Bydlení v paneláku, hluk

1
14.2.25 19:30

Bydlení v paneláku, hluk

Dobrý večer,
jdu jen s takovým dotazem který mi poslední dny vrtá hlavou :) žiju v bytě, první byt, takže pode mnou nikdo ale nade mnou zijou sousedé a doslova slyším každý jejich krok a pomalu i slovo :D tak mě zajímá, jestli slyší i oni mě? Nebo mám tu čest pouze já? :mrgreen: :mrgreen:
Děkuji za odpovědi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24621
14.2.25 19:37

V paneláku běžné. Tihle navíc mají zřejmě plovoučku bez izolace, nejde. bilnější typ podlahy do paneláku. Seshora se to nese dolů více než naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10607
14.2.25 19:49

Slyšíš pomalu každý jejích krok? Tak počkej, až zapnou sušičku prádla a pračku. To teprve bude randál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
14.2.25 20:15

Já jsem sousedy pod námi neslýchala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
14.2.25 20:15

Taky to tak máme, absolutně to nesnáším. Slyšíme sousedy a oni nás, my máme malé děti, takže je někdy fakt lituju. Naštěstí to jsou teda fajn lidi, ale soukromí je v paneláku sprostý slovo. Kdyby ten byt byl náš, první na co by se šetřilo, by bylo kompletní důkladné odhlučnění podlah a hlavních dveří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10089
14.2.25 20:22

Já to slýchávala přes stoupačky
v kuchyni…jako kdybych tam seděla s nimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
14.2.25 20:59

Já teda hlasy neslyším, jen někdy pračku nebo psy. A když sousedi měli malý dítě, tak občas řvalo v noci, ale nic hroznýho, teď povyrostlo a vůbec o něm nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32877
14.2.25 21:18

Slyšíme pod námi i nad námi. Zespodu největší nepříjemnost dělá, když nahlas pustí hudbu. To je opruz. A nad námi nechápu jak fungují, běžně tam lítají a šíleně dupou děcka o půlnoci. To se třesou zdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.25 14:01

V paneláku je to úplně normální. A jo, můžou slyšet i tebe.

• Citovat
  • Upravit
6381
15.2.25 14:10

To je normální. Bydlím v novostavbě typu panelák a taky slyším lidi nad námi. Hlavně to cupitání jejich psa.
Lidi pod námi neslyším, a sem tam něco zaschlechnu v koupelně, ale jsem si jistá, že to není nikdo pod nebo nad námi, ale někdo “vedle”.
A sousedka pod námi slyší 5 letého syna. On totiž nikdy nechodí, jen běhá. Izolaci máme, ale i tak to duní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
20.2.25 18:53

Je to o zvyku, dá se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.25 19:20

Bydleli jsme v paneláku jako malí, ale často jsme odjížděli k prarodičům na vesnici nebo na chalupu…už bych se do bytu nikdy nechtěla vrátit, jsme v přízemním domě a máme klid :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný