Cafe Fara-Kletnice

2304
25.3.13 19:08

Cafe Fara-Kletnice

Mate nekdo zkusenost s ubytovanim? Stoji to za ty penize? Moc se mi to libi, ale docela me odrazuje cena, tak chci vedet, jstli to bude stat za to. Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
348
25.3.13 20:32

Ahoj, s ubytováním neporadím. Bydlím, ale ve vedlejším městě. Hned vedle je dětské hřiště, moc pěkné. V Cafe Fara dobře vaří a celkově je to tam moc pěkné. Okolí je taky hezké. Snad někdo poradí více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2534
25.3.13 20:37

Ubytování neznám, ale jinak doporučuji :palec: Dobře vaří, příjemné prostředí. Ráda se tam při cestě okolo vždy zastavíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.11.13 11:35

Hodnocení

Ahoj, včera jsem byla s kamarádkami v CAFÉ FARA na svatomartinské husičce. Husička, knedlík, bramborová lokše i bílé zelí byly výborné, bohužel mě zklamala marmeláda z červeného zelí, jejíž chuť se skutečným zelím neměla nic společného, bylo to vlastně rozvařené červené zelí, následně pravděpodobně ještě rozmixované, no prostě blivajs. Dost to na celkovém dojmu z jinak skvělé husičky ubralo. Pivo Plzeň 12 (dvanáctka) bylo chutné a dobře vychlazené, rozlévané červené i bílé víno - rovněž výborné. Pak jsme si však ze svatomartinského menu daly ještě „sladkou tečku“, a to jsme neměly dělat. Tzv. Posvícenský hruškový koláč s hruškovou zmrzlinou. „Koláč“ byl vysušený, okraj natvrdlý, nahoře trochu tvarohu a hruškové (snad, nešlo moc identifikovat, zda se tam nenachází i jiné druhy ovoce) marmelády. Na tomto výtvoru seděl malý kopeček zmrzliny. Když pominu to, že se koláč se zmrzlinou k sobě ani chuťově, ani vizuelně nehodily, dalším nemilým překvapením byla cena za tuto hrůzu, která činila 69,–- Kč. Já jsem sice jen domácí kuchařka samouk, ale něco takového bych si netroufla své početné rodině naservírovat. A že už nějakých pár let vařím. Za toto by se měl kuchař stydět!!!
Jinak ale moje kamarádky byly nadšené, a to jak prostředím celého areálu CAFÉ FARA, tak i malebným okolím PÁLAVY, která byla včera navíc prozářená sluncem. Za nedostatek areálu Café fara v Klentnici však považuji to, že obsluhující personál servíruje jídlo tak, že pro něj běhá - za každého počasí - z kavárny do kuchyně po schodech dolů a nahoru a přes celou prostornou terasu mezi dalšími hosty areálu a zpět. Že náš degustátorský výlet nebude levnou záležitostí, s tím jsme počítaly, ale pak by ceny měly odpovídat kvalitě nabídky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaruna
25.11.13 03:45

Dotaz

Dobrý den,
jsou prostory Café Fara bezbariérové?
Děkuji za odpověď, Jarka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek