Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím holky, chci se zeptat..stěhujeme se s přítelem z bytu 2+1,do 1+1(poměrně velkého) jen pořád přemýšlím jak uspořádat nábytek? Řeším jak v jednom prostoru vyřešit spaní+ obyv. pokoj..Máte tak některá? A jakou barvu by jste dali? Je tam červený radiátor, tak bych chtěla vymalovat nějak at se to hodí a není to jak,,pěst na okoˇˇ. Díky za všechny nápady, popř. fotky..A taky máte někdo zkušenost s nějakou,,roletouˇˇ na rozdělení místnosti, prý se něco takového kupuje v IKEI.
Tak to máme řešené my, ale to je z důvodu, že máme malý 1+1 a čekáme mimčo, tak byl potřeba prostor. Posílám anonymně, nepotřebuju aby každý věděl, jak to u nás vypadá.
@Anonymní píše:
Tak to máme řešené my, ale to je z důvodu, že máme malý 1+1 a čekáme mimčo, tak byl potřeba prostor. Posílám anonymně, nepotřebuju aby každý věděl, jak to u nás vypadá.
Děkujii, to je husté ta postel nahoře:-))
@Anonymní píše:
Bala bych se, ze mi ta postel spadne na hlavu ![]()
@Anonymní píše:
Moc krásně vyřešené, taky jsme byli chvíli v 1+1, udělali jsme celkovou rekonstrukci, ale s miminkem nám to bylo malé, tak jsme šli do většího a teď děláme všechno zase nanovo, tohle nás ale nenapadlo, fakt výborný nápad a moc hezky to vypadá… ![]()
@Makikki No my byt koupili před rokem a půl, takže se splácí ještě půjčka, ale zestárnout tu nemáme v plánu, takže to je dočasné. Jinak to bylo čerstvě hotové a já do těch schodů neměla co dát a ty čínky tam už taky nejsou, takže na to nekoukat, vypadá to už jinak.
@Anonymní píše:
@Makikki No my byt koupili před rokem a půl, takže se splácí ještě půjčka, ale zestárnout tu nemáme v plánu, takže to je dočasné. Jinak to bylo čerstvě hotové a já do těch schodů neměla co dát a ty čínky tam už taky nejsou, takže na to nekoukat, vypadá to už jinak.
Nééé vypadá to skvěle, fakt, já mít takový hnízdečko tak ani snad nejdu do většího, my si ten 1+1 udělali od podlah až po stropy, komplet koupelnu se záchodem a teď prostě jsme tak kde jsme byli, ale jsem spoky, ono zase mít někdy míň je víc. 1+1 krásně zařízené… ale s manželem jsme se tam pořád hádali.
Trochu ponorka no… ![]()
To s tou posteli je dost dobry
ale v tehotenstvi a s miminem dost neprakticke ![]()
J mam 1+1, ale proste jsem nacpala pidi sedacku a televizi do kuchyne, protoze dceru by televize pri spani asi rusila!
@Barca12345 píše:
To s tou posteli je dost dobryale v tehotenstvi a s miminem dost neprakticke
hlavně nebezpečné, při slézání dolů může spadnout..
@Misma nestěhovala bych se, zůstala bych tam kde jsem
budeš nám chybět ![]()
My mame 1kk. Rozdelila jsem to sadrokartonovou stenou, do ktere se zasouvaji dvere. Nakladnejsi, ale hned mame regulernejsi 2 mistnosti…
@Anonymní píše:
My mame 1kk. Rozdelila jsem to sadrokartonovou stenou, do ktere se zasouvaji dvere. Nakladnejsi, ale hned mame regulernejsi 2 mistnosti…
To vypadá moc hezky. ![]()
@Anonymní píše:
Mi by moc vadila nevetrana loznice ![]()