Byla jsem vůbec těhotná?

17
8.9.22 22:04

Byla jsem vůbec těhotná?

Holky, prosím o názor.
Dnes mám 13 dní zpoždění menstruace. Testovala jsem nějaký 29,30 DC. Pepino testy sněho bílo a Mama test slabší čárka. Dva dny poté test ještě zesílil. Přestala jsem testovat.
Tuto středu jsem byla na ultrazvuku, doktorka nic moc neviděla, možná náznak dutinky. Měla bych být v tu středu 5+2. Dnes jsem si udělala Mama test - už spíše jenom duch, test z Dr.Max a DM negativní a tak jsem si zašla na HCG. Výsledek dnes menší než 0,100. Takže negativní.
Je možné, že při takovém výsledku HCG mi může test ukazovat ducha? Kdyby se jednalo o biochemické, je možné, že by jsem měla už negativní výsledek HCG? Dnes jsem 41 DC, menstruace nikde. Většinou dorazí při biochemickém do pár dní, ne?
Těhotně jsem se cítila jen tak, že mi bylo po ránu nevolno, bylo mi divné, že mě nepnou prsa.
Si říkám, že jsem snad ani těhotná nebyla, že ty Mama testy mi ukazují špatně, ale kde je ta menstruace, když jsem ji doteď měla pravidelnou. Se mi nějak nechce věřit, že by těhotenský test Mama, zaznamenal ducha při výsledku HCG menší než 0,100.
Už mám za sebou jedno zamlklé těhu, přestalo se vyvíjet v 6 tt a samovolně jsem potratila v 10 tt., tak právě proto chci vědět, co to je zase teď. Biochemické nebo neprosperující nebo chyba testů a mých hormonů? Přikládám fotku testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3076
8.9.22 22:13

Mama test teď prý často dělá falešně pozitivní testy. Navíc tam jde opravdu sotva ten duch vidět. Těhotná jsi spíše vůbec nebyla. Výkyv cyklu může mít řadu důvodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
8.9.22 22:22

Já tam tu čárku vidím docela snadno :nevim: ještě muze dorazit zpožděná ms po biochemku, nejsi az tolik DC, ze by to nebylo možné. Ale pokud jsi nebyla na odběru krve vícekrát, tak ti to tu bohužel nikdo nerekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.9.22 22:23

@Suelinda No právě, že ve skutečnosti je ta nejsilnější čárka daleko více viditelnější než na fotce. Chápala bych ducha, jakého mám dnes, to je fakt duch. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.9.22 22:27

@Tichošlápek No právě, moje Dr. nenabíra HCG a já se nechtěla stresovat. Chyba! Bych věděla na čem jsem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
8.9.22 22:29

@Ellen12 jak dlouho uz se snažíte? Můj dr posílal do caru buď po roce snažení nebo prave při vícero těhotenství se špatným koncem. Za sebe bych se pro klid zeptala dr, co dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.9.22 22:37

@Tichošlápek Cca třičtvrtě roku, jedno dítě už mám, zcela bez komplikací. Spíše mě tlačí věk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.22 22:41

Na mamatestu jsem měla také silnějšího ducha, na jiném ale negativní a tehotna jsem nebyla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3502
8.9.22 23:06

@Ellen12 Na biochemka vylozene trpim (problem v imunite) a bezne mivam potom dlouhe zpozdeni - 10 a vice dni, prestoze to „tehotenstvi“ realne trva opravdu jen par dni. Typicky prubeh u me, ze MS nedorazi, tak testuju den po vynechani a tam relativne dobre viditelny duch. Za dalsi dva dny uz jen dousek a za dalsi dva uz kompletne bilo. Vyjinecne se stane, ze pri druhem testovani jeste druha carka zesili a slabnout zacne az potom. Takze realne to „tehotenstvi“ skonci vetsinou nejspis vlastne jeste pred terminem MS, ale MS presto vyrazne opozdena… Je to samozrejme individualni, ale pokud doktorka jeste vcera dokonce videla cosi v deloze, nedivila bych se, ze si MS dava stale nacas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.9.22 23:11

@Magda26 No jo, ale jestliže teda „něco“ viděla doktorka, nemůžu mít o den později na HCG nula, nula nic, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3502
8.9.22 23:40

@Ellen12 No evidentne muzes :-) I to, co doktorka videla, muze byt uz vlastne nejakou dobu rekneme „nezive“, tj pokles HCG mozna zacal uz vyrazne driv nez teprve vcera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15187
9.9.22 05:53
@Ellen12 píše:
@Magda26 No jo, ale jestliže teda „něco“ viděla doktorka, nemůžu mít o den později na HCG nula, nula nic, ne?

Doktorka nic vidět nemohla. Na ultrazvuku je něco vidět od hcg 1000.a to jsi při těch pididuchach na testu nemohla mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
9.9.22 09:07

@Ellen12 Já myslím, že jsi těhotná ani nebyla. Viděla jsem tady ve skupinách i mnohem silnější čárky na mama testu a byly falešné. Navíc žádný jiný test ti těhotenství neukázal a výsledek HCG je jasný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
15.9.22 20:10

Dobrý večer holky, tak už jsem dostala menstruaci. Teď že mě vypadlo něco, co vypadá, jako velká sraženina krve, no spíše je to dlouhé a tenké.
Prosím, můžete mi poradit, zda je možné si udělat histologii toho „něčeho“ na samoplatce a popř. kolik to stojí?
Při běžné menstruaci nikdy ze mě nic takového nevycházelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15187
15.9.22 20:41
@Ellen12 píše:
Dobrý večer holky, tak už jsem dostala menstruaci. Teď že mě vypadlo něco, co vypadá, jako velká sraženina krve, no spíše je to dlouhé a tenké.
Prosím, můžete mi poradit, zda je možné si udělat histologii toho „něčeho“ na samoplatce a popř. kolik to stojí?
Při běžné menstruaci nikdy ze mě nic takového nevycházelo.

Je to normální menstruace. Histologii ti fakt nikdo neudělá. Čeho jako? Těhotná jsi nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty