Vůně dřeva: dětský nábytek Trofa.st

Anonymní
6.8.23 20:52

Vůně dřeva: dětský nábytek Trofa.st

Holky, je tady někdo, kdo má v dětském pokoji dřevěné police na plastové boxy z Ik…? My je máme asi rok a pořád jsou strašně cítit. V bytě máme spoustu dřevěného nábytku, ale ten není cítit vůbec, ale tohle je prostě příšerný. Vždycky, když vejdu do pokojíčku, strašně mě to bouchne do nosu. Co myslíte? Vyčichne to někdy? Snažím se hodně větrat, ale přijde mi, že je to k ničemu. Máte někdo zkušenost s tímto nábytkem? Taky vnímáte ten „smrad“?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
6.8.23 21:07
@Anonymní píše:
Holky, je tady někdo, kdo má v dětském pokoji dřevěné police na plastové boxy z Ik…? My je máme asi rok a pořád jsou strašně cítit. V bytě máme spoustu dřevěného nábytku, ale ten není cítit vůbec, ale tohle je prostě příšerný. Vždycky, když vejdu do pokojíčku, strašně mě to bouchne do nosu. Co myslíte? Vyčichne to někdy? Snažím se hodně větrat, ale přijde mi, že je to k ničemu. Máte někdo zkušenost s tímto nábytkem? Taky vnímáte ten „smrad“?

Máme je doma zhruba rok společně s Kallaxem a nikdy mi to nepřišlo :nevim: možná jen fakt na začátku, ale teď necítím vůbec nic. Máme tedy bílé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16143
6.8.23 22:39

A je to fakt vůně dřeva, nebo to smrdí? Nám totiž takhle smrděly jedny dřevěné kostky z IKEA, ale hrozně, byla to myšina, několikrát jsem to důkladně myla Prontem a fakt to trvalo. Asi to nějak blbě skladovali. Byl to jen ten jeden výrobek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
7.8.23 02:45

Skoc do prodejny a ocichej ty jejich.

Nemelo by to smrdet nijak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...