Bydlení v Táboře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22.1.15 18:44

Bydlení v Táboře

Ahoj holky :) Chci se, prosím, zeptat jestli je tady některá z vás z Tábora? Uvažujeme s manželem že bychom se sem přestěhovali, chtěli bychom tady začít nový život.. Město se nám moc líbí, jezdíme sem často na nákupy ale přestěhovat se sem by pro nás byl krok do neznáma.. Nikoho v Táboře nemáme. Ráda bych se vás tedy zeptala, jak se v Táboře žije, máme dvě malé děti- je tady dobré zázemí pro rodiny s dětmi? Vyčetla jsem, že je to tady horší s prací..
Moc děkuji když mi odpovíte, budu opravdu ráda za jakýkoli názor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3833
22.1.15 18:55

Ahoj.jsem ze Sobeslavi, ale v Tabore casto. Odkud se budete stehovat? Myslim, ze prace nebude tak hrozna, pokud nejsi vybirava. Co se tyce Tabora, tak je tam strasne draha voda a desna doprava. Jsou tam vecne kolony. Kam se tam chcete stehovat? Co sse tyka nemocnice, tak radeji vzdy volim CB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
22.1.15 18:55

Ahoj.jsem ze Sobeslavi, ale v Tabore casto. Odkud se budete stehovat? Myslim, ze prace nebude tak hrozna, pokud nejsi vybirava. Co se tyce Tabora, tak je tam strasne draha voda a desna doprava. Jsou tam vecne kolony. Kam se tam chcete stehovat? Co sse tyka nemocnice, tak radeji vzdy volim CB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
22.1.15 19:06

Za mě taky Tábor ne. Pro malé děti bych volila nějaké menší město. Jak píše Pesee, doprava bývá docela hnus, ikdyž Budějce jsou horší. Jezdím do Tábora taky na nákupy, ale žít bych tam nechtěla. Kolony, hodně lidí, bezdomovci u nádraží… S prací to není tak hrozný. Chvilku jsem tam pracovala, pak jsem odešla do místa bydliště, abych nemusela dojíždět. Ale nedávno jsem zase dostala nabídku práce v Táboře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
22.1.15 19:26

@merlose ono všude je něco a mně se Tábor líbí, víc než třeba Kladno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
22.1.15 19:49

Zajímavý, já jsem z Kladna a přítel z Tábora. Mně Tábor přijde docela dobrej. Zácpy jsou jenom na jedný křižovatce, je tam celkem klid. Nelíbí se mi, že i po hlavní třídě jezdí auta a není hotová dálnice do Prahy.

@Black Tears píše:
@merlose ono všude je něco a mně se Tábor líbí, víc než třeba Kladno.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
22.1.15 19:53

@achesa1 jezdím za Tábor, teda bych se měla stydět, naposledy jem tam byla v létě :oops:. Líbí se mi, že tam mají víc marketů než na Kladně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
22.1.15 20:01

Mně teda těch obchodů v Kladně a na naší straně Prahy přijde hodně. Klidně bych nějaký zavřela :-). Ale v Kladně se mi líbí vyžití, sportovní, kroužky pro děti aj. Takhle dobře na tom podle mě Tábor není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
22.1.15 20:09

@achesa1 to nevím jak to tam je, nejsem přímo z Kladna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
22.1.15 20:40

Za mě je teda Tábor super. Jen ti lidi tady moc remcaj :-D Město je to prostě špatně postavené pro dopravu jaká tu je teď, ale to jaksi kdysi netušili :-) Taky záleží jakou práci hledáte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
14.11.25 08:37

Dobrý den, jsem ráda že jsem konečně našla téma, které se týká mého nového bydliště. Mamky, šla jsem sem úplně do neznáma kvůli manželově práci. Poradíte mi prosím kam se tady dá zajít na kávu, kde je pěkná kavárna, kam bych si mohla jít sem tam sednout? Už mě nebaví sedět jen doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.11.25 00:29

Jo tak tomu moc dobře rozumím, ze začátku jsem to měla stejně jako vy. Ze začátku jsem chodila po obchodech, ale to se omrzí… Pak jsem tu ale narazila na partu maminek a s nimi udržujeme kontakt už několik let a často se scházíme. Když si chceme někde odpoledne sednout, tak máme oblíbenou kavárnu Klokotka. Je to tam uvnitř moc pěkně zařízené, velmi luxusní příjemné prostředí. Mají tam perfektní zákusky a kávu z italské pražírny, ta je top. Prostě si tam vždy dobře posedím a pochutnám, mám to jako relax.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová