Bytové vůně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10873
8.12.24 18:10
@zuzanka320 píše: Více

Asi jo, nebo to máš nastavené na tu nejmenší kapku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
8.12.24 18:15
@Bytsamsebou píše: Více

To jsem dala prostřední… a první den příjemná vůně.. další den nic :zed:

• Citovat
  • Upravit
10873
8.12.24 18:23

Tak to je pak tebou. Používám to cca 5 let a nikdy se mi to nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
8.12.24 18:24

Mám od Ambi pur na wc tu gelovou kapku a v předsíni Ambi pur do elektriky tu trojvůni, vše s vůní Lenoru, a cítím pořád…
Právě, že tak voní, že to po chvilce z té elektriky vytahuji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10863
8.12.24 18:28

Ale tak ono je to opravdu nezdrave. Nektere obsahují karcinogenni latky. Mam male deti, takze pouzivam jen oleje do aromalampy.
Dokazu pochopit nejaky ten sprej na zachod, ale dychat to v byte ne.

Ale pokud to vse vis, tak se omlouvam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
8.12.24 21:58

@Tarena Obcas vazne koukam, ze ti lidi snad neuvazuji a klidne si dychaji zdravi skodlive latky, ale hlavne, ze to doma “voni” :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12235
8.12.24 22:02

Ja mam nejradeji cerstve vyvetrany byt :lol: Kasli na chemicke airwicky. Kup si prirodni etericke oleje.. to vzdy provoni a tim si aspon nezadelavas na rakovinu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3167
8.12.24 22:27

Mám nakoupeny svíčky ze sojového vosku, na které jsou super recenze, tak jsem zvědavá 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4962
9.12.24 05:38

Poznámka pro dámy, co používají aromalampu: Všechny při hoření uvolňují z přírodních éterických olejů škodlivé látky. Bezpečný je difuzér, jsou-li v domácnosti děti do tří let, nedoporučuje se ani ten.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
9.12.24 05:43

Difuzér do zásuvky na éterické oleje. Jsem s ním spokojená už roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
9.12.24 08:11
@Afrikana píše: Více

Doufám, že tedy nepoužíváš “klasické” antiperspiranty, parfémy, aviváže uz vůbec ne, na praní jen sodu nic jiného, doma neohříváš v mikrovlnce s plastovým víkem a celkově v plastu a nepoužíváš myčku s klasickými tablety a ručně doufám že taky nemyješ jarem apod. televize neběží déle jak 2-3 hodiny denně, telefon apod.. nenabíjíš v ložnici a další a další. Pač to vše je taky zdraví škodlivé. A samozřejmě žádné plastové hračky pro děti a už vůbec ne vlhčené ubrousky… :palec:

• Citovat
  • Upravit
Prodobro
9.12.24 09:00

Mám ráda Rituals Green Cardamon, když potřebuju rchle udělat atmosféru. Občas aromalampa a jinak nechávám byt jak je.

@ProfZav

Co to? Aromalampa se 100% esenciálním olejem ve vodě? To jsem zatím nikde nečetla, dáš mi tip, kde zjistit víc?

• Citovat
  • Upravit
10873
9.12.24 10:11
@ProfZav píše: Více

Je mi to fuk :nevim:.
Pozn.: Z difuzéru dostal můj muž dvoudenní záchvat, než jsme přišli z čeho a mí rodiče kašlali a dusili se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
9.12.24 12:39

Kupodivu ses temer ve vsech vecech trefila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
9.12.24 13:03
@Afrikana píše: Více

Tak doufám, že i tvé okolí to dodržuje a nechodíš nikam na jídlo, pac to tam nontoxic rozhodně nebude a do těla sajrajt dostaneš.

Nic proti ničemu, každého věc. Ale když už máš snahu kritizovat, tak doufám, že to vše dodržuješ na 100%. A taky ze deti nejdi ve školních jídelnách apod.. tak to totiž bývá občas dost toxické (a to nemluvím jen o vůních a hygieně).
Pokud to mas vzdy a všude na 100% mas můj obdiv.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný