Bydlení v podkroví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.5.26 16:39

Máme podkroví 30 let. Máme klimu a soláry, takže nás aspoň „nepálí“ cena elektřiny pro klimatizaci. Myslím, že kdyby střešní okna měla pořádné stínění, tzn. venkovní tepelně-izolační roletu, tak by to bylo o moc lepší. Máme jen síťované markýzy + vnitřní žaluzie a skoro nic to s okny neudělá. Když svítí, jsou vždy rozpálená jako puštěné topení a ohřívají interiér. Taky je lepší pobyt v pokojích, které mají větší podíl zdi oproti sádrokartonu. Kde je víz zdi, je lepší akumulace a pokoj se tak rychle nepřehřeje nebo nevychladne. Uvažujeme o těch izolačních roletách a nejlépe o sundání celé střechy a dostavění plnohodnotného patra. Nábytek, skříně, záclony, všechno problém. Pokoje jsou zbytečně poloviční k užívání. Prostě blbý projekt.:cert:

• Citovat
  • Upravit
3327
1.5.26 17:02

Jedno z mého prvního bydlení a vadilo mi kromě již mnoha zmíněného hlavně to minimum prostoru. Ani za rok jsem si na to zkosení nezvykla a lezli mi to na nervy. Strašně záleží kolik to dohromady dělá m2 a na kolika metrech má pak člověk volný prostor. Já bych do toho nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí