Čaj 4 měsíčnímu miminku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Čaj 4 měsíčnímu miminku?
Ahoj maminky, mám 4,5 měsíční holčičku, je plně kojena. Dávám ji k prsu pokaždé co se přihlásí, ale říkám si jestli ji třeba občas nedat cucnout trosku čaje když jsou teď ty vedra? Budí se mi i v noci skoro co hodina. Máme doma totiž přes den skoro 30 stupňů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Kristeeeen píše:
Ahoj maminky, mám 4,5 měsíční holčičku, je plně kojena. Dávám ji k prsu pokaždé co se přihlásí, ale říkám si jestli ji třeba občas nedat cucnout trosku čaje když jsou teď ty vedra? Budí se mi i v noci skoro co hodina. Máme doma totiž přes den skoro 30 stupňů
no - můžeš to zkusit, ale čaj na lžičce, žádnou lahvičku, nebo si můžeš pokazit kojení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga no z toho mám právě strach že pak přestane chtít kojit. Tak zkusím na lžičku. Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kristeeeen píše:
Ahoj maminky, mám 4,5 měsíční holčičku, je plně kojena. Dávám ji k prsu pokaždé co se přihlásí, ale říkám si jestli ji třeba občas nedat cucnout trosku čaje když jsou teď ty vedra? Budí se mi i v noci skoro co hodina. Máme doma totiž přes den skoro 30 stupňů
Klidně. Ona sice česká škola tvrdí, že k MM nejsou potřeba žádné další tekutiny, ale dřív nebylo v ČR takové klima a taková vedra. A časté kojení vycucává maminku.
Nebála bych se teď už lahvičky. Od půl roku dcerka pije z hrníčku Mam se silikonovým pítkem. U všech starších dětí to byl první hrníček. Jinak máme láhev pro kojené děti Medela calma nebo nanoBebe. Ale pořizovat to k vůli trošce vody mi přijde zbytečné. To je pro malá miminka, která musí být nakrmena z nějakého důvodu občas jinak než z prsu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DandátkoP píše:
Proč čaj, proč ne vodu?
voda je těžká do žaludku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Normálně vodu na lžičku, to dát můžeš. Ne lahvičku. Ale mé kojené děti mi na to prděly i když byla vedra nejhorší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1Pears1 no právě, už jsem z toho kojení co hodinu úplně vycuclá
. A kolikrát mi i přijde ze jak tam toho nemá moc tak u toho prsa zuří..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
voda je těžká do žaludku
Můžeš to objasnit, co znamená „voda je těžká do žaludku“? Co to znamená? Špatně se tráví? To asi ne, že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@annlady píše:
Můžeš to objasnit, co znamená „voda je těžká do žaludku“? Co to znamená? Špatně se tráví? To asi ne, že?
Já ti to objasním. Je vedro a spoustě lidem už to leze na mozek a nechápou humor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych se v tomhle veku uz pokazenyho kojeni nebala. Ja uz jsem prikrmovala (mel porad hlad a uz me unavovalo kojit co hodinu), takze jsem davala normalne vodu. Zacala jsem sice s pidi kelimkem, ale to nam neslo, takze jsem koupila normalni lahvicku s mekym pitkem a v pohode. Ted ma malej rok a vypije vody uz hodne, ale prsomil je porad. Za zadne lahvicky ani dudliky ho nevymenil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám stejně staré dite a vodu občas dávám už skoro měsíc. Kojeni se nezkazilo. Mam láhev s dudlikem jako na UM. Taky uz jedem prikrmy. Malá má 8kg, takže ji to evidentně svědčí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit