Byty Yesenice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
14.8.23 18:31

Byty Yesenice

Ahoj, uvažujeme o koupi bytu v projektu Byty Yesenice. Chtěla jsem se zeptat, jestli má někdo s těmito byty zkušenost. Mám na mysli plísně, hlučnost od silnice, apod. Developera neznám a je mi podezřelé, že už po 7 létech prochází domy revitalizací. Neznám ani moc Jesenici, jaká je dostupnost umístění dětí do školky, školy, apod. Také dojíždět do Prahy, na Smíchov. Předem děkuji za Vaše názory a rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3792
14.8.23 18:45

Šílenej satelit. Školky a školy přeplněný(že se vubec ptáš :roll:), dojíždění do Prahy katastrofa, není ani na vlaku, takže zácpy pořád. Já bych tam nebydlela ani za zlatý prase. S projektem neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
14.8.23 18:47

Kousek od Jesenice máme chatu a věř, že odsud nechceš dojíždět do Prahy, šílený zácpy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
14.8.23 23:10

Kamaradka tam bydlí, cesta z a domu je jedno velké popojíždění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3457
14.8.23 23:16
@Jana490 píše:
Ahoj, uvažujeme o koupi bytu v projektu Byty Yesenice. Chtěla jsem se zeptat, jestli má někdo s těmito byty zkušenost. Mám na mysli plísně, hlučnost od silnice, apod. Developera neznám a je mi podezřelé, že už po 7 létech prochází domy revitalizací. Neznám ani moc Jesenici, jaká je dostupnost umístění dětí do školky, školy, apod. Také dojíždět do Prahy, na Smíchov. Předem děkuji za Vaše názory a rady.

Do Jesenice jedině do baráku, do bytu ani náhodou. To snad už raději být v paneláku v Petrovicích nebo Sluneční vršek, tam máš aspoň jistotu spojení. Škola je tam jedna, je tam tedy i ZUŠ, dostanete se dle spádovosti, tak při TP v Jesenici určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
15.8.23 08:43

Koukala jsem přesně na lokalitu a je to mimo zácpy. Zácpy se tvoří hlavně na kruhových objezdech v Jesenici a na hlavním tahu a jen v určité době. Toto bydlení je úplně na jiné straně, takže do Prahy byste jezdili jinudy. Mé děti chodí kousek odtamtud do školky, a zácpa v tomto směru byla jen jednou kvůli nehodě. Do Prahy se odtamtud dojede naprosto bez problému třeba na Chodov, je to pár minut. A v okolí je opravdu všechno. Znám to tam dobře, žijeme v přilehlém okolí přes dvacet let. Jediné, co nevím, jsou státní školky. Soukromých je kolem dost, mám dobrou zkušenost se třemi. Státní školy jsou v okolí taky, jedna se staví. Já bych se toho nebála. Já bych ani nikde jinde bydlet nechtěla. Loni jsme se stěhovali ze zahraničí a nové bydlení jsme cíleně hledali jen v okolí Jesenice. Našli jsme a jsme naprosto spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
15.8.23 08:46

Dívala jsem se na nabídku těch bytů. Mi by za tu cenu vadilo, že to nemá automaticky každý balkon. Vždyť to je děs. Tolik peněz ty byty stojí a ani kousek balkonu to nemá některé ty byty. Že to vůbec někdo kupuje nebo nad takovou klecí uvažuje. Bych se jim na takovou šmejdovinu vykašlala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15729
15.8.23 08:52
@Kelsey píše:
Dívala jsem se na nabídku těch bytů. Mi by za tu cenu vadilo, že to nemá automaticky každý balkon. Vždyť to je děs. Tolik peněz ty byty stojí a ani kousek balkonu to nemá některé ty byty. Že to vůbec někdo kupuje nebo nad takovou klecí uvažuje. Bych se jim na takovou šmejdovinu vykašlala.

A hlavně to jsou malé byty, tak možná pro dva dospělé a jednoho prcka max.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
15.8.23 09:04

@Zumpa To taky.
Developeri a projektanti nemaji soudnost. Jsou to hovada, ktera vi, ze je bytu malo a nekdo jim ty spelunky male stejne koupi. Protoze treba jinou moznost nemaji. Bohuzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí