Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Zdravím a vznáším dotaz, zda máte někdo zkušenosti s gemmoterapií firmy Naděje nebo s gemmoterapií obecně? ![]()
Mám doma pro syna, zatím jsem nebrali, protože nejdřív musí dojet detox. Dal nám to imunolog. Je fakt, že teď co bere ten detox a už téměř končí, tak se jeho problémy zlepšily, resp. už žádné nemá, zatím.
Kamarádka mi říkala, že kupovali mamince na karcinom.
Mně se to jeví jako zajímavá věc, uvažuju že koupím i pro sebe.
@Sidsel píše:
Zdravím a vznáším dotaz, zda máte někdo zkušenosti s gemmoterapií firmy Naděje nebo s gemmoterapií obecně?
Ano, máme. Jsou to velmi dobré přípravky. Mám od pani podhorne knihu Byliny léčí a díky knize vybírám preparáty pro mě a dcerku, ktera modely problémy po očkováni. Take se Radim přes webovou poradnu, odepisuji do 2 dnu. Užívali jsme na zaceleni střeva: dub, fit Colon a Helmifit. A pak další na podporu mozkové cinnosti.
Tyto preparáty se velmi dobře doplňují s joalis.
Tak náš Honzík (v březnu 2014 mu budou tři) má vrozenou hydronefrózu. Na levé ledvině má IV. stupeň. Ve třech a v pěti měsících měl zánět ledvin a pak mu „preventivně“ nasadili ATB. Bral je denně! Když jsme je do něj nemohli dostat, řekli jsme si, že má zřejmě víc rozumu než my a nechce, abychom do něj ten hnus cpali. Po poradě s paní magistrou Podhornou, majitelkou této firmy, jsme mu nasadili jejich kapky a vysadili ATB. Od té doby máme od zánětů a ATB klid.
@Bubiii Můžu se zeptat, jak dlouho má trvat ten detox s břízou?? Začala jsem teď brát břízu, ale nemůžu se dopátrat, jak dlouho ji užívat. Někdo říká, že vybrat celou tu lahvičku, někdo, že stačí 3-5 dnů a pak nasadit už pupeny na léčbu. Tak jsem z toho zmatená
@Jemys
nevím teda jak s tou břízou, kluk bral na detox Fungilen, ale imunolog nám kladl na srdce, že musí dobrat celý detox (cca 2 měsíce) než najede na gemmoter. Že bez detoxu by to nemělo smysl.
@Katchus No, našla jsem právě protichůdný názory
Tak nevím. Zas když už jsem se do toho dala, tak ať to je k něčemu, že
@Jemys
Tak se zkus zeptat té Mgr. Podhorné na jejich stránkách a budeš to mít přímo od zdroje ![]()