Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Za prve, psychiatra a leky na uzkostne stavy, mozna by nebylo od veci popremyslet nad hoslitalizaci a dlouhodobejsim pobytem v lecebne na nejakem specializovanem programu, ktery se zameruje na podobne stavy. Za druhe, slovnik spisovne cestiny a predevsim si projit pravidla interpunkce a cleneni textu, protoze timhle zmatkem se prokousat je teda poradna prace.
Dobrý den, chci se svěřit třeba někdo zaživa něco podobného nebo zažil.
Už od malička trpim na to ze mi skoro každý večer bylo zle večer asi ze stresu ze třeba se pozvracim kolikrát i do rána jsem seděla a rozdychavala to potom o par ket později v 15 to nachvilku přešlo ale od 18 jsem zase zacela trpět tymto divnym stresem zašlo to sz tak daleko ze to bylo denně chodila jsem k psychytrovi jenže ten mi dával samé léky takže mi nepomohl nějak tohle zvládnout vzdala jsem to a zkusila jsem stym bojovat sama v té době jsem chodila s přítelem už 3 roky ale měli jsme problémy takže jsem si našla jiného s kterým jsem do teď ze začátku sním to bylo super skoro mi nebyvalo vůbec zle ale teď mi přijde ze se to vrací třeba tohle sice zazivam 1× týdny ale je to hrozny v noci mi je tak blbě ze mě brni ruky ze mi přijde ze kolikrát to nevydrzim někdo nějaké nápady jak si pomoct se stresem nebo stym co prozivam vážně mě to už nebaví a hlavně si připadám jak debi* když spousta lidi to nepochoib