Bydlení v novém bytě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5616
27.1.20 16:17
@Anonymní píše:
Tak to asi bude. V nasem starem cihlaku nikdo nic neresil..

Taky bydlím ve starém cihláku, 4 ze 6 sousedů jsou staří lidé. Jsou úžasní sousedé, hodní a tolerantní. Mám hlučné děti, co se furt hašteří, já sama se sousedům omlouvám za hluk až je mi chvilkami trapně. A oni? „Jen je nechte, to jsou děcka“. Prostě nic neřeší a já je za to mám moc ráda, prohodíme slovo, povypravíme na schodech, super lidi ♥️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
27.1.20 17:29

@AvadaKedavra
Je to všude o lidech. Přestěhovali jsme se na vesnici a místní s tím nemají problém, jsou na nás milí, nebo si nás nevšímají (což je ideál). Co se týče večírků a zábav, tak někdy v létě někdo hlučí, ale když se zavřou okna tak pomalu o ničem nevíme, takže s tím nemám žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.20 21:27
@AvadaKedavra píše:
Já bych řekla, že to bude přesně naopak. Toto se ti nestane v novostavbě v lepší rezidenční čtyři a ideálně v Praze, protože budeš mít za sousedy spíš mladší ročníky a z velké část cizince z různých koutů světa. Kdežto ve starém paneláků nebo cihláku tě budou zbytečně buzerovat nerudní důchodci jen proto, že nemají dostatek sociálních kontaktů. A ke stáří, jak je známo, patří i spousta duševních anomálií.

Tak v tomto pripade to neplati.Toto je celkem novostavba v lepsi ctvrti v Praze a jsou tu prevazne mladsi.Baba co prisla prudit s uklidem ma tak 40-45 let. V dome ve starem cinzaku byly duchodci mladi a vsichni hoodne tolerantni. Jednu dobu jsme si uklizeli sami, mladosi na to prdeli uplne a nikdo jim absolutne nic nerekl a neresil. Proste si kazdy fakt hledel svyho.
Proto tady koukam, co je mozny. Dali jsme hodne velkou castku za byt a nad ranem v nove loznici posloucham moceni sousedu. Za ty prachy jak nekde v ukrajinske ubytovne. :cert:

• Citovat
  • Upravit
AvadaKedavra
28.1.20 03:43
@Anonymní píše:
Tak v tomto pripade to neplati.Toto je celkem novostavba v lepsi ctvrti v Praze a jsou tu prevazne mladsi.Baba co prisla prudit s uklidem ma tak 40-45 let. V dome ve starem cinzaku byly duchodci mladi a vsichni hoodne tolerantni. Jednu dobu jsme si uklizeli sami, mladosi na to prdeli uplne a nikdo jim absolutne nic nerekl a neresil. Proste si kazdy fakt hledel svyho.
Proto tady koukam, co je mozny. Dali jsme hodne velkou castku za byt a nad ranem v nove loznici posloucham moceni sousedu. Za ty prachy jak nekde v ukrajinske ubytovne. :cert:

Nevěřím na novostavbu ve slušné rezidenční čtvrti, kde se uklízí svépomocí. To vyprávěj někomu jinému.

• Citovat
  • Upravit
7257
28.1.20 05:15

Proc by to nebylo mozne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
8.2.20 02:02
@AvadaKedavra píše:
Nevěřím na novostavbu ve slušné rezidenční čtvrti, kde se uklízí svépomocí. To vyprávěj někomu jinému.

Taky jsem o tom neslyšela. Tak možná deset let zpátky dejme tomu.

Každý usmoleny panelák má dneska firmu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AvadaKedavra
9.2.20 13:42
@jannina1 píše:
Proc by to nebylo mozne?

Protože by to nikdo z těch lidí, kteří v tom daném bytovém domě bydlí, nebyl ochoten dělat. Každý si za podobnou službu raději připlatí. Setkala jsem se s tím pouze u známých na maloměstě, kde se jednalo o starší cihlový dům, a kde uklízela jedna konkrétní nájemnice jako přivýdělek, vyšla levněji než úklidová firma. Bydlím v par let staré rezidenční čtvrti, u nás v domě by to nikdo ochotný dělat nebyl. Předtím jsem bydlela jinde v rezidenční čtvrti, a tam byla také firma. I v těch panelácích už nikdo neuklízí svépomocí.

