Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mile damy dekuji za rady jiste necekam ze by nekdo vzal cizi holku ksobe to sep o vas nai nechtleo jen sem chtela slyset nejake moznosti nedelam cely den nic jineho nez obvolavam domy pro matky s detmi v okoli brna a znojmo, ale nedari se, no a jak jedna z vas psala ja bych ji u sebe mela rada, ale bydlim s pritelem u jeho rodicu a ti mi to zatrhly…shanim osbe pronajem abych si ji vzala k sobe, ale ted na rychlovku je slozity neco sehnat za rozumnou cenu jinak nema z ceho vybirat, to fakt ne, ale nemusite si hned o ni myslet nic spatnyho…dkeuji za vsechny moznosti jako azyl jihlava, brno atd kdo to sem poslal a zbytek nebudu komentovat
@K-Black píše:
Kamča nabídla tři pokoje
@Kamča.dalmatinka píše:to je taky málo. tak já se odstěhuju do zahradního domku a nechám jí tu všechno
máš srdíčko na správném místě
![]()
@Kamča.dalmatinka píše:to je taky málo. tak já se odstěhuju do zahradního domku a nechám jí tu všechno
tak já se teda hlásím ![]()
@marketagetzitka je vidět, že jsem nebyly daleko od pravdy…jinak by ses tak nečertila, nebo vše vysvětlila a uvedla na pravou míru ![]()
@marketagetzitka píše:
Mile damy dekuji za rady jiste necekam ze by nekdo vzal cizi holku ksobe to sep o vas nai nechtleo jen sem chtela slyset nejake moznosti nedelam cely den nic jineho nez obvolavam domy pro matky s detmi v okoli brna a znojmo, ale nedari se, no a jak jedna z vas psala ja bych ji u sebe mela rada, ale bydlim s pritelem u jeho rodicu a ti mi to zatrhly…shanim osbe pronajem abych si ji vzala k sobe, ale ted na rychlovku je slozity neco sehnat za rozumnou cenu jinak nema z ceho vybirat, to fakt ne, ale nemusite si hned o ni myslet nic spatnyho…dkeuji za vsechny moznosti jako azyl jihlava, brno atd kdo to sem poslal a zbytek nebudu komentovat
ani se jim nedivím
a máte snad taky rodiče, ne? Proč ti nepomůžou? Nebo už spolu taky nežijí?
Fakt trapky co nemaji co delat asi cely den..a do nasich rodicu je ti putna, nejsem povinan tu zasvecovat cizi lidi do uplne vsecho…a tim tu diskuzi koncim papa ![]()
@marketagetzitka zbytečně se vztekáš, napsala jsi toho málo a ještě zvláštním stylem, tak se reakcím nediv. Kdyby jsi odpovídala slušně a normálně, tak by tu nikdo nerýpal a naopak každý by se snažil pomoci, ať už radou nebo aspoň podporou.
@marketagetzitka píše:
Fakt trapky co nemaji co delat asi cely den..a do nasich rodicu je ti putna, nejsem povinan tu zasvecovat cizi lidi do uplne vsecho…a tim tu diskuzi koncim papa
Tvůj styl vyjadřévání je nechutný. Při založní diskuze se ti okamžitě dostalo rad. A ty tu kolem sebe prudíš.
Timinka schov si kecy nejsem na to zvedava a jestli je me vyjadrovani nechutne tak to nekomentuj a nepis mi do temat ok? pochopila?
@marketagetzitka píše:
Timinka schov si kecy nejsem na to zvedava a jestli je me vyjadrovani nechutne tak to nekomentuj a nepis mi do temat ok? pochopila?
byla jsem mezi prvními, které ztrácela čas hledáním kontaktů na azyláky. Vědět co jsi zač, sednu si na ruce ![]()
@marketagetzitka kdyby se někdo tak navážel do mojí ségry a nebyla to pravda, tak to vysvětlím - nic ti v tom nebrání!
Ovšem, kdyby to okolí mělo bohužel pravdu, tak bych asi taky dokázala jen kopat - je to Tvá přirozená reakce, na něco, co nemůžeš smysluplně vyvrátit. ![]()
Jinak si neumím vysvětlit, proč jsi to nechala dojít tak daleko - ty spekulace tady.
Podívej, jestli je sestřička opravdu tak paličatá, tak asi prostě potřebuje padnout až na úplné dno, aby si začala vážit nabídek pomoci jiných lidí…někdo si tu hubu musí nabít doopravdy, aby si uvědomil, že není pupek světa, že se nic nebude točit jen kolem jeho potřeb, když za ně nedokáže být vděčný, poděkovat, trochu méně hrdosti a kotel pokory, to by potřebovala. Holt s velkým zadkem se vlezeš všude, ale s velkou hubou nikde. Takže asi tak ![]()
Vsem se moc omluvam, nebyla sem ve svy kuzi sam resim problemy sp ocetim ditete a do toho vseho segra s prckem, no samozrejme nevim jak to vyesila bohuzel se neozyva to je ta je jeji palicatost a nekdy vleka blbost kdyz uz to tak musim rict, takze vsem co nabuízely azylaky atd dekuji a vsem ktere sem urazila tem se omluvam