěstí, u nás jsou tyto byty v katastrofálním stavu, holobyty se společným záchodem na venkovní chotbě :?

• Citovat
  • Upravit
K-Black
29.11.13 11:23
@rozmary píše:
@K-Black To je možný, ale kde vezme jistotu, že za tři měsíce odejde, co když nic nesežene? Tak jí vyhodí? Jsou to samozřejmě jen spekulace, nic konkrétního nevíme.

já vím že je to těžký, ale já jsem taková povaha že ano pomůžu, nechci vděk nebo tak něco. Ale chci vidět snahu že se ten člověk snaží postarat se sám, pokud vidím že ten člověk je třeba trošku hloupý a nechává se třeba na úřadech odbít tak tam budu chodit s ním. Jsem přesvědčená že do dvou měsíců bych všechno zařídila a sestra by šla bydlet do svého, ať už do toho azyláku, nebo by měla vyběhané příspěvky od sociálky a měla sehnanou garsonku, což mamině s dvěma malými dětmi stačí, není třeba mít 3+1 v centru města za 15 tisíc.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
29.11.13 11:26

@tetma u nás je celý panelák těchto bytů, je docela problém se tam dostat, ale jsou i jiné možnosti, když se chce tak to jde.
Podala bych žádost a šla do azyláku, až by se uvolnil byt tak bych tam šla.

• Citovat
  • Upravit
rozmary
29.11.13 11:27

Tak to je super :palec: Jen se tak zeptám, kolik u vás stojí pronájem v garsonce? U nás teda šílená paleta, začíná se na 7,500,– :roll:

• Citovat
  • Upravit
2259
29.11.13 11:28

Tak určitě normální chlap neopustí ženskou s dítětem na cestě a s druhým malým a nezajistí jim ani bydlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.11.13 11:34
@rozmary píše:
Tak to je super :palec: Jen se tak zeptám, kolik u vás stojí pronájem v garsonce? U nás teda šílená paleta, začíná se na 7,500,– :roll:

Tak to je třeba jít někam, kde to tolik nestojí, ne? Jakože když už je taková nouze… Nevím, odkud jsi - z jak velkého města, ale jak už jsem psala - např. v tom Znojmě bude levněji, než v Brně. Ptala jsem se už, jestli něco sestru v Brně vyloženě drží…? Má tam dobrou práci, kam by se po mateřské vracela? (tipuju, že ne) Naopak ve Znojmě má sestru, která se jí snaží pomoct, takže by jí jistě i ráda pohlídala děti, až si najde časem nějakou brigádu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
29.11.13 11:37

@Angua Jasný,já jen pro srovnání že jsou tu garsonky fakt drahý, za 4+1 dáš 8200,–

• Citovat
  • Upravit
50725
29.11.13 11:38
@andice píše:
Tak určitě normální chlap neopustí ženskou s dítětem na cestě a s druhým malým a nezajistí jim ani bydlení.

To asi ne, ale to, že není normální, ještě z něho nedělá opilého agresora :mrgreen: Třeba je naopak prachatý a ulovila ho a zblbla nějaká zlatokopka a on svoji ženu vyhodil, o děti zájem nemá a nastěhoval si tam paní. To prostě nemůžeš vědět.

Jeden známý mých rodičů se jednoho dne probudil a zjistil, že je kašpárek (nedělám si srandu) :lol: Vykašlal se na všecko, koupil si kostým a odjel do Prahy, kde si v tomto převleku vydělával hraním na píšťalku na ulici. Taky měl ženu a myslím dvě děti.

To prostě nevíš, co se tam stalo, jak to tam je - to je celé, co chci říct. Nemá smysl to rozebírat a vymýšlet nějaké spekulace, to je naprostá ztráta času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.11.13 11:39
@rozmary píše:
@Angua Jasný,já jen pro srovnání že jsou tu garsonky fakt drahý, za 4+1 dáš 8200,–

Jo takto, to pak jo, to souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30950
29.11.13 11:41

@marketagetzitka Tak kdyz nemuze bydlet u tebe, nemuzes ji prispet do zacatku na pronajem bytu? Pomoc ji preklenout domu 3 mesicu plus kauci, pak by dostala prispevek na bydleni. Nas socialni system je velmi stedry, na ulici s trochou snahy a pomoci neskonci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
29.11.13 11:58
@rozmary píše:
Tak to je super :palec: Jen se tak zeptám, kolik u vás stojí pronájem v garsonce? U nás teda šílená paleta, začíná se na 7,500,– :roll:

no u nás taky :roll: dá se sehnat i levnější, třeba za 5. Ale tak zas počítám s tím že by měla nějaký příspěvky od sociálky :think:

• Citovat
  • Upravit
5173
29.11.13 11:58

@rozmary to jsou byty pro sociálně slabé a nepřizpůsobívé, ale sociální byty jsou trošku něco jiného, jsou za docela dobrý peníz i když nájem se tam platí. Musí splňovat že nebere víc jak xx tisíc. Ale přesně ti to neřeknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
29.11.13 11:59
@andice píše:

a co když je žena rajda a dítě si upletla s někým jiným. Nic nevíme tak nemůžem soudit toho chlapa. Prostě ne každý chlap je hajzl.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max