Peřinová záhada

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14627
10.3.23 22:30

@Bubla Bůčková 😱 nemáš 150? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
10.3.23 22:31

Proto jsem si koupila prodloužené 220 deky. A to mám jen 170 cm. Normální dekou jsem se nikdy nedokázala pořádně prikryt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
10.3.23 22:31
@Semtex píše:
No to prave ne, mám špičky tak nějak volne a perinu kousicek přes, tak 5 cm, ale u chodidel už mám až k matraci mezeru a leze mi tam chladný vzduch.

Proto mám ještě 2 fleecové deky.
Jednu na tělo, druhou na peřině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27923
10.3.23 22:34

@Semtex asi máš hrubú perinu, ja mam tenkú letnú prikrývku a zakryjem všetko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14627
10.3.23 22:36
@Birds píše:
No na nohách - peřina jde nejdřív od pat nahoru ke špičkám a pak zase dolů ke kotníkům, to je dobrých 30 cm (si to schválně změř). Až pak teprve jde peřina po „rovině“ až k nosu. A po cestě taky není celá náplň úplně rovná…
Ne, nedělají ji kratší :D A stejně, když jí měříš na zemi, stejně ji musíš vyrovnat a povytáhnout, aby dosáhla opravdu na 200 cm ;)

No hele jenže když si prave ta chodidla prikryju až k matraci, tak mám konec periny v rovině ramen a tudíž mi táhne pod ni odshora, což je snad ještě horší než ta mezera u noh :zed: :zed: :zed: :P :P :P

Příspěvek upraven 10.03.23 v 22:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
10.3.23 22:37

Protože je naducaná a ty taky. :D
(to nemyslím, jako že tlustá, ale zkrátka trojrozměrná :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14627
10.3.23 22:42
@ekira5 píše:
@Semtex asi máš hrubú perinu, ja mam tenkú letnú prikrývku a zakryjem všetko :mrgreen:

No mám takovou silnější, ale nemyslím, ze zas tak moc, je to nějaká celoroční :think: hmm tak ze by letní byla lepší? Je to možné, tu nemám. Třeba bych mohla na léto pořídit nějaké slabší periny a vidělo by se :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
10.3.23 22:49

@Semtex Jsem menší, měřím 165 cm a deka je dostatečně dlouhá. Když schovam nohy, natáhnu deku, tak ji mám přes hlavu a ještě kus navíc. Nikde mi netáhne. Takže pro mě je dostatečně dlouhá a deku si můžu dát i kus pod nohy ramena mám přikrytá. Kup si prodlouženou délku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
10.3.23 22:51

@Semtex Mám teda slabou deku. Silnější nemivam, nevyhovuje mi to, jelikož jsou těžší. V zimě mám teplejší povlečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27923
10.3.23 22:51
@Semtex píše:
No mám takovou silnější, ale nemyslím, ze zas tak moc, je to nějaká celoroční :think: hmm tak ze by letní byla lepší? Je to možné, tu nemám. Třeba bych mohla na léto pořídit nějaké slabší periny a vidělo by se :lol: :palec:

Alebo sa zakry len prázdnou obliečkou a uvidíš, kde je pes zakopaný :lol: ak bude obliečka dobrá, máš hrubú perinu, ak bude I obliečka malá, treba deku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18668
11.3.23 05:55

Taky máme prodloužené. Měli jsme doma vždycky a když jsem začínala s chlapem, tak byl zvykly na dvoumetrovku a naducanou. Nechapala jsem jak pod tím může spát. Me byla kosa. Nohy furt někde venku nebo zima na vršek. Máme léta letouci ty 220 a ani neduta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.23 06:00
@Sylvania 333 píše:
Proto mám ještě 2 fleecové deky.
Jednu na tělo, druhou na peřině.

Používám normální “plastovou” ikea deku přes peřinu a úplně jsem zírala, jaký rozdíl v teplíčku to udělá.

Geniální diskuse na víkend. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
11.3.23 06:08

Ja trpaslik 157 cm, vubec nechapu co tu resite za problem :lol: :lol: Lezim v posteli, s dekou podhrnutou pod nohama, a jeste mi zbyva kus na zakryti se az nad nos :lol: :lol: :lol:

Příspěvek upraven 11.03.23 v 06:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
11.3.23 06:18

Musíš si lehnout tak, že budeš mít chodidla rovné ve stejné rovině s patou, kolmo ke stropu. Peřinu si ke špičkám a uvidíš. Většinou člověk leží a má chodidla směrem dolů, to je v cm dost rozdíl.
Nebo si tu peřinu poloz na postel, lehni si na ni, paty na spodní hranu a uvidíš no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí