Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Mate nekdo zkusenost s ubytovanim? Stoji to za ty penize? Moc se mi to libi, ale docela me odrazuje cena, tak chci vedet, jstli to bude stat za to. Diky.
Ahoj, s ubytováním neporadím. Bydlím, ale ve vedlejším městě. Hned vedle je dětské hřiště, moc pěkné. V Cafe Fara dobře vaří a celkově je to tam moc pěkné. Okolí je taky hezké. Snad někdo poradí více.
Ubytování neznám, ale jinak doporučuji
Dobře vaří, příjemné prostředí. Ráda se tam při cestě okolo vždy zastavíme.
Ahoj, včera jsem byla s kamarádkami v CAFÉ FARA na svatomartinské husičce. Husička, knedlík, bramborová lokše i bílé zelí byly výborné, bohužel mě zklamala marmeláda z červeného zelí, jejíž chuť se skutečným zelím neměla nic společného, bylo to vlastně rozvařené červené zelí, následně pravděpodobně ještě rozmixované, no prostě blivajs. Dost to na celkovém dojmu z jinak skvělé husičky ubralo. Pivo Plzeň 12 (dvanáctka) bylo chutné a dobře vychlazené, rozlévané červené i bílé víno - rovněž výborné. Pak jsme si však ze svatomartinského menu daly ještě „sladkou tečku“, a to jsme neměly dělat. Tzv. Posvícenský hruškový koláč s hruškovou zmrzlinou. „Koláč“ byl vysušený, okraj natvrdlý, nahoře trochu tvarohu a hruškové (snad, nešlo moc identifikovat, zda se tam nenachází i jiné druhy ovoce) marmelády. Na tomto výtvoru seděl malý kopeček zmrzliny. Když pominu to, že se koláč se zmrzlinou k sobě ani chuťově, ani vizuelně nehodily, dalším nemilým překvapením byla cena za tuto hrůzu, která činila 69,–- Kč. Já jsem sice jen domácí kuchařka samouk, ale něco takového bych si netroufla své početné rodině naservírovat. A že už nějakých pár let vařím. Za toto by se měl kuchař stydět!!!
Jinak ale moje kamarádky byly nadšené, a to jak prostředím celého areálu CAFÉ FARA, tak i malebným okolím PÁLAVY, která byla včera navíc prozářená sluncem. Za nedostatek areálu Café fara v Klentnici však považuji to, že obsluhující personál servíruje jídlo tak, že pro něj běhá - za každého počasí - z kavárny do kuchyně po schodech dolů a nahoru a přes celou prostornou terasu mezi dalšími hosty areálu a zpět. Že náš degustátorský výlet nebude levnou záležitostí, s tím jsme počítaly, ale pak by ceny měly odpovídat kvalitě nabídky.
Dobrý den,
jsou prostory Café Fara bezbariérové?
Děkuji za odpověď, Jarka