Být stále jen asistentkou ?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
A dotaz znel? ![]()
Mas tri roky praxi a nyni je idealni obdobi na zmenu - po zkusenych spolehlivych lidech je poptavka… ![]()
- Citovat
- Upravit
Když tak zkus pokládní v supermarketu. Pohodová práce, pokud je to supermarket na maloměstě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je čas jít dál. Měla jsem to stejně. Ze začátku práce asistentky super. Dodělal jsem si při ní VŠ a po třech letech jsem šla „za lepším“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pokud tě práce nebaví a nechystáš se v nejbližší době na mateřskou začni hledat něco jiného. Práce je teď dost
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omlouvám se za Anonyma
já to právě chtěla vydržet do mateřské, ale poslední měsíce jsou pro mě hrozné!! Nejvíc mi vadí to jak se mi dává práce které se kolegyním nechce dělat
musela jsem založit diskuzi, protože moje jediné tema s přítelem v poslední době je to jak mě moje práce strašně štve ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Pracuji jako asistentka na oddělení. Svoji práci dělám ráda, ale vadí mi jak na mě kolegyně stále přehazují otravnou práci, která se jim nechce dělat![]()
![]()
a já pak nevím co mám dělat dřív
chápu to že jsem asistentka a že to k mé práci patří. Jako asistentka pracuji 3 roky po škole to bylo super naučila jsem se spoustu věcí, ale v poslední době mě práce nebavi… Přemýšlím nad změnou…
Ahoj, já pracovala jako asistentka a přesně co popisuješ, mi vadilo. Byla to moje první práce po škole. Další věc je, že přiznejme si to, asistentku může dělat naprosto každý s průměrnou inteligencí, za půl roku se plně zaučíš. A že to člověk nemůže dělat do smrti, protože dají logicky přednost někomu mladému, který třeba nechce tolik. 3 roky praxe je až až, šla bych dál. Je to dobrý začátek v administrativě, jsem za tu pozici ráda, naučila jsem se tam dost, ale šla jsem dál a momentálně jsem v managementu.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj, já pracovala jako asistentka a přesně co popisuješ, mi vadilo. Byla to moje první práce po škole. Další věc je, že přiznejme si to, asistentku může dělat naprosto každý s průměrnou inteligencí, za půl roku se plně zaučíš. A že to člověk nemůže dělat do smrti, protože dají logicky přednost někomu mladému, který třeba nechce tolik. 3 roky praxe je až až, šla bych dál. Je to dobrý začátek v administrativě, jsem za tu pozici ráda, naučila jsem se tam dost, ale šla jsem dál a momentálně jsem v managementu.
Co tě k tomu rozhodnutí změnit práci přimělo ?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Omlouvám se za Anonymajá to právě chtěla vydržet do mateřské, ale poslední měsíce jsou pro mě hrozné!! Nejvíc mi vadí to jak se mi dává práce které se kolegyním nechce dělat
musela jsem založit diskuzi, protože moje jediné tema s přítelem v poslední době je to jak mě moje práce strašně štve
Já jsem dělala asistentku 9 let. Začala jsem v dílčím oddělení a pak šla jako asistentka celé firmy. A pak mě to začalo štvát, přesně z důvodů, které uvádíš, žádný osobní růst a úkoly, které by zvládla cvičená opice:-). Takže jsem začala studovat druhou VŠ, zcela jiný obor a během toho dala výpověď a našla si jinou práci. Resp. začala jsem dělat asistentku jinde, kde byla asistentka úplně něco jiného než v té firmě. V té firmě to byla fakt sekretářka, kafe, administrativa a sem tam nějaké překlady a tlumočení. Ta nová asistentka mě moc bavila, jezdila jsem i na zahraniční prac. cesty, dělala spíše podporu týmu a kafe si vařil každý sám:-). Během toho jsem si dodělala druhou školu, jela na rok do zahraničí na zkušenou a po návratu se uchytila na projektech z oboru, který sem vystudovala jako druhý. No a tam jsem doteď i s mateřskou (práci jsem v podstatě nepřerušila, kromě MD). I když sem jednu chvíli byla bez práce a hledala jinou, nakonec jsem se zase vrátila k tomuto. Asistentku už nedělám.
@Anonymní píše:
Jojo, i když jsou různé druhy asistentek/asistentů, někdy je to člověk, co je pro firmu/společnost/pracoviště nepostradatelný a firmy si je drží, protože nechtějí investovat do dalšího zaučování. Ale to pak není jen základní administrativa, ale třeba i znalost oboru atd…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VŠ mám hotovou
nejdřív jsem pracovala jako asistentka celé společnosti z ní jsem pak přešla pracovat na oddělení a to byl asi ten problém kolegyně jsou o dost starší jak já moc si s nimi nerozumím
dnes je nedělní odpoledne a já místo toho abych si užívala volný den si pořád říkám jak nechci do práce
taky si říkám že na takovou práci jsme nemusela 5 let studovat a učit se jazyk maturita by mi úplně stačila
Zakladatelka
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
VŠ mám hotovounejdřív jsem pracovala jako asistentka celé společnosti z ní jsem pak přešla pracovat na oddělení a to byl asi ten problém kolegyně jsou o dost starší jak já moc si s nimi nerozumím
dnes je nedělní odpoledne a já místo toho abych si užívala volný den si pořád říkám jak nechci do práce
![]()
taky si říkám že na takovou práci jsme nemusela 5 let studovat a učit se jazyk maturita by mi úplně stačila
Zakladatelka
Byla jsem na tom stejně, taky s VŠ, ale měla jsem jazyk, který tehdy ta firma potřebovala, vzali mě téměř okamžitě. Jazyk jsem tam využila, ale vzhledem k tomu, že to byla těžce strojírenská firma, tak jsem v tom dost plavala. To bylo ale na té práci to nejlepší, aspoň jsem trochu zúročila ta studia, ale jinak holka pro všechno a cítila jsem se na víc. Tak jsem šla. Ale šla jsem tak, že jsem si nejdřív našla práci jinou, být bez práce jsem si nemohla dovolit. Taky jsem tam měla celkem malý plat, který jsem pak měla mnohem vyšší.
Radila bych, začni hledat jinde, obejdi pár výběrek a uvidíš, jaké jsou šance. V jakém oboru je Tvoje VŠ?
Edit: Nicméně, já jsem ani do této firmy nikdy nedocházela s odporem, bylo to jinak celkem fajn, kolektiv fajn dobrý, chodila jsem tam celkem ráda, jen jsem se cítila nedoceněná:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracuji jako asistentka na oddělení. Svoji práci dělám ráda, ale vadí mi jak na mě kolegyně stále přehazují otravnou práci, která se jim nechce dělat
a já pak nevím co mám dělat dřív
chápu to že jsem asistentka a že to k mé práci patří. Jako asistentka pracuji 3 roky po škole to bylo super naučila jsem se spoustu věcí, ale v poslední době mě práce nebavi… Přemýšlím nad změnou…