Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ano přiznám se je pátek a já jsem sama doma
.
Ale napadlo mě na základě častých zdejších diskuzí.
Co by jste holky poradily svému mladší já, když jste začaly s vážnými vztahy. Ty jo kéž by to pomohlo alespoň jedné ženě!!!
A moje rada… když na tebe frajer hned na první schůzce vybalí jak hrozně špatně zkušenosti se ženami má… BER NOHY NA RAMENA!!! A to samé, když se ti co chvíli urazí a ty ani nemáš tušení kvůli čemu!
Budu moc ráda když se podělíte o své rady.
A přeji hezký víkend ![]()
1)není všechno zlato, co se třpytí
3)hajzlici se nezmění
Kdyz ma 35, jeste nemel vazny vztah a zije stale u rodicu, je s nim FAKT neco HODNE v neporadku, jakkoli to tak zpocatku nevypadalo.
Když zapomněl peněženku, kreditku, ještě mu nepřišla výplata… 2 rande mi stačila ![]()
Když do sebe na rande kopne 3+ piv a trvá na panáku na závěr
Když jsem pro něj to nejlepší, co kdy potkal… na navštěvě u mě jedl nejlepší guláš… jedl nejlepší vánoční cukroví
@Karinkas píše:
Ano přiznám se je pátek a já jsem sama doma.
Co by jste holky poradily svému mladší já, když jste začaly s vážnými vztahy. Ty jo kéž by to pomohlo alespoň jedné ženě!!!
A moje rada… když na tebe frajer hned na první schůzce vybalí jak hrozně špatně zkušenosti se ženami má… BER NOHY NA RAMENA!!! A to samé, když se ti co chvíli urazí a ty ani nemáš tušení kvůli čemu!
A přeji hezký víkend
Rád beru nohy na ramena. Ženské nohy na svá ramena, samozřejmě
![]()
Pokud mám rád úsměv, tak si hledám tu, které nevadí se usmívat, aneb s úsměvem jde všechno mnohem lépe.
@Karinkas píše:
Ano přiznám se je pátek a já jsem sama doma.
A přeji hezký víkend
… a hlavně, když jsou oblečené do mini, že?
@Kutil Tom píše:
Rád beru nohy na ramena. Ženské nohy na svá ramena, samozřejmě![]()
![]()
![]()
Díky, tohle jsem neznal a fakt mne to dost rozesmálo! ![]()
@Michelle_M píše:
Když zjistíš, že jedeš na mrtvém koni, sesedni.
Pokud po muži cokoli chceš, chtěj vždy JEDNU věc. S mužem jednej jako s foxteriérem: jeden jasný úkol denně. Víc ne!
@Aleriga píše:
Pokud po muži cokoli chceš, chtěj vždy JEDNU věc. S mužem jednej jako s foxteriérem: jeden jasný úkol denně. Víc ne!
Já znám jen „s mužem jednej jako se psem. Dej mu najíst a pusť ho ven“ ![]()
@Ylaria píše:… a on venku ojede každou fenu, co se nechá. Za mě cajk, dobrá rada
Já znám jen „s mužem jednej jako se psem. Dej mu najíst a pusť ho ven“
@Kutil Tom píše: … a on venku ojede každou fenu, co se nechá. Za mě cajk, dobrá rada![]()
![]()