Bystrice pod Hostýnem a okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.6.16 15:57

Bystrice p H a okoli

Ahoj je tu nekdo z okolí BpH kdo by mi poradil pomohl do zacatku? libi se mi hostynske okoli a ten klid… no proste rada bych se tam prestehovala a koupila barak. Ted tedy ohledne prace, potrebovala bych samozrejme pravidelny prijem ale nevim, jeste to tam tak dokonale neznam dal by mi nekdo typ na praci? Mam auto neni problem dojizdet klidne se ozvu do zprav zda by byl problem to tu napsat verejne, uvitam kamaradku ci kamarada na vandry po okoli adt. Omlouvam se ze pisu pod anonymem ale chodi sem pribuzni a nemusi vedet ze to su zrovna ja :mrgreen: a planuju zmenu uplne od zacatku, tam kde se mi holt libi :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2565
26.6.16 16:25

Ahoj jsem z Bystřice co přesně potřebuješ vědět? Klidně do zpráv či facebook, je mi to jedno. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
26.6.16 17:09

Ahoj, pocházím z Bystřice, ano, je tam krásně :-) S tou prací tam je to horší, velké továrny, co byly, už některé nejsou a jiné nejsou, co bývaly, ale pokud netrváš na práci přímo v místě, je kolem dost měst v dojezdové vzdálenosti, kde práci seženeš např. Holešov, Kroměříž, Přerov, záleží na oboru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.16 13:43

Ja se tam dostanu obcas na vikendy, coz je v praci koncim ve tri nez vyjedu atd tak do BhP dojedu pozde vecer a v nedeli se vracim, uz sem si obcihla doktory, skolky, skolu. Na Hostyn z Hostyna uz to tez znam, treba rada bych se podivala na Kelcak, do kvetne zahrady v Kromerizi atd na netu sem si neco uz procetla a moc se mi ten kraj libi :srdce: ale tez sem docetla ze na vychodni morave je velka nezamestnanost coz s toho mam strach :think: ikdyz u nas to neni o moc lepsi. Proto sem si rikala nez dam u nas vypoved a fakt zbalim saky paky a pujdu cca 250km tak abych pak nebyla spise zklamana. A bohuzel v praci mi nedaji dovcu na tyden, ze bych tam prijela v tydnu a objela nebo obesla si ruzne firmy @hamika me to je tak nejak jedno zkusila bych i prodavacku, brigadne sem byla za barem ale to sem nedavala protoze nemam silu na opity lidi :oops: @dorkas UP, socialka atd to se jezdi do Holesova? Nebo financni urad? pisnu do zprav ted datluju na mobilu a hruza seka se mi to :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2565
27.6.16 14:46

Jasně napiš do zpráv a nebo můžeme komunikovat i přes skype či fb co je pro tebe pohodlnější :mrgreen: ÚP a sociálky je přímo v Bystřici. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.19 21:51

Dovolena

Prosim naky typ na dovolenou?? Dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie