Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahoj,
myslíš Disneyland v USA? Tak tam si to užijí spíše větší děti, už kvůli vstupném.(kdysi to bylo 50US-což při tehdejším kurzu nebylo nejmín)
Za mě: s dvouletým dítětem, bych tam nešla a radši počkala 2-3roky až si to užijete všichni naplno. ![]()
Asi spise mysli ve Francii ne?To je bliz ![]()
V Usa jsem byla taky a myslim,ze dvoulete dite z toho jeste nebude mit tolik jako petilete.
Pockala bych az bude dite starsi.
Myslíš asi disneyland v Německu?Tam jsem teda nebyla,ale byli jsme v Paříži to bude asi podobné. Podle mě je lepší jet až bude dítko starší.Nic moc jim to neřekne.
Ahoj já jsem byla ve Francii a bylo to úplně dokonalý!!! a to mi byli tak 4 roky!!! uplně jsem si to užila na všechno si pamatuji a bylo to dokonaly a nezapomenutelny zazitek pro mě i brachy!!
![]()
Ano,jezdíme do Disneylandu u Paříže skoro ob rok.Letos v létě byl nejmladší rok a půl a ještě další malé cácorce čtyři roky.Starším 14 a 11let a užili jsme si to jako vždycky všichni a moc.Malá(rok a půl) se tam naučila spoustu nových slov(Micky,Minie,Popelka,Buzz..
) a na atrakcích(na které mohla-dětský kolotoč,Petr Pan,Sněhurka,Pinocchio,Small world,Slinky,Dům hrůzy,Piráty z Karibiku,Létající sloni,Šálky,bludiště,Buzze,létající raketa) jí svítila očička.Samo,že to není trvalý zážitek,ale ozážitkovaná byla,taky tam spala nejlépe,co kdy pamatuju.A taky za připomenutí stojí skvělý bazén na hotelu a supr snídaně v parku s Disney postavičkama…Je toho hodně.Užijete si.
Ahoj, já tam teda osobně nebyla, ale kamarád byl nedávno ve Francii. Říkal, že to tam bylo super, ale byl tam fakt nával, takže hlava na hlavě a to vstupný taky nebylo z nejlevnějších, dával cca 2 tisíce, sice je to na celý den a všechny atrakce pak zdarma, ale ty prachy bych do toho fakt nevrazila.
Já si myslím že jestli ses ochotná objetovat třeba jednu dovolenou u moře tak je to nejlepší kam s dětima můžeš vyrazit. Fakt nezapomenutelný zážitek.. Já už na 100% vím že jak budu mít děti tak první kam pojedem a na co pro ně našetřím bude právě na výlet tam.. A jinak jsem tam byla taky asi když bylo chladně protože mám na fotkách čepici a zimní bundu… Je to svět dětí- něco překrásnýho ![]()
My jsme byli v Paříži v Disneylandu a byla to paráda
Klukům bylo 4 a 7 let a řekla bych, že to byl ideální věk. Nám dospělákům se taky líbilo ![]()
Na dvouleté mi to ještě přijde brzo, větší zážitek z toho bude mít později.
Pro děti to byl opravdu nezapomenutelný zážitek, určitě se tam znovu vypravíme, je to tam super i pro větší (taky tam bylo spoustu dospěláků bez dětí, takže nikdy není pozdě
)
Doporučuju ![]()
My jsme byli v Disneyworldu v Orlandu - konkrétně Magic Kingdom. Byli jsme teda ještě za bezdětna. Malošům by se určitě líbily ty kýčovité domečky, postavičky atd. Na druhou stranu atrakce si užijí víc až větší děti, ale líbit se bude, to bych se nebála ![]()
petra79 píše:
Myslíš asi disneyland v Německu?Tam jsem teda nebyla,ale byli jsme v Paříži to bude asi podobné. Podle mě je lepší jet až bude dítko starší.Nic moc jim to neřekne.
kde v Nemecku to je???Sem to nikde nenasla
Jen ten jejich Legoland..
V Německu je „jen“ Legoland(je taky supr,ale to opravdu už s těma většíma,je to především o atrakcích),Disnyeland v Evropě je jen u Paříže.
Taminka píše:petra79 píše:kde v Nemecku to je???Sem to nikde nenasla
Myslíš asi disneyland v Německu?Tam jsem teda nebyla,ale byli jsme v Paříži to bude asi podobné. Podle mě je lepší jet až bude dítko starší.Nic moc jim to neřekne.Jen ten jejich Legoland..
Prosím o uzitecne rady, kde je nej se ubytovat a co kolik stojí, jak ubytko, tak v disneylandu, chteli bychom jet nekdy v kvetnu, resp. letet… díky moc
Ahojky,
moc by mě zajímalo,jestli jste některá maminka byla s dětma v Disneylandu??
dumám a dumám malá miluje mickey a minnie a vůbec disneyovky,tak přemýšlím, jestli by to už stálo za to si udělat výlet…co myslíte 
S jak starýma dětma se to už „vyplatí“? Myslím, které si to už užijí a budou mít zážitek? Třeba 2leté dětičky?