Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
To netuším, ale mám pro tebe námět na příští anketu:
https://www.youtube.com/watch?…
@Ploskutáček píše:
Je to poslední zásadní životní otázka, která mě trápí. Stačí když odpovíte v anketě. Díky všem a hezký den.Příspěvek upraven 20.03.23 v 18:25
Hele, neslibuj. Ty zase nejakou novou koninu vymyslis! ![]()
@Birdonawire píše:
Hele, neslibuj. Ty zase nejakou novou koninu vymyslis!
Hele, po tomhle tématu mám pocit, že už jsem o ženách vyzvěděl úplně všechno ![]()
@Ploskutáček píše:
Hele, po tomhle tématu mám pocit, že už jsem o ženách vyzvěděl úplně všechno
To je jen mamiva iluze. ![]()
Jsem myslela, že je to nějaký překlep a ono ne, ona to - pro mne - dnes ž druhá anketa o prdění. No to mě poser!
…
![]()
@Taktinevím píše:
Jsem myslela, že je to nějaký překlep a ono ne, ona to - pro mne - dnes ž druhá anketa o prdění. No to mě poser!…
![]()
![]()
![]()
![]()
Druhá? Takže tahle není první? Proč sakryš nemůžu být v něčem první? Mně se to slovo hrozně líbí, na střední jsme měli učitele angličtiny, mluvil docela dobře česky, pocházel z nějaké bývalé sovětské republiky, nějaký -tán či -stán, a jemu se hrozně líbilo slovo „mermomocí“ ![]()
@Ploskutáček píše:
Druhá? Takže tahle není první? Proč sakryš nemůžu být v něčem první? Mně se to slovo hrozně líbí, na střední jsme měli učitele angličtiny, mluvil docela dobře česky, pocházel z nějaké bývalé sovětské republiky, nějaký -tán či -stán, a jemu se hrozně líbilo slovo „mermomocí“
No ovšem s tímto výrazem jsi tu první, to zas jo ![]()
Ženy neprdi..
Zato vypouštějí malé obláčky třpytek, které zní, jako smich jednorožce a voní, jako jarní duha.
![]()
Šak je to kategorija PRO POBAVENÍ
Co takhle další téma: S*RE MEDVĚD V LESE? - Máte s tím někdo osobní zkušenost? A jakou?