Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj,
Nedávno jsme se přestěhovali a teď máme doma strašně hnusnou vodu z kohoutku,
a tak jsem začala každý den pít schlazený čaj v lednici, který si připravím den dopředu. Čaj nesladím. Používám meduňkový, šípkový, heřmánkový a zázvorový.
Nevíte jestli vadí, že nepiju vůbec vodu? Ona je teda fakt tak hnusná, že bych si asi musela kupovat nějakou balenou
![]()
Však čaj je z vody
, řekl bych, že možná ještě zdravější než ta voda. Taky mám někdy období, že piju doma čaj, nebo pivo, ale já tu vodu piju celý týden v práci, a kolikrát i doma k tomu pivu. Já si na minerálky moc nepotrpim, buď čaj, nebo vodu z kohoutku nebo pivo.
No ono vlastně vodu piješ a piješ jí dost
Bylinkové čaje jsou úplně v pohodě ![]()
Já takhle přes zimu piju ovocné čaje. Vždy si udělám velkou konvicí a postupně upijim. Asi by vadil černý nebo zelený čaj kvůli teinu. Ale když střídáš bylinkové čaje, tak je to dle mě ok
@ElKuu nee, vůbec to nevadí, vodu piješ v tom čaji a když nesladíš, tak úplně super
A čaj není z vody? ![]()
Černý nebo zelený ne. Ale ovocné čaje úplně klidně. S bylinkami bych byla opatrnější.
@JancaS84 píše: Více
Já taky, ve velkým. Zelenej nebo bylinkovej. Jak se oteplí, tak jen vodu.
@Havlova píše: Více
Já ne, jsem líná čekat než vystydne. Teď jsem měla jen u mámy zelenej, ta si ho udělá ráno bandasku a pije to celej den. Tak už byl vystydlej.
@Azeretereza píše: Více
Já piju čaj celoročně, v práci i teď z termohrnku ![]()
Máme taky hnusnou vodu a piju balenou
ale my ji máme až tak hnusnou, ze to cítím i v tom čaji, když se z ni udela ![]()