Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, uvažujeme o koupi bytu v projektu Byty Yesenice. Chtěla jsem se zeptat, jestli má někdo s těmito byty zkušenost. Mám na mysli plísně, hlučnost od silnice, apod. Developera neznám a je mi podezřelé, že už po 7 létech prochází domy revitalizací. Neznám ani moc Jesenici, jaká je dostupnost umístění dětí do školky, školy, apod. Také dojíždět do Prahy, na Smíchov. Předem děkuji za Vaše názory a rady.
Šílenej satelit. Školky a školy přeplněný(že se vubec ptáš
), dojíždění do Prahy katastrofa, není ani na vlaku, takže zácpy pořád. Já bych tam nebydlela ani za zlatý prase. S projektem neporadím.
Kousek od Jesenice máme chatu a věř, že odsud nechceš dojíždět do Prahy, šílený zácpy!!!
Kamaradka tam bydlí, cesta z a domu je jedno velké popojíždění.
@Jana490 píše:
Ahoj, uvažujeme o koupi bytu v projektu Byty Yesenice. Chtěla jsem se zeptat, jestli má někdo s těmito byty zkušenost. Mám na mysli plísně, hlučnost od silnice, apod. Developera neznám a je mi podezřelé, že už po 7 létech prochází domy revitalizací. Neznám ani moc Jesenici, jaká je dostupnost umístění dětí do školky, školy, apod. Také dojíždět do Prahy, na Smíchov. Předem děkuji za Vaše názory a rady.
Do Jesenice jedině do baráku, do bytu ani náhodou. To snad už raději být v paneláku v Petrovicích nebo Sluneční vršek, tam máš aspoň jistotu spojení. Škola je tam jedna, je tam tedy i ZUŠ, dostanete se dle spádovosti, tak při TP v Jesenici určitě.
Koukala jsem přesně na lokalitu a je to mimo zácpy. Zácpy se tvoří hlavně na kruhových objezdech v Jesenici a na hlavním tahu a jen v určité době. Toto bydlení je úplně na jiné straně, takže do Prahy byste jezdili jinudy. Mé děti chodí kousek odtamtud do školky, a zácpa v tomto směru byla jen jednou kvůli nehodě. Do Prahy se odtamtud dojede naprosto bez problému třeba na Chodov, je to pár minut. A v okolí je opravdu všechno. Znám to tam dobře, žijeme v přilehlém okolí přes dvacet let. Jediné, co nevím, jsou státní školky. Soukromých je kolem dost, mám dobrou zkušenost se třemi. Státní školy jsou v okolí taky, jedna se staví. Já bych se toho nebála. Já bych ani nikde jinde bydlet nechtěla. Loni jsme se stěhovali ze zahraničí a nové bydlení jsme cíleně hledali jen v okolí Jesenice. Našli jsme a jsme naprosto spokojení.
Dívala jsem se na nabídku těch bytů. Mi by za tu cenu vadilo, že to nemá automaticky každý balkon. Vždyť to je děs. Tolik peněz ty byty stojí a ani kousek balkonu to nemá některé ty byty. Že to vůbec někdo kupuje nebo nad takovou klecí uvažuje. Bych se jim na takovou šmejdovinu vykašlala.
@Kelsey píše:
Dívala jsem se na nabídku těch bytů. Mi by za tu cenu vadilo, že to nemá automaticky každý balkon. Vždyť to je děs. Tolik peněz ty byty stojí a ani kousek balkonu to nemá některé ty byty. Že to vůbec někdo kupuje nebo nad takovou klecí uvažuje. Bych se jim na takovou šmejdovinu vykašlala.
A hlavně to jsou malé byty, tak možná pro dva dospělé a jednoho prcka max.
@Zumpa To taky.
Developeri a projektanti nemaji soudnost. Jsou to hovada, ktera vi, ze je bytu malo a nekdo jim ty spelunky male stejne koupi. Protoze treba jinou moznost nemaji. Bohuzel.