Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Lezim v posteli a snažím se prikrejt. Jak je možné, že mi perina o délce 200 sahá od špiček po ústa, když merim 175?
přece by mi měla sahat až na celo a ještě mít 25 cm navíc, ne?
A všechny povlaky od různých výrobců o délce 200 na tu perinu pasuji, delší nejsou.
@Semtex píše:
Lezim v posteli a snažím se prikrejt. Jak je možné, že mi perina o délce 200 sahá od špiček po ústa, když merim 175?přece by mi měla sahat až na celo a ještě mít 25 cm navíc, ne?A všechny povlaky od různých výrobců o délce 200 na tu perinu pasuji, delší nejsou.
Záhada. Vyzkoušela jsem svoji a zakryji se celá a ještě mi kus zbyde, mám 165.
To by mě fakt zajímalo, kolik lidí to teď půjde vyzkoušet
Já jsem na tom stejně jako ty, mám ji přes špičku nosu při podobné výšce ![]()
@Semtex píše:
Lezim v posteli a snažím se prikrejt. Jak je možné, že mi perina o délce 200 sahá od špiček po ústa, když merim 175?přece by mi měla sahat až na celo a ještě mít 25 cm navíc, ne?A všechny povlaky od různých výrobců o délce 200 na tu perinu pasuji, delší nejsou.
Tak asi proto, že je naplněná a délka se tím naplněním krátí.
@JancaS84 to mas dobrý, gratuluji. Já když bych se chtěla přikryt poradne, tak mám vzdy mezeru u noh, táhne mi tam a rozčiluje mě to
myslím v případě, ze chci spát na zadech, abych se prikryla dobre, musím si lehnout na bok ![]()
@Semtex píše:
No protoze nejsi placata. 175 cm mas v rezu ![]()
Helenka Ruzickova by ji mela po prsa.
Příspěvek upraven 10.03.23 v 22:20
@Russet píše:
Tak asi proto, že je naplněná a délka se tím naplněním krátí.
Nojo ale o tolik? Brala bych, kdyby se zkrátila třeba o 5 cm, ale o 30? Kde se to tam ztratí? ![]()
@Semtex píše:
Nojo ale o tolik? Brala bych, kdyby se zkrátila třeba o 5 cm, ale o 30? Kde se to tam ztratí?
Tak proto, že nejsi jak papír…
@Tarena píše:🤣 🤣 🤣 nojo ale mne se speky a prsa vleze rozkydnou do stran a jsem jak prkno
No protoze nejsi placata. 175 cm mas v rezu![]()
Helenka Ruzickova by ji mela po prsa.
Příspěvek upraven 10.03.23 v 22:20
@Michelle_M píše:
To by mě fakt zajímalo, kolik lidí to teď půjde vyzkoušetJá jsem na tom stejně jako ty, mám ji přes špičku nosu při podobné výšce
No ale jak je to teda možný
a dvoumetrovi si asi budou muset koupit perinu co má tři metry, aby byla akorát ![]()
@Semtex píše:
Mně to sahá až na hlavu!
@Svetluska55 píše:
Protoze ji máš ohrnutou pod nohama, ne
No to prave ne, mám špičky tak nějak volne a perinu kousicek přes, tak 5 cm, ale u chodidel už mám až k matraci mezeru a leze mi tam chladný vzduch.
@Semtex píše:
Nojo ale o tolik? Brala bych, kdyby se zkrátila třeba o 5 cm, ale o 30? Kde se to tam ztratí?
No na nohách - peřina jde nejdřív od pat nahoru ke špičkám a pak zase dolů ke kotníkům, to je dobrých 30 cm (si to schválně změř). Až pak teprve jde peřina po „rovině“ až k nosu. A po cestě taky není celá náplň úplně rovná…
Ne, nedělají ji kratší
A stejně, když jí měříš na zemi, stejně ji musíš vyrovnat a povytáhnout, aby dosáhla opravdu na 200 cm ![]()