Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já tyhle chemické smrady nemusím, podle mě to není nic zdravého. Ale čičiny mají novou hrací dečku s kozlíkem a ten panečku píše. 🤣
Používám eterické oleje. Nakapu je na topení nebo na koberec, kde to není vidět. Každá vůně ti přestane vonět, protože si na to mozek zvykne.
Jsou to hnusne, zdravi skodici chemie, nic vic. A nepochopim, ze nekdo to svinstvo dobrovolne dycha ![]()
Spis tak kolem vanoc pouzivam aromalampu, kam kapnu do vody par kapek trebas borovicoveho ci skoricoveho oleje anebo dam do te vody rovnou par hrebicku a prisypu skorici…
@Janli píše: Více
A značku? Mela jsem nějaké z DMka ale ty taky hned přestali vonět…
A to topení zkusím, dekuji ![]()
Jinak myslim to ták, že když přijdu z venku, z práce, z výletu apod domů, tak to doma nevoní ![]()
@Ahep píše: Více
Děkuji za tvoji zcela zdravou radu
až budu chtít příště schválení co můžu a ne, ozvu se.
Jinak aromalampy doma mám a ty používám převážně podzim/zima.
Ale rada bych zkusila i něco jiného.
Ja by som si teda vonu do bytu nedala, ale teraz mi napada, ze ked chodim do predajne tescomy, vzdy to tam tak pekne vonia. maju tam aj nejake tie flakony s vonami a do toho tie tycinky. tato tema mi je cudzia a preto to neviem spravne pomenovat ![]()
takze predpokladam, ze tie parfemy, co predavaju, pouzivaju v predajni. a vonaju celkom prijemne
Na chodbu používám Air wick do zásuvky, různé vůně. V obýváku používám denně aroma lampu s olejíčky. Mám asi 20 různých vůní a nejradši mám pečený čaj.
@Bytsamsebou píše: Více
A ten Airwick voní? Mne přijde že voněl právě první den a pak pokaždé když přijdu z venku tak nic… a to je taky v chodbě ![]()
@Bytsamsebou píše: Více
Tak mam asi vadný kus… přitom to je koupené nové balení (strojek a náplň).
Děkuji ![]()
Ahoj, ráda bych se zeptala jaké bytové vůně používáte (nejde o vůni ale značku hlavně
) a jste spokojené a to nejdůležitější- vydrží dlouho.
Ted jsem měla Airwick do zásuvky a přijde mi, že za 3 dny už je po vůni….
Děkuji