• Citovat
  • Upravit
998
9.2.20 13:50

Naházej jim kočičí hovínka do schránek. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.20 16:36
@AvadaKedavra píše:
Protože by to nikdo z těch lidí, kteří v tom daném bytovém domě bydlí, nebyl ochoten dělat. Každý si za podobnou službu raději připlatí. Setkala jsem se s tím pouze u známých na maloměstě, kde se jednalo o starší cihlový dům, a kde uklízela jedna konkrétní nájemnice jako přivýdělek, vyšla levněji než úklidová firma. Bydlím v par let staré rezidenční čtvrti, u nás v domě by to nikdo ochotný dělat nebyl. Předtím jsem bydlela jinde v rezidenční čtvrti, a tam byla také firma. I v těch panelácích už nikdo neuklízí svépomocí.

Ty jsi tak chytra😁 jsou tu dve sekce, jedna uklizi firma, jedna pro rezidenty, kam uklizecky nesmi, kvuli bezpecnosti.Tu si uklizi majitele sami.
Priste se zeptej, nez neco odsoudis.

• Citovat
  • Upravit
AvadaKedavra
10.2.20 17:41
@Anonymní píše:
Ty jsi tak chytra😁 jsou tu dve sekce, jedna uklizi firma, jedna pro rezidenty, kam uklizecky nesmi, kvuli bezpecnosti.Tu si uklizi majitele sami.

Mně je úplně jedno, kde bydlíš, ale normální člověk by si byt v domě, kde se uklízí svépomocí nekoupil. My tady žádnou sekci, kam by nesměla uklízečka z firmy nemáme, a to se jedná o tři roky starý dům v rezidenční čtvrti v centru Prahy. Naopak uklízečka má klíče od prostor, kam běžně majitelé ani nájemníci nesmí. Teď máme byt svůj, ale předtím jako nájemníci jsme se ve slušných bytových domech s ničím podobným nesetkali. To uklízení svépomocí je jasný faktor, který předem upozorňuje hned na několik problémů. A štěkat si běž na někoho, kdo o to stojí, ty internetová hrdinko.

• Citovat
  • Upravit
AvadaKedavra
10.2.20 17:45
@AnnaNuvoletta07 píše:
Naházej jim kočičí hovínka do schránek. :nevim:

Pokud myslíš onu anonymní hrdinku, která místo věcné argumentace akorát nesmyslně napadá druhé, pak je to pro ni ideální rada, protože toto je čin hodný leda tak duševně chorého člověka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.20 05:09
@AvadaKedavra píše:
Mně je úplně jedno, kde bydlíš, ale normální člověk by si byt v domě, kde se uklízí svépomocí nekoupil. My tady žádnou sekci, kam by nesměla uklízečka z firmy nemáme, a to se jedná o tři roky starý dům v rezidenční čtvrti v centru Prahy. Naopak uklízečka má klíče od prostor, kam běžně majitelé ani nájemníci nesmí. Teď máme byt svůj, ale předtím jako nájemníci jsme se ve slušných bytových domech s ničím podobným nesetkali. To uklízení svépomocí je jasný faktor, který předem upozorňuje hned na několik problémů. A štěkat si běž na někoho, kdo o to stojí, ty internetová hrdinko.

Ze to tak nemate vy, nemusi to byt vsude. Nevidela jsi vsechno, jak je videt.Jen jsem napsala problem a hned si se prihnala ty, reditelka zemekoule.
Takze si bez sefovat jinam. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
36556
11.2.20 09:43
@Anonymní píše:

Tak to tam asi bydlí samí špioni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Úplně živě vidím tu bohatou rezidenční čtvrť, jak tam mají ten otočný ciferník jak v paneláku z osmdesátých let a každé pondělí vyleze bohatá rezidentka, vyndá kýbl, hadr a začne šůrovat. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Spi dál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AvadaKedavra
11.2.20 15:03
@Bábrdl píše:
Tak to tam asi bydlí samí špioni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Úplně živě vidím tu bohatou rezidenční čtvrť, jak tam mají ten otočný ciferník jak v paneláku z osmdesátých let a každé pondělí vyleze bohatá rezidentka, vyndá kýbl, hadr a začne šůrovat. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:palec:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.2.20 10:26
@Bábrdl píše:
Tak to tam asi bydlí samí špioni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No tak hlavne, ze to vidis…
Neni to nejaka luxusni ctvrt. Rezidenti tu maji oddelene byty od celkovych prostor a pred nimi si to uklizeji sami. Zbytek dela firma.Jsou to normalni domy s normalnimi lidmi, akorat je tu par sousedek ujetych..
Chtela jsem si jen postezovat, skoda, ze tu jsou blbeny, kterym to hlava nebere…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max