Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Je to poslední zásadní životní otázka, která mě trápí. Stačí když odpovíte v anketě. Díky všem a hezký den.
Příspěvek upraven 20.03.23 v 18:25
@pikola píše:
Bzdí?
Bzdí jsem kdysi četl v časopise Maxim, kde byla stránka o nešvarech Davida Ratha. A bylo tam, že často bzdí = pouští větry, prdí.
Já znám slovo bzdít jako topit. Třeba… Jdu trochu zabzdít, ať tu není taková zima.
Takže u nás bzdí zásadně můj muž ![]()
Příspěvek upraven 20.03.23 v 18:33
@Ploskutáček píše:
Je to poslední zásadní životní otázka, která mě trápí. Stačí když odpovíte v anketě. Díky všem a hezký den.Příspěvek upraven 20.03.23 v 18:25
U nás se bzdí, když se přitopí. Jinak normálně prdíme.
Ja cetla brzdí…
Ano nekdy brzdíme, treba na krizovatce
Ale vyraz bzdi, jsem opravdu nikdy neslysela.
Bzdí v podstatě každej savec ( samec i samička ). Byla jsem svědkem, jak v konírně státního statku bzdili koně. Můj otec pracoval jako ošetřovatel koní. (Podkoní). Koně to byli hospodářská zvířata, nikoli závodní. Ono to už je 45let, byl to zážitek na celej život.
@ZuzaM píše:
Ty se hodně nudíš, viď?
Není příliš zaneprázdněn, protože jako invalidní důchodce nechodí do práce a jeho rodiče pobírají příspěvek na péči, tak je naštěstí finančně zajištěn. Nezavidím, není co, pouze čistě konstatuji. ![]()
@Božislava píše:
Není příliš zaneprázdněn, protože jako invalidní důchodce nechodí do práce a jeho rodiče pobírají příspěvek na péči, tak je naštěstí finančně zajištěn. Nezavidím, není co, pouze čistě konstatuji.
I když je jeho otázka trochu mimo. Toto si napsat nemusela.
@ZuzaM píše:
Ty se hodně nudíš, viď?
Před pěti minatama ne, řešil jsem s někým, jak se v Excelu zapíná Analýza dat ![]()
@topazio píše:
I když je jeho otázka trochu mimo. Toto si napsat nemusela.
Není to nic uražlivého. I já pobírala příspěvek na péči o nemohoucí maminku a to necelé tři roky na plný úvazek. Není co zavidět.