Úprava bytu

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
5.7.13 17:26

Samozřejmě, že nemusí, původně to obývák byl :) Ale chtěla jsem mít obývák u kuchyně, ne běhat s kafem a jídlem přes celý byt a také dětský pokoj u kuchyně nevím, z hlediska hluku z kuchyně, když se bude holka učit nebo odpočívat…
Ale samozřejmě jsem ráda za jakýkoliv názor. Toto je můj plán a jak již jsem psala nemám žádné prostorové cítění, tak potřebuji, aby mi někdo napsal, že je to hloupost nebo OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
5.7.13 17:51

@akla já bych dala ložnici do toho nejmenšího pokoje a do toho většího (u tebe ložnice) bych udělala vlastní vchod pomocí přistavěné chodbičky. Za rohem pak můžou mít děti třeba postel nebo něco.
Tu chodbičku okolo kuchyně bych zavřela a udělala tam buď šatnu nebo spižírnu. Průchozí obývák myslím nevadí taky to tak máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
2.8.13 16:30

Ahoj. Snad mohu oživit diskuzi. Zajímalo by mne, zda existuje nějaký program (jako je u kuchyní) kde si udělám místnost - parametry a podle toho si to rozvrhnu. Kam a jakou skřín a podobně. Snad chápete co myslím… Budem předělávat nejprve obývák a přemýšlím, jakou sedačku, vejde se tam, jak to bude vypadat a tyhle programy jsou fajn…
Nemáte někdo nějaký tip?
Děkuji vřele

• Citovat
  • Upravit
1817
3.8.13 11:21

@Brooucinda Například Sweet Home 3D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
3.8.13 11:56