Jak pročistit játra

2570
2.1.14 20:36

jak pročistit játra

Ahoj všeci, potřebovala bych nějakou babskou radu jak pomoct svým játrům. Pročistit je, nastartovat, opečovat je trošku. Má někdo nějaký tip, na preparát, kapky, čaje…co nejsou hnusný :mrgreen: a fungují? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6529
2.1.14 20:39

Ostropestřec mariánský - měla jsem ho od doktora při chemo
jestli to pomohlo nebo, sama nevím, ale krevní testy jsem měla a stále mám úplně ukázkvé i při té hrůze, co do mne lili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
2.1.14 20:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
2.1.14 20:42

No nevím jak zbytek světa, ale Moraváci na to používají slivovicu… :mrgreen: (pokus o vtip…)
Jinak samozřejmě hlasuju taky pro ostropestřec mariánský. U nás se mu říká „bodlák pro ožralce“. Ale pomohl pár lidem, co dělávali v zinkovně, utéct hrobníkovi z lopaty… (měli játra, ledviny a slezinu skoro na odpis).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
2.1.14 20:43

@Margarita Ahoj, j :mavam: átra sú pečeň ak sa nemýlim a mne sa fakt zlepšili testy ( beriem agresívne lieky) po čaji, kt. sa volá ostropestrec mariánsky či sylibum mariánske. Bola som sama prekvapená, lebo väčšinou sa ideš pretrhnúť a efekt žiadny alebo len mizivý. Tak skús. Chuť je nevýrazná, dá sa. Ja som si pre chuť niekedy dala doňho trochu sirupu a potom to bolo aj chutné. Čaj samotný je mútny, ale to je jedno. Tak držím palec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4930
2.1.14 20:43

Taky doporučuju ostropestřec, mám s ním výbornou zkušenost. Koupit semínka, čerstvě namlít a připravit každý den na lačno odvar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
2.1.14 20:44

A kopřivu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
2.1.14 20:52

Zdravím :mavam: http://www.epam.eu/…m_35_jaterni
Mám objednán Epam ženský, tak jsem zvědavá :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
2.1.14 21:01

Pokud se chceš opravdu čistit, pak A-Z je plné návodů.
Mělo by se ale začínat vždy očistou střev(klyzmata).

http://www.zdravi-az.cz/…ocisty00.php

dále funkci jater posiluje kořen hořce
jenže je, od názvu patrné, velice hořký, proto je ho nutné namlít a pozřít v tobolkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
2.1.14 21:06

Na detox je nejlepší půst nebo alespoň dieta. Jinak na trhu je hodne produktu, chlorela, ječmen, jablečný ocet, atd…Já mám dobré zkušenosti s:http://www.bionebe.cz/…dni,222.html

je toho opravdu hodne ale nekdy stačí velice málo aby se telo pročistilo. Uprava jídelníčku a změna životního stylu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
2.1.14 21:15

@Parchant

od epamu je dobrý ten zelený jíl
vytáhne sajrajty z těla
na to se chystám, až budu moci 8)
zatím si s ním jen občas vyčistím zuby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
2.1.14 22:27

Ta očista v linku je fakt důkladná, taky o ní budu uvažovat.

@PeBa píše:
Pokud se chceš opravdu čistit, pak A-Z je plné návodů.
Mělo by se ale začínat vždy očistou střev(klyzmata).

http://www.zdravi-az.cz/…ocisty00.php

dále funkci jater posiluje kořen hořce
jenže je, od názvu patrné, velice hořký, proto je ho nutné namlít a pozřít v tobolkách
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
3.1.14 06:31

Moc děkuji!!!začnu tím ostropestřcem a pak budu muset nějak začít zdravěji existovat, ou jé…O to se pokoušim celej řivot, nikdy nevim jak začít a než pořádně začnu, už je to zase v kchelu.Jsem nemožná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
15.1.14 10:03

Ostropestřec funguje, ale nejlepší je očista pomocí olivového oleje a citronové šťávy. Teď na jaře bude doba jater a žlučníku, takže taková očista je přesně načasovaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
18.1.14 10:03

@Pely a nějaký trošku návod jak to probíhá? :) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie