Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My jsme ted ve 2+1, ale z jednoho pokoje uz je detsky, takze mame v obyvaku mensi rohovou sedacku, satni skrin, tv stolek s tv a rozkladaci klip sedacku, kterou pri uklidu ci navsteve slozime. Ale je to docasne reseni. Hledame vetsi byt, cekame 2. dite a a vzhledem k tomu, ze syn na nocni spanek vyzaduje naprosty klid, nemuzu mu tam nechat rvouci mimino, to by byl pak cely den na zabiti a do obyvaku uz nenacpu ani ten maly kos s mimcem
@Barca12345 nemám v plánu tahat dítě do postele, i kdyby byla na podlaze. v tom těhotenství to je s větším pupkem a častou potřebou na wc dost náročné, tak spím už měsíc na gauči.
@Anonymní píše:
@Barca12345 nemám v plánu tahat dítě do postele, i kdyby byla na podlaze. v tom těhotenství to je s větším pupkem a častou potřebou na wc dost náročné, tak spím už měsíc na gauči.
No, tak clovek mini, zivot meni ![]()
A i kdyby ti to vyslo (coz Ti samozrejme preji), vylezt a slezt to v noci treba osmkrat by se mi fakt nechtelo ![]()
@Anonymní píše:
My mame 1kk. Rozdelila jsem to sadrokartonovou stenou, do ktere se zasouvaji dvere. Nakladnejsi, ale hned mame regulernejsi 2 mistnosti…
To vypadá krásně…jsi šikulka.
@Barca12345 píše:
Mi by moc vadila nevetrana loznice
Je tam veliky okno!!!
@Anonymní píše:
Je tam veliky okno!!!
Aha, tak to je supr, na fotu to vypadlo, ze neni ![]()
@Anonymní píše:
Je tam veliky okno!!!
vždyť je tam tma jak bez okna ![]()
@Anonymní píše:
My mame 1kk. Rozdelila jsem to sadrokartonovou stenou, do ktere se zasouvaji dvere. Nakladnejsi, ale hned mame regulernejsi 2 mistnosti…
Vypadá to moc hezky
My zase řešíme, jak udélat z 3+1 4+1,chceme rozdélit obývák a právé uvažujeme o sádrokartonu. Ty zašupovačky jsou výborný nápad. Můžu se zeptat, na kolik vás to vyšlo, jestli nevadí ![]()
@minoe píše:
vždyť je tam tma jak bez okna
protože je vedro, tak mam zatazeny zaluzie ![]()
@krtek7489 píše:
Vypadá to moc hezkyMy zase řešíme, jak udélat z 3+1 4+1,chceme rozdélit obývák a právé uvažujeme o sádrokartonu. Ty zašupovačky jsou výborný nápad. Můžu se zeptat, na kolik vás to vyšlo, jestli nevadí
ty blaho! To uz je doba… No, sadros do desitky - ale ja byla single, takze bez sikovnyho chlapa, kterej by to zvladnul. Jinak ty dvere, ty jsou od Woodfacu, a cekala ksem tehdy na zari - dny Marianne, kde je kazdy rok sleva. I tak cca do dvacky. No des. Ale vsem kdo tu byl se to moc libilo. I to lehce tlumi zvuk.
@Anonymní píše:
Tak to máme řešené my, ale to je z důvodu, že máme malý 1+1 a čekáme mimčo, tak byl potřeba prostor. Posílám anonymně, nepotřebuju aby každý věděl, jak to u nás vypadá.
Moc hezké, ale na čem to tam drží
, jen na konci na těch schůdkách + tam vidím nějaké upínací lanko?
@BAZÁREK ANGIE ne, schody jsou úplně mimo. ty strany u zdi jsou upevněný 7 asi 20cm vrutama, ktery jsou zalitý něčím nevím co to je, to tam zatvrdne a prý to je tvrdší než beton a pak to lano, který prý udrží náklaďák.
@Anonymní píše:
@BAZÁREK ANGIE ne, schody jsou úplně mimo. ty strany u zdi jsou upevněný 7 asi 20cm vrutama, ktery jsou zalitý něčím nevím co to je, to tam zatvrdne a prý to je tvrdší než beton a pak to lano, který prý udrží náklaďák.
Aha, tak to ano ![]()