Bydlení v paneláku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16557
3.8.11 14:21
hofka píše:
Bydlím v malým paneláku. Taky nejsem šůrovací typ, jsem ráda, když se dokopu k luxování. Prcka mám 8 měsíčního. Ale jsme na malým městě, tak se to asi nedá srovnávat s megasídlišti, paneláčků je tu pár a jen několikapatrové, my máme čtyři patra bez výtahu. Kolem nás příroda, hned vedle baráku park s hřištěm, kousek řeka, cyklostezka, Brdy, zábavy dost … řidičák mám, ale neřídím.

Jééé Hofko,nebydlíš náhodou v řevnicích? :-D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
3.8.11 17:58

O kus vedle, v Dobřichovicích.

mahdalka píše:
hofka píše:
Bydlím v malým paneláku. Taky nejsem šůrovací typ, jsem ráda, když se dokopu k luxování. Prcka mám 8 měsíčního. Ale jsme na malým městě, tak se to asi nedá srovnávat s megasídlišti, paneláčků je tu pár a jen několikapatrové, my máme čtyři patra bez výtahu. Kolem nás příroda, hned vedle baráku park s hřištěm, kousek řeka, cyklostezka, Brdy, zábavy dost … řidičák mám, ale neřídím.
Jééé Hofko,nebydlíš náhodou v řevnicích? :-D :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
4.8.11 13:15

:potlesk: Já to z Tvýho příspěvku hned poznala :-D No,trošku jsem se sekla.Ale znám to tam,Dobřichovice i řevnice,jezdila jsem tam z Prahy vlakem hlídat jedný celebritě mimčo.škoda,mohli jsme někdy zajít na procházku :-D Místo mě tam teda ted hlídá mamka a já za ní občas jezdim.Tam je hrozně krásně u Berounky,ráda bych tam byslela :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
4.8.11 15:02

Jo, krásně tady je. Akorát se to tu za dobu, co tu bydlíme (8 let) strašně zalidnilo. Tím teda nechci říct, aby ses sem nestěhovala:-)

mahdalka píše: :potlesk: Já to z Tvýho příspěvku hned poznala :-D No,trošku jsem se sekla.Ale znám to tam,Dobřichovice i řevnice,jezdila jsem tam z Prahy vlakem hlídat jedný celebritě mimčo.škoda,mohli jsme někdy zajít na procházku :-D Místo mě tam teda ted hlídá mamka a já za ní občas jezdim.Tam je hrozně krásně u Berounky,ráda bych tam byslela :huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
4.8.11 15:05

To si myslim,lidi se stěhujou kousek za Prahu kde budou mít klid a navíc kousek do práce.Mě se líbí,že tam jezdí často vlak,snad 4X za hodinu tuším.A v Praze je za 40 min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. Karinka
4.8.11 20:05
mmanolka píše:
ahoj, tak já nevím, nebydlím v paneláku, ale mám pořád co dělat :-D poklízím denně, cca půl hodiny, a pak je to ven, malý nákup, domů, spaní a celé odpoledne na hřišti, nebo nejdřív dlouhá procházka a pak hřiště, nebo se domluvím a zajedu podotýkám zatím vlakem na malou chatičku k přátelům a tak..myslím si, že řidičák není překážka..a za mě teda, já TV vůbec nezapínám, PC jo, ale TV přes den, to mi přijde fakt úchylný 8-) můj názor

Tak já osobně třeba nevidím rozdíl mezi PC a TV. Jinak , v paneláku jsme taky jednu doby bydleli a já se tam hodně nudila a připadalo mi, že mám nějak moc času, ale je pravda, že jsme měli pouze jedno dítě

• Citovat
  • Upravit
6160
26.5.15 16:19

Mám dotaz (netýká se to přímo mě, ale jedná se o někoho z rodiny).

Mám jen hrubé info.
Dotyčný bydlí v paneláku v družstevním bytě, v tom paneláku má většina sousedů byty v OV.
Asi se bude v brzké době dělat zateplení fasády + malovat. Prostě z šedého paneláku bude krásný barevný :)

Dotyčný má na balkoně kovové mříže a ptá se, kdo bude financovat jejich sundání a opětovné nandání. Sám by to finančně nedal a musel by si na to vzít půjčku.

A mě zajímá, kdo v tomto případě by toto měl hradit? Dotyčnému je jedno jestli budou zateplovat, spíše je mu to na překážku (myslím si to), protože to bude zásah do soukromí, asi se budou měnit i okna a dotyčný bydlí v přízemí hned u vchodu, takže by mu všichni viděli dovnitř bytu.

Tak nevím, jak to v těchto případech chodí? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
26.5.15 16:34

@zvědavá borůvka No, pokud tam ty mříže byly a nebyla jejich montáž jeho živelná aktivita, tak by se to mělo platit z těch peněz na zateplení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26232
26.5.15 16:45

Pokud si vzpomínám, tak demontáž a následná motáž prvků na fasádě byla součástí ceny za celkovou opravu. Výměna oken je záležitost jednoho dne (pro 1 byt), takže to narušení soukromí nebude tak velké. Ostatně - stejně se mu budou courat po bytě dělníci, to je větší narušení soukromí než pohledy zvenku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
26.5.15 19:11

@j.a.n.i1
Ty mříže si tam tenkrát nechal dat na své nåklady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
26.5.15 19:20

@neumisa
Má tam bordel, jako sbĕrači.
Jednak ty dĕlníky bude snášet blbĕ a jednak bude mít předevšema mega ostudu. :oops:
Je mi ho líto :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný