Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, nebyl někdo teďka v Chorvatsku nedávno? Jsou fronty na hranicích, jaké jsou celní kontroly? A jaké je počasí, moře..?
@sonique byl jsem tam od Patku ( konkretne Novalja-Zrce ) na hranicich jsme cekali asi 40 min, a to na Chorvatskych, prejizedeli jsme rano asi kolem 9hodiny…co se tyce pocasi bylo nadherne, kolem 30 i n koupani to uz bylo ![]()
Byli jsme od 23.5., hranice jsme přejížděli v noci, tak bez front…Koupali jsme se, moře teda chladnější, ale zase prázdné pláže ![]()
Vrátila jsem se v neděli. Počasí celých 8dní slunečné moře ok dcerka byla ve vodě pořád. Fronta max.5minut. Kontrolují všechna auta. Za to když se odjíždělo fronty děsný na příjezdu. Už se to tam začíná valit.
Tak super, na hranicích jsme stáli chvilinku tak 2 minuty? A počasí moc pěkný, ale na nějaký rožnění to asi taky neni ???? my jsme zatím moc spokojeni, jeli jsme do Rabacu
@anonymka227 díky…jeli jste ale mimo termín sobota-sobota, že? Doklady prohlížejí? Zařídili jsme si ubytování v Chorvatsku a nějak jsme zapomněli na pasy
Nemáme doklady v pořádku, tak zvažuji, že dovolenou posunu, i kvůli tomu, že moře nebude nejteplejší.
Jeli jsme ve středu ráno, jeli jsme jen na občanky, pasy vůbec nemáme
v moři jsme se koupali a jde to ![]()
@sonique píše:
@anonymka227 díky…jeli jste ale mimo termín sobota-sobota, že? Doklady prohlížejí? Zařídili jsme si ubytování v Chorvatsku a nějak jsme zapomněli na pasyNemáme doklady v pořádku, tak zvažuji, že dovolenou posunu, i kvůli tomu, že moře nebude nejteplejší.
pasy do Chorvatska nepotřebujete!
@Heinich ale my nemáme ani občanky pro děti :-/ pro jiné starosti jsme na to úplně zapomněli