Bylinky na PMS a MS

579
8.1.14 18:29

Bylinky na PMS a MS

Prosím, nemte některá zkušenost s bylinkou, která by zmírnila období PMS a MS, jak po fyzické, tak psychické stránce? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
8.1.14 18:33

Bylinky nevím, ale mrkni na tyhle webky http://www.homeopatiecesky.cz/…cni-syndrom/ a zkus se „najít“ podle příznaků. Já homeo používám snad i na růst trávy :pankac:

Jo, nemyslím té sjížděcí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
8.1.14 18:34

Ahoj, tak tahle diskuze mě zajímá…můj PMS je poslední dobou strašný - potím se, slabost, nervozita, jsem protivná, bolessti hlavy…ale nejhorší je, že před poslední MS mne to chytlo už 10 dní před, což bylo před Vánoci…ale pak mě to nepustilo a tenhle měsíc mám všechny příznaky, co jsem popsala pořád…a nevím vůbec co je…jestli jen nějaká horm. nerovnováha…hlavně to hrozné pocení, dneska v noci jsem se musela dokonce převlíct…jak jsem byla durch…jak to prožíváš ty? nemáte některá podbnou zkušenost a co pomohlo? dnes jsem chtěla taky zakládat diskuzi, tak jsem ráda, že jsi to udělala… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
8.1.14 18:37

@Vojtula Já se sice nepotím, ale jsem hodně podrážděná, náladová, nervózní, rozhodí mě i totální blbost, a co se týče fyzické stránky, tak naberu až 3kila! nevejdu se do oblečení, co mi je i volné, jsem celá nadmutá…a njehorší na tom je, že mi přijde, že to mám tak 3týdny v měsíci, PMS, mS a ještě období ovulace :lol: takže jeden týden v měsíci jsem štíhlá a vyrovnaná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
8.1.14 18:38

@Krkael Děkuji, že mě to nenapadlo hned!:) hned jdu juknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
8.1.14 18:41
@wesny píše:
@Vojtula Já se sice nepotím, ale jsem hodně podrážděná, náladová, nervózní, rozhodí mě i totální blbost, a co se týče fyzické stránky, tak naberu až 3kila! nevejdu se do oblečení, co mi je i volné, jsem celá nadmutá…a njehorší na tom je, že mi přijde, že to mám tak 3týdny v měsíci, PMS, mS a ještě období ovulace :lol: takže jeden týden v měsíci jsem štíhlá a vyrovnaná :mrgreen:

ano, tak mi mluvíš z duše s tím obdobím trvání…já mám sice jiné projevy než ty (ale jak jsem četla, tak těch projevů mohou být mraky), ale taky mám pocit, že jsem na tom tak skoro celý měsíc a stejně jako ty, mám tyto projevy i v rámci ovulace…takže poslední měsíc mi bylo dobře fakt tak 5 dní a už mám zase před MS…nafouklá bývám taky, sním na co přijdu…vadí mi ale hlavně ty bolesti a návaly…bolí mě i záda, takže je to asi jedno k druhému…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
8.1.14 18:44
@wesny píše:
@Krkael Děkuji, že mě to nenapadlo hned!:) hned jdu juknout
:pankac: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
6.2.14 15:46

PMS

No někde jsem tu již psala co užívám já na PMS, jelikož je to kombinace bylinek, vitamínů a minerálů…Je to anglický přípravek Fem Eeze pro ženy. Kupovala jsem to v lékárně na počkání, nebo naposled i tady na www.lekarna.cz

http://www.lekarna.cz/…y-90-kapsli/

Fem Eeze používám již asi 4 měsíce a je to přírodní, tedy žádná chemie a to si myslím, že je velmi dobré. Nemohu si to vynachválit. :D (Jo, :oops: užívám 3 tabletky denně, dlouhodobě, pak lze už něco vypozorovat) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
24.2.15 14:05

Ahoj,,pomohla vám nějaká homeopatika? Nebo něco jiného? Cokoliv. Máte nějakou radu na psychické problémy PMS? Díky moc předem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